IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na hamár igy szakmai dolgok szóba kerültek, mi lenne ha valami közösségi fejlesztés lenne mindenki bele adná az ötletét és azt amihez ért ?
( egy kis önzést is vezérel,de remélem másnak esem lenne rosszul ha valami kisülne belőle)
Szóval én gépésztechnikus és műszaki rajzóló is volnék, igaz a müszaki rajzot csak hobbyból üzöm a meló mellett.
Na a lényeg, hogy van egy régi FLCS+TQS hotasom és már régóta tervezek hozzá(igaz csak fejben) egy mechanikát ami a gyáriak gyengéit nélkülözi és örök élet +1 napot birja és olcsón meg lehetne csinálni.
A viperpit oldalon van egy ember aki tud olyan chipet programozni mint a warthogban van , a chip maga nem drága csak a égető eszköz hozzá igy már ugy kellene a chipeket megkérni töle, hogy a pontos adatokat ráprogramozza.Ezek az adatok viszont a bot kitérésének a határai , ehhez kellene egy mechanika ahonnan ezek a méretek kiderülnek és nem kotyog semmilyen irányba sem.
Ehhez én ugy gondoltam, hogy a legegyszerübb kivitel egy önbeálló csapágy vagy egy gömbcsukló lenne az ideális , az akadásmentes mozgatás megvalósitására. a pontos méretekhez a megfelelő gombcsukló vagy csapágy kiválaztása lenne fontos, amiből az egész szerkezet méretét meghatározhatnánk. Egy 20mm-es belső átmérőjüre gondoltam, hogy a markolat tengelye ekkora lenne ,igy kellö átmérő maradna a gombok vezetékeinek a levezetésére is.
A megtervezésben és lerajzolásban tudok segiteni a legyártással vannak gondok.Ki mit szól az ötlethez ?