IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nekem a trackIR le van rakva monitor alá. Nem a tetején van. Egy rövid ideig kipróbáltam HD TV-vel monitor helyett, akkor kellett letenni asztalra, aztán így maradt.
    A képpontok kicsit jobban látszanak, mint a 22-esen, de nekem nem zavaró. A monitorra csak azt tudom mondani, hogy menj be egy MM-be mondjuk, ahol rengeteg monitor ki van rakva, és nézd meg, hogy az a kép neked tetszik-e. Vagy olyan összehasonlító teszteket túrj google-ban, ahol kifejezetten a két-három lehetséges jelöltet tesztelgetik. A vibrálás viszont nagyon egyén függő, van aki neoncső alatt egy napot nem bír ki, mások vígan dolgoznak mellette. Monitor detto. Én is mint sokan, katódsugárcsöves monitorokkal nőttem fel, már az LCD-k is minőségi változást hoztak, és az IPS paneles LED meg azoknál is sokkal jobb. Biztos, hogy a PWM is egy olyan paraméter, amiben lehet különbségeket, minőségi sorrendet felállítani monitor és monitor között, kérdés, hogy az átlagjúzer ebből mennyit érzékel.