IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sulyid
    Jó reggölt :)

Most hogy 6 év szolgálat után új gép került beszerzésre végre nyugodtan tolhatom a CLOD-ot. Hogy őszinte legyek elég nehéz szülés volt működésre bírni, leszedte a STEAM de nem akarta elindítani... mint kiderült Win8.1-hez külön indító exe van, leszedtem, elindul végre a game, erre nem igazán akar együttműködni a borkormánnyal (Logitech Extreme 3D Pro)... Kiadós anyázás, vissza az ATAG-re, kiderült a problem, fixáltam, végre tényleg működik! TF 4.312-re felfrissítettem és nekiültem egy próba repülésnek, amiből végül 3 órás repülés lett. :)
    Nagyjából kipróbáltam nagyon-nagyon nagy vonalakban a repülhető típusokat, szürreálisan jó a repmodell és úgy alapól az egész. Viszont tanácsot szeretnék kérni: a különböző Bf 109 és Me 110 változatok között mi az eltérés? Illetve mire kell odafigyelni a különböző típusoknál?
    Előre is köszönöm a válaszokat.

Sulyid

ui: tényleg én vagyok az egyetlen spitfire párti a fórumon? Csak mert eléggé erre utalnak a jelek