IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Hát nézd. A jó joy segít, persze, de gyakorlás emberi ellenfelek ellen számít igazán. Én anno Il-2-ben az országos légiharc bajnokságban és a Fortis Európa Bajnokságban is Saitek Evo-val repültem, TrackIR nélkül, egérrel nézelődve. OB 2., EB 2. helyig jutottam vele. Akkoriban az X52, az Ms FFB meg a persze a Cougar volt a csúcs. Én azt mondom, hogy a joy pontossága számít (ehhez jó a Hall szenzoros joy), de minden más csak kényelmi funkció. A HOTAS-okat csöves szimulátoroknál használod ki, ww2-eseknél nem is tudsz már mit rátenni annyi gombra (most G940-em van). Ami sokat számít még, az a pedál. Lehetőleg olyan, ami kifejezetten repszimekhez készítettek.

Ha a célkereszt ideges, azon viszont lehet, hogy egyszerűen a szoftveres beállítás segít. Filtert is rá lehet tenni (az kiszűri a hirtelen rángásokat, viszont lomhább lesz a mozgás) illetve a kitérítés görbét is állíthatod (középen nagyobb kormánymozdulatra is keveset reagáljon, teljesen kitérítve viszont lóduljon meg). BoS-ban is van ilyen, a tengely beállításoknál tudod ezt állítani.