91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#83805 van egy eladó ch pro pedál ha vkit érdekel (nem én hirdetem csak találtam a hirdetést)
link -
majonur #83804 egyebkent hova tunt Herr Pontyjonny Laca? Mar kulfoldon nyomja, teljesen megkukulva? -
Solt #83803 Esetemben az már nem küszöb, hanem inkább tetőgerenda! :D -
Paladin #83802 Így van.
Mi is tudunk takarítani, mosni, stb, csak máshol van az ingerküszöbünk :) -
sakkay #83801 -
#83800 -
#83799 No meg ha nem hagynánk, hogy fontosnak érezzék magukat, akkor sose lenne nyugalom otthon. :))) -
sakkay #83798 Az Arrakis azért van , hogy megedze az igazhitűeket-mint már idéztem itt párszor. -
Solt #83797 Ezeket gyakorlatilag én is írhattam volna! ;) -
sakkay #83796 2 éve önálló vagyok' 13 kemény év után..de én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy nem férfi az aki nem tudja ellátni magát-ezzel együtt-ha valaki ki akarja nyalni a seggem, azt hagyom
Egyszerű példa:ha megtehetem, azt eszem amit szeretek. Ha itthon vagyok, azt eszem ami van. A nők örülnek is ennek a "Nem is tudom, hogy maradták életben, amíg még nem ismertél", de valljuk be mosogatni(pedig utálom) mosni teregetni a mai világba nem nagy dolog. Takarítani meg nem muszáj ugye, csak ha jön valami fontos személy. Uff -
Solt #83795 Azért némi igazság csak van abban a képben! :D -
Lysandus #83794 Na, persze. Nőknek ez az állandó mániájuk, és hót komolyan gondolják:
- Nem is tudom, hogy maradták életben, amíg még nem ismertél!
Azért valljuk be, elég jól elvoltunk. :-D -
artivizsla #83793 -
artivizsla #83792 Kávé mellé.
Ráadás.
-
#83791 Erről nem tudok semmit. -
Solt #83790 Energiagazdálkodást, hogy ne vegye vissza állandóan a GPU órajelet... emlékeim szerint ezzel nem volt gond. -
#83789 Passz. Mit akarsz állítani? -
Solt #83788 Tom!
Mi lehet az oka annak, hogy nem reagál a CloD az NV panel beállításokra? :( -
rabbiddgog #83787 ÍGY KELL APRÍTANI!!
-
artivizsla #83786 És akkor erről sem beszélnek sokat. -
#83785 Elég durva, erről eddig semmit nem lehetett hallani. Egyszer olvastam ilyesmiről a "Lelkiismeret lázadása" c könyvben, de mivel NDK-s oldalra állt német tiszt írta, ezért nem nagyon hittem el amit az amcsikról írt. Eisenhower a nagy nemzeti hős...gyalázat az egész. -
#83784 BoM képek
-
Solt #83783 Az lesz, megnézem őket, mert ez így nagyon zsákbamacska! A neoncső emlegetéséről beugrott, hogy amikor nagy ritkán tescoban járok, szétcseszi a szemem az a fény... :(
Köszi az infókat... -
RepeszElek #83782 Na és mit mondjak én akkor aki egy két méteres vásznat bámul?
Hiába full HD a projektor azért egy ekkora felületen már elég necces egy távolban lévő gépet észrevenni ami 3 pixelből áll:) 4K-val nem lenne gondom...:)
Minden más játéknál tökéletes választás mert nagyon szép képe van egyébként.
-
#83781 Nekem a trackIR le van rakva monitor alá. Nem a tetején van. Egy rövid ideig kipróbáltam HD TV-vel monitor helyett, akkor kellett letenni asztalra, aztán így maradt.
A képpontok kicsit jobban látszanak, mint a 22-esen, de nekem nem zavaró. A monitorra csak azt tudom mondani, hogy menj be egy MM-be mondjuk, ahol rengeteg monitor ki van rakva, és nézd meg, hogy az a kép neked tetszik-e. Vagy olyan összehasonlító teszteket túrj google-ban, ahol kifejezetten a két-három lehetséges jelöltet tesztelgetik. A vibrálás viszont nagyon egyén függő, van aki neoncső alatt egy napot nem bír ki, mások vígan dolgoznak mellette. Monitor detto. Én is mint sokan, katódsugárcsöves monitorokkal nőttem fel, már az LCD-k is minőségi változást hoztak, és az IPS paneles LED meg azoknál is sokkal jobb. Biztos, hogy a PWM is egy olyan paraméter, amiben lehet különbségeket, minőségi sorrendet felállítani monitor és monitor között, kérdés, hogy az átlagjúzer ebből mennyit érzékel. -
Solt #83780 Köszönöm! -
#83779 acer s275hlbmii
egy ipon teszt
link
igazából azért vettem meg mert jó áron jutottam hozzá, nem sokat kellett ráfizetnem és mégis csak 27" -
Solt #83778 Leírnád a pontos típusát?
@Tom: Jelenleg egy U2414H-m van, ezt vettem a behalt U2313H helyett... ez utóbbit imádtam, az U2414H-val már nem vagyok annyira elégedett... gyönyörű a vékony káva, de vannak mellékhatásai, ráadásul a TrackIr lába is belóg így a képbe! :D Kinéztem egy P2714H-t, de a frászt hozzák rám a PWM-l, no meg a 27" 1080p párosítással... ez utóbbiról mondjuk asszem meg is győztetek. Viszont a PWM, főleg, hogy én kalibráltatnám... nem tudom...
Még annyi, hogy ekkora felbontáson az 1080p mellett nem recésebbek az élek? -
#83777 Nem, de nálam a brightness és a kontrast is 50%-ra le van húzva. Nagyon éles, szép képe van, vibrálást, villogást egyáltalán nem látni. Mellé van téve a régi Samsung Cyncmaster 226 BW (az volt az elődje), ahhoz képest ég és föld a két kép. Főleg ha mondjuk filmet nézek, és sötét jelenetek vannak, azon már alig látni, hogy mi történik, ezen meg simán kivehetők az árnyalatnyi különbségek is (fehéregyensúly, színűség, fényerő kb ugyanolyanra van beállítva mindkét monitoron). -
#83776 én egy 27"-es Acert használok, IPS, pwm-es, tükrödődős felületű.
Nagyon szép képe van, jobb mint a 23" as dellem volt.
A felbontás sem rosszabb a 27-en mint a 23-on, én legalábis semmi különbséget nem látok.
Örülök hogy lecseréltem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.04.15. 13:47:27 -
Solt #83775 És nem zavar a PWM? -
#83774 Én egy LG 27EA33-asat használok. Szerintem jó. Sokkal jobban szeretem, mint a régi 22 colosat.
Az extra nagy felbontású monitoroknak nagyon szép a képe, de szimulátorokhoz nem igazán jók, mert sok "1 pixelre" méretezett dolgot egyszerűen nem fogsz látni. Nyomjelzők pl, sokkal hamarabb eltűnnek, kontaktokról, láthatóságról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.15. 13:15:40 -
majonur #83773 koszi szepen. ahogy lesz egy kis idom, megprobalkozok vele, igen G27 rol van szo. -
Solt #83772 Urak!
Használ valaki 27"-s monitort 1080p-s felbontással? Ha igen, akkor mi a véleménye róla? -
zoltang #83771 James Bacque: A megtervezett halál
Itt olcsóbb. -
Lacusch69 #83770 Korábban érintőlegesen szó volt róla a 2.vh-s topikban:
ITT -
Solt #83769 Uhhh... -
#83768 igen igaz -
#83767 Nem tudom,hogy ez igaz lehet-e? A szövetséges fogolytáborok -
croatianus #83766