91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #83885 Álmodj, királyfi...
Amikor megszületik a trónörökös... na onnantól kezdve véged, mint a botnak... -
Solt #83884 Valami ilyesmit el tudnék képzelni... persze FFB-vel! :)) -
Solt #83883 Mivel össze kell öltözni, mert az olyan cuki... :D No meg, "már ezer éve kerestem ezt, és most pont leértékelték" :)))) -
artivizsla #83882 Akkor nálatok is úgy van, hogy :
"...El kell menni a leánynak venni ruhát, mert nincs semmije !..." Ebben az a gáz, hogy az anyák nagyon jól tudják, hogy a lányos apák nem tudnak nemet mondani, ha kis pelyhes seggűekről van szó és evvel vastagon vissza is élnek. Persze, hogy kap a lányka új ruhát, de azért mindig jut vagy 4-5 szatyornyi az oldalbordának is valahogyan. :)) -
artivizsla #83881 "...bármit is vásárolok magamnak eddig még sosem szólt érte. 12 éve vagyunk együtt gondolom ez már így marad..."
Csak altat téged, jó lesz azért résen lenni ! :)) -
artivizsla #83880 Hétvégére egy jó kis esemény ! -
#83879 Na hamár igy szakmai dolgok szóba kerültek, mi lenne ha valami közösségi fejlesztés lenne mindenki bele adná az ötletét és azt amihez ért ?
( egy kis önzést is vezérel,de remélem másnak esem lenne rosszul ha valami kisülne belőle)
Szóval én gépésztechnikus és műszaki rajzóló is volnék, igaz a müszaki rajzot csak hobbyból üzöm a meló mellett.
Na a lényeg, hogy van egy régi FLCS+TQS hotasom és már régóta tervezek hozzá(igaz csak fejben) egy mechanikát ami a gyáriak gyengéit nélkülözi és örök élet +1 napot birja és olcsón meg lehetne csinálni.
A viperpit oldalon van egy ember aki tud olyan chipet programozni mint a warthogban van , a chip maga nem drága csak a égető eszköz hozzá igy már ugy kellene a chipeket megkérni töle, hogy a pontos adatokat ráprogramozza.Ezek az adatok viszont a bot kitérésének a határai , ehhez kellene egy mechanika ahonnan ezek a méretek kiderülnek és nem kotyog semmilyen irányba sem.
Ehhez én ugy gondoltam, hogy a legegyszerübb kivitel egy önbeálló csapágy vagy egy gömbcsukló lenne az ideális , az akadásmentes mozgatás megvalósitására. a pontos méretekhez a megfelelő gombcsukló vagy csapágy kiválaztása lenne fontos, amiből az egész szerkezet méretét meghatározhatnánk. Egy 20mm-es belső átmérőjüre gondoltam, hogy a markolat tengelye ekkora lenne ,igy kellö átmérő maradna a gombok vezetékeinek a levezetésére is.
A megtervezésben és lerajzolásban tudok segiteni a legyártással vannak gondok.Ki mit szól az ötlethez ? -
Solt #83878 Én sem, de ha valaki buszt akar bérelni, annak tudok segíteni! :D -
#83877 ez nagyon jó ötlet!
én sajnos nem értek semmihez :D -
Solt #83876 Urak!
Nem csinálunk egy "szaknévsort"? :) Leírja mindenki, hogy ő mivel foglalkozik, és, ha adott szolgáltatásra igényünk van, akkor egymást keressük! :) Na? -
sakkay #83875 -
Solt #83874 Nekem sem szól, főleg, hogy én keresek jobban, csak akkor elkezdi ő is szórni a pénzt még látványosabban, és azt a jó Isten sem bírja anyagilag... főleg, hogy 2-s szorzón vagyunk! :)) Nálunk a női birodalom bőven 100+ pár cipő, plusz egy gyerekszobányi gardrób, aminek kb a negyede az enyém... :))
Muszáj volt venne egy ILYEN cockpit szerűséget, ezt betámasztottam a fal mellé, így legalább oda nem kerülhet már új szekrény! -
RepeszElek #83873 Hála az égnek nekem mázlim van mert bármit játszom bármit is vásárolok magamnak eddig még sosem szólt érte. 12 éve vagyunk együtt gondolom ez már így marad :)
A lényeg hogy néha vidd el vacsorázni vagy lepd meg ezzel azzal aztán jó sokáig békén hagy:)
Nálunk is cipőből van sok főleg. Külön egy hatalmas cipős szekrénye van, van vagy nem is tom.. vagy 50 pár cipője :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.23. 21:46:51 -
Solt #83872 Na most nekem ezekből kettő van... egy vén tyúk, meg egy pelyhes seggű... gondolhatod! :D
@Gabika: -
RepeszElek #83871 jaja láttam én is, bár én olyan amatőr vagyok, hogy eddig ezeket a hibákat észre sem vettem -
artivizsla #83870 Tavaly ősszel asszonykám kisírta, hogy "nincs mit felvennie, kell neki egy könnyű tavaszi kabát" OK, megkapta. Aztán itthon feltűnt, hogy az egy szem kabátom alig fér el az előszobafogason, mert tele van mindenféle gönccel. A hat akasztóból én csak egyet használok a többi az övé. Az új kabáton kívül még hat darab könnyű tavaszi kabátot szedtem össze a fogasokról, amik az övéi voltak és mikor ezt szóba hoztam neki, nem is értette, hogy miről is beszélek. -
#83869 detto... -
sakkay #83868 1 giga javítás jött a bos-hoz! -
Solt #83867 Minden nő ilyen, ezek így jönnek le a futószalagról! Arról nem is beszélve, hogy dettó ugyanezt csinálják ők is! :D Az én oldalbordám mindig azzal jön, hogy mennyi mindent eladott a gardróbból, aztán valahogy mégis mindig ugyanannyi, vagy inkább több ott a ruha... cipőkről nem is beszélve! :)) Ki a szar tudja megállapítani, hogy melyik új, melyik régi... :) Akkor szokott lebukni amikor új szekrényt, polcot vesz mert nem fér el... :))
Ami kiveri a biztosítékot az az, amikor áll a butiknyi cipő és ruha előtt, majd közli, hogy nem tud mit felvenni... na ilyenkor elkezd lilulni a fejem!! Nekem lenne annyi számítógép alkatrészem, tudnék vele mit kezdeni... :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.23. 19:28:46 -
#83866 ÉS mikor 2-3 év mulva nyulsz hozzá a géphez akkor is ez a kérdés, hogy már megint mit vettél bele, mintha minden héten cserélgetnénk, bezzeg az uj ruha cipó táska az fel sem tünik nekik mert akciós volt. :) -
#83865 Pedig itt az a kérdés, hogy kinél nem így van. -
artivizsla #83864 Bakker, azt hittem, hogy ez csak nálunk van így ! :)) -
majonur #83863 na ez szep a super towerek ben, hogy nem log ki belole az akkora videokartya , mint anno a 486 os volt :) -
77pxdumbo #83862 Mennyibe kerültre a válaszom: csak 1 havi cigid és fodrászod ára, a takarítónődről meg ne is beszéljünk. -
77pxdumbo #83861 Hogy legyen mire tenni a sört. Ezt minden jól képzett feleségnek tudnia kell. -
Solt #83860 Tudja, hogy drága gépem van, de az van a köztudatban, hogy anno régen volt ez drága... :))) Ha piszkálok rajta valamit, vagy előkerül egy új doboz, akkor rögtön jönnek a kínos kérdések, amikre az ember nem szívesen válaszol... például a "mennyibe került?"! :D A 100+ pár cipő és a 12 négyzetméteres gardrób miatt van adu a tarsolyomban, de azt az ember vészhelyzetre tartogatja! :D -
majonur #83859 meg sose kerdezte meg, hogy miert van egy az iroasztalnal is magasabb atomeromu a "dolgozoszobaban"? :) -
Solt #83858 Már megtanultam, ha nem látja, hogy szerelgetek, akkor felesleges kérdések sincsenek! :D -
majonur #83857 akkor jol emlekeztem, hogy ingyenesse tettek valamennyire, ahogy nohab is mondta, probald ki, amugy szinte fillerekert vehetszt egy jo kis gepparkot , mindenkepp erdekes, nagyon lassu, de nagyon fordulekony vadaszgepeket vezetni, tenyleg szep garfikaval. -
77pxdumbo #83856 Ja A gép meg egy 20 éves 486-os házban van mi? Abba nemigen lát bele az én asszonykám se
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.23. 15:29:46 -
GPx8 #83855 Akkor már érthető! :) -
RepeszElek #83854 Köszi a válaszokat!:) -
Solt #83853 Nincs itthon, azért ugrálok! :D -
majonur #83852 probald meg elmagyarazni neki, hogy egy par cipo soha nem fogja ugy befuteni a keglit, mint egy jo kis vidijokartya&proci combo. -
GPx8 #83851 Asszony átszámolta már cipőre...? :))) -
Solt #83850 Úgy-úgy... már azzal álmodtam! :D -
majonur #83849 aha, igy mar ertheto. 100 ropiert instant get, ahogy egy apple bubu mondana :) -
#83848 Ingyenes, letöltheted. Azaz 2 gép ingyenes, a többit meg kell venned. Illetve azokhoz vásárolhatsz különféle műszereket, fegyvereket, kiegészítőket. Lehet hozzá sálakat, jelzőrakétákat is venni. Nagy online élet nincs benne. Csak dogfight szerverek. -
Solt #83847 Gyakorlatilag mindenben! :) Egyedi nyák, egyedi tápellátás, jobb hűtés, magasabb alapórajel, jobb tuning... (kb +15-20%) 100000.-Ft lett volna még két év Ipon garanciával... -
majonur #83846 csak kivancsisagbol, a Lightning miben emelkedik ki a tobbi 290x kozul, es mi lett volna a jo ar erte, ha nem titok.