91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#83725 @Kürfürst. Este fent leszek TS-en, megnézhetjük, de gyakorlatilag 0-ás szinten vagyok még...
@Huba. A játékmodokat nem ismerem. De ha feljössz TS-re te is, akkor megdumáljuk, hogy hova menjünk.
-
#83724 Clodban is volt ilyen cél, vezethető tankokat és hajókat is tud kezelni az engine (gyakorlatilag bármit). Az más kérdés, hogy elég fapados a tankozás, közel sem egy kidolgozott, normális tank szimulátor. -
#83723 A meszán nem trimmlap van, hanem a teljes vezérsíkot állítod. Pár sorral lejjebb van valami olyasmi, hogy "adjust level stabilizer"... azt használd trimm helyett. A csűrőn és az oldalkormányon nincs kabinból állítható trimm. A légcsavar állásszög állítás és a hűtőradiátor állítás is alapból automatikus, ha állítani akarod, akkor át kell kapcsolni automatáról kézi vezérlésre (manual-ra).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.08. 19:35:54 -
croatianus #83722 A vértündér ezt a motort használja:
Azért ebből elég messzire eljutottak, ráadásul rohadt jól optimalizált.
A repülési modellekben viszont régebben eléggé fel lehetett fedezni az IL2-őt, de azt is folyamatosan gyúrogatják.
Egy tipikus örök béta. Azért ha még a hajókat is meg csinálják, és sikerül jól összeereszteniük minden fegyvernemet, lehet, hogy látunk csodát.
De az se holnap lesz. -
RepeszElek #83721 jah még valami.
Figyi már ha neked megvan a Bos. akkor megtudod mondani hogy a német gépeknél miért nem tudom trimmelni a gépet?
a pitch, yaw trim nagyon nem akar működni nekem a messzernél viszont az oroszoknál hibátlanul teszi a dolgát ha megnyomom a hozzárendelt billentyűt, ahogy a propeller állásszögét sem tudom változtatni a messzernél sőt a Bf. radiator sem, gyakorlatilag ott semmi nem működik:) jah de, müködnek a fékszárnyak a világítás meg az ilyen alap dolgok aztán annyi...
Mit csinálok rosszul? :(
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.08. 19:28:45 -
RepeszElek #83720 Köszönöm szépen a választ! :) Így már mindent értek.
Amúgy én elég sokat játszottam a tankos részével csak egyre rosszabb lett és letöröltem.Azt hallottam hogy már a szimulátor mód sincs meg, a realistic-et meg úgy elcseszték hogy amcsi meg orosz tankok lövik egymást,meg németek és amcsik az oroszok ellen stb.
Az árkád meg egy baromság szerintem.
A háború után gyártott amerikai meg orosz tankok sem értettem soha mit keresnek ott, de ami a legjobban feltűnt az az hogy egyre jobban céloztam egyre ügyesebb voltam mégis ugyan annyi vereségben és győzelemben volt részem mint amikor totál kezdő voltam, ez részben köszönhető a csapattagoknak akikkel összerak meg részben az ellenfeleknek akiket ellened rak be.
Sokszor ha beültél egy erős nehéz tankba akkor még erősebb tankokat rakott be ellened akiknek hiába tudtad hol a gyenge pontjuk ha még azt sem tudtad átlőni ők meg egy lövéssel elintéztek ott ahol a legvastagabb a tankod.
Volt hogy zsinórban hatszor sem tudott labdába rúgni az ember olyan erős és jobb tankokat kapott ellenfélnek, de amúgy igazságos kb. 50-50 %-ban megcsinálja ezt mindenkivel.Szerintem a játék arra törekszik hogy mindenkinek legyen esélye nyerni.
Ha elfogadsz egy tanácsot mindenképpen próbálj szakaszban menni mert úgy ha erősebb tankok közé is rak a gép ha hárman-négyen lövitek egyszerre előbb utóbb csak kipurcan bááár.. tudnék erről is mesélni :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.08. 18:18:26 -
#83719 ww2 planes & girls -
#83718 War Thunderes tankozás engem is érdekel. Ha van hely és RB-t vagy SB-t játszotok, akkor írjatok! :)
Steam: Hubabacsi20 -
#83717 Igen, a WT az az Il-2re épül. Pontosabban a WoP-ra. -
#83716 Pontosan. Sok az átjárás köztük. Ha van mondjuk egy teljesen más, pl FSX modelled, azt DX9-ből kiexportálhatod akármikor, berakod 3DS Max-ba, és mint sablon felhasználod, hogy ne neked kelljen méretezni minden apró szarnak a helyét, de maga a modell teljesen más poligon struktúra, más textúra, azt ugyan ki mondaná meg, hogy mi alapján készült? A BoS és CloD között azonban több van, a BoS-ban lévő gépek textúrái például pontosan ugyanazok, mint a CloD-ban. Kabin vészeldobó, magneto, kabinkeret - még a kopások is pontosan ugyanott vannak. Ez csak akkor lehet így, ha pontosan ugyanazt a modellt használják fel, mint a másik játékban. Erre a 777-nek minden joga meg is van.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.08. 16:32:07 -
Kurfürst #83715 A tankos rész konkrétan k*rva jó. :) Ha vagy fenn este két havarommal elég rendszeresen nyomjuk.
Amúgy jól értem hogy a War Thunder tkp. a régi Il-2 enginet használja vagy legalábbis azon alapszik? Mert mintha Oleg célozgatott volna ilyesmire. Vagy az összeveszés után kikalapáltak egy új enginet? -
#83714 Nekem megvan a BoS, és sokaknak odaadtam az accountot kipróbálásra is. Kettő emberről tudok, akik a legutóbbi leárazásnál megvették.
A winds of prey wolt minden war thunder elődje. Még a régi il-2 forráskódját adták el a Gaijin-nak, akik egy sokkal árkádosabb, repülős-lövöldözős játékot csináltak belőle, ha jól emlékszem olyan 2009 felé. Grafika egész szép volt, játékmenet is könnyű, elég szépen fogyott. Később az 1C-vel összevesztek, pletyka szerint azért, mert az 1C nem akart finanszírozni olyan dolgokat, mint pl hibajavító peccsek kiadását. Csak ami fizetps tartalom (Főleg a Gaijin-os balhéik miatt olyan az 1C megitélése oroszoknál, amilyen). Gaijinosok alapították meg később a War Thundert, és használták fel a régi il2 kódját hozzá. A War Thunder azóta él és virágzik, lassan összfegyvernemi online lövöldözős játék lesz. Steamen ingyenes, én is épp most szedem le, a tankos részt egész jónak mondják, azt meg akarom nézni. -
Kurfürst #83713 Mondjuk az átdolgozás az már egy szürke zóna ;), ilyen szempontból roppant kényelmes, hogy ha egyszer van teszem azt egy kész 109G modelled azt már nem olyan nagy cucc átalakítani F vagy K verzióra, ráadásul a műszerek, ülések modellje is újrafelhasználható. -
#83712 Nem arról van szó, hogy turbosquid-en vett egy 100 dolláros modellt, és azt rakta a játékba. Ha alkalmazottként készítették a modellt, akkor a cég tulajdona. Ha szabadúszóként, akkor sem hiszem, hogy a kizárólagosság olyan komoly extra lenne, nyilvánvaló, ha ő a teljes munkaköltséget kifizeti azért, hogy a gép elkészüljön (a modellező biztos kifizetteti azt a pénzt, hogy neki megérje dolgozni ezen hónapokig), akkor övé minden jog is a munka után. Ha nem tetszik a modellezőnek, akkor mehet ahova tud. -
RepeszElek #83711 Honnan tudjátok hogy rossz a Bos mikor sokatok nem is játszott még vele?:)
Nekem meg van a Clod is de én nem láttam olyan nagy különbséget, sőt félve mondom ki de szívesebben játszom a Bos-al.....
Tudjátok én még kezdő vagyok úgy hogy nem ér bántani!!! :) Nem tudom miket beszélek! :)
Viszont érdekes dolgot láttam meg ma véletlenül a media-markt-ban mikor a sorok közt mászkáltam: IL-2 sturmovik: wings of prey
Gaijin enternation!
Ez most mit? Én úgy tudtam az 1 C company gyártja a sorozatot mi ez a kakukktojás?
Annak idején felraktam ezt a gaijin warhtunder-t a gépemre de az a játék szerintem komolytalan és letöröltem.
Más:
Ha valaki tud egy jó eladó pedált szóljon mert rájöttem akarok venni egyet!:)
-
Kurfürst #83710 "Ugyanazokat a modelleket biztos nem használhatják, de azt senki nem tiltja, hogy csináljanak egy ugyanolyat."
Elvileg nem kizárt, a modell az övé, annak ad felhasználási jogot, akinek akar. Ha nem kizárólagosan szerződik, többnek is eladhatja ugyanazt - persze hogy mi az üzleti szokás oroszéknál azt nem tudom, de az is lehet hogy spórolnak a nem kizárólagos jogokkal, mondván, úgysincs sok szim, úgyse tudja másnak eladni, nem fizetnek extrát a kizárólagosságért... -
#83709 Igen, Dx9 és 11-ről írtam. -
#83708 Psy06 -ot ismerem így nick alapján, nagyon ügyes modellező, eszméletlen szép kabinokat gyártott CloD-hoz, DCS-hez. Az, hogy a ki nem adott modellek közül melyik modell kihez tartozik, azt ott le is írta. Ugyanazokat a modelleket biztos nem használhatják, de azt senki nem tiltja, hogy csináljanak egy ugyanolyat. -
Kurfürst #83707 Konkrétan fogalmam sincs, én olyanokat is hallottam pletyka szintjén - de úgy tűnik mintha a 3d modelleket szabadúszók készítenék, akik aztán egyszerűen eladják a modellt fejlesztő cégeknek. Nem is csoda hogy ha többször is eladásra kerül, mert pl. nem kizárólagos jogokat kötnek ki, és a modellek, textúrák is sokszor igen hasonlóak. -
Solt #83706 Tom szerintem a DX9-hez viszonyítva beszélt a DX11-ről, és így ebben a formában igaza is van... :) Nem véletlen, hogy érdemben erre (DX9) már senki nem fejleszt, szinte csak szimek készülnek erre, mert ugye ezekhez a legszarabb! :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.08. 15:12:24 -
#83705 hát még ha dx 12 lenne
nem értek hozzá de kb mindenhol azt olvasom hogy a dx11 egy lassú , bugos sz*r, amit rendesen elqrt a MS.
nyilván dx 9-nél jobb, de azért ezt sem kell isteníteni.
De majd mindjárt jön Solt úr és megmondja a tutit :) -
Solt #83704 Na, ha már itt tartunk, mi van a DCS WW2 vonallal? Nagy a csend... -
#83703 Azt nem tudom, hogy milyen gépet tervezte/nek.Csak azt , hogy ezt tavaly juliusban irta a srác Psy06 nikkel.a Militarymeshes oldalra.
I-16 and external il-4 now are belong to 777, and maybe appear ever at theys products. All DCS models course you will see at game.
Mig-15, La9, Yak-9, is property of ED, I-16 property of 1C, Il-4 property of Ilya Shevchenko, former leader Maddox Studio. The appearance of these projects in real simulators depends on the will of their respective owners.
És it pár kép amit készitett látott valahol .kész modellek
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.04.08. 15:07:35 -
#83702 A gépek 3D-jén nem sokat butítottak, poly számban is nagyjából ugyanott vannak, a DX engine-ek közötti látható küönbség néhány effektben, shaderben jelenik meg, nem túl komoly. A DX11 legnagyobb előnye a sebesség, sokkal részletesebb 3D-t tud kezelni ugyanazzal az erőforrással. De a ROF, BOS-hoz a DX9 grafikailag még elég is lenne, viszont fejlődni már nem tud. Ráadásul ha ilyenek, mint Ocolus is dobta a dx9 supportot, akkor ott a háttérben, a számunkra nem látható dolgokkal lehet több probléma. -
#83701 A BoM-hoz '41-es gépek készültek, nem hiszem, hogy ugyanazokat a modelleket fel tudnák használni. A csapat nagy része azonban tényleg az ED-hez ment át miután a 777 átvette az il2 projectet. -
#83700 Hogy trendi hír is legyen, Oleg nemrég fedezte fel a TF facebook oldalát, azóta lelkesek lájkolja a megosztott képeket. Biztos jó érzés látnia, hogy még mindig életben van az ő régi projectje :) -
#83699 Ahogy a DCS topicban régebben irtam egy modellezéssel foglalkozó oldalon az egyik modeller irta, hogy amit a régi BOM-ba készitettek modelleket azt a DCS-be is beteszik .
Akkor most hogy van ez? a BOS és a DCS is ugyan azokat a modelleket akarja hasznáni? Mert az DCS:WW2-ról nagy hallgatás van csak külön modulokként szálingóznak az oda igért repülök.
-
#83698 Az UBI-nak ehhez nem sok köze volt, ő csak az Oroszországon kívüli kiadó. Az 1C a "gonosz pénzéhes multi" arrafelé (állítólag tényleg paraszt módon kezelik az alájuk dolgozó stúdiókat, ebben hasonló mint az UBIsoft). Ők erőltették a kiadást, majd ők adták el a jogokat a 777-nek is, megalapítva a közös 1C Game Studio-t.
Luthieréknek sok gondjuk volt a CloD-al kiadáskor, nem lett volna szabad kiadni. De előtte már sokszor halasztották, és ebben Luthier is hibás, nem való főnöknek. Nem véletlen, hogy az ED-től is kirúgták azóta, olyanokat ígérgetett, amit nem tartott be. Azt viszont nem lehet hibának felróni, hogy megint forradalmit akartak alkotni. Sajnos ezzel rengeteg időt eltöltöttek, és miközben a hibákat javították, odahívták Loftékat, akit Luthier a barátjának hitt (Loft az orosz =FB= squad-ban repült még il2 alatt, régóta ismerték egymást. Azóta nincsenek beszélő viszonyban), hogy segítsenek a rendszerszintű bugok kijavításában. Loft-ék segítségével készült az utolsó egy vagy kettő patch, tényleg sokat javult a CloD, de közben meggyőzték az 1C-t, hogy a CloD annyira rossz koncepció, és annyi időt beleöltek már hasztalanul, hogy menthetetlen (látjuk, hogy mennyire menthetetlen), és egyszerűen kitúrták Luthiert. Ezt nem lehet szépíteni, teljesen mindegy, hogy milyen állapotban volt a CLoD, az nem a 777 munkája volt, egyszerűen csak rátették a koszos mancsukat, felvásárolták, hogy kiiktassanak egy konkurenciát. Az Il2 név és franchise sem az övék volt, csak reklám célból vették meg, hogy a névvel, meg az "il2 hagyaték" számolatlan említésével eladják a ROF-os engine-t azoknak, akik kevésbé vannak képben azzal, hogy mi is az a digital nature engine. Áttértek a saját stabilabb, de sokkal szerényebb képességekkel bíró DN engine-re, amivel ők is sokat szívnak, ráadásul innen már fejlődni sem tudnak sokat. Nincs klikkelhető kabin, van viszont DX9 engine, nehézkes és bughalmaz mission builder, szerénynek mondható online képességek, kb nulla offline tartalom (a kampány is csak egymás mögé rakott quick misisonok sorozata, teljesen változatlan, hogy mi történik a térképen).
A most bejelentett kiegészítő milyen újításokat hoz, azt nem tudni, egyenlőre az biztos, hogy 41-es géppark (planeset a weblapon), viszont a Moszkva térképen sem lesz rajta Moszkva. Miért is lenne, CloDnál is milyen elhibázott döntés volt Londont betenni nem igaz? ;) Valszeg nyári térkép lesz, kérdés hogy az engine mennyire bírja majd a nyári tájat, növényzetet, satöbbit. Hát, majd meglátjuk. -
Kurfürst #83697 "Igen, ez az a BoM amit CloD-hoz terveztek kiadni 2012-ben, és amit a 777 gáncsolt el azzal, hogy kigolyózták Luthieréket. "
Azért ezen árnyal némileg hogy Luthier a DCS WW2 modulokat is jól megálmodta, majd kis híján azt is elb*szta és onnan is kirúgták, más volt kénytelen utána összegereblyézni a darabokat. ;) -
Solt #83696 Akkorát változott az IT világ az elmúlt 10 évben Laca, hogy az akkori állapotok fenntarthatatlanok. Eleve sokkal több idő kell a fejlesztésekhez, mert megugrottak az igények mind a tudás, mind a kinézet tekintetében. Mekkora időbéli különbség lehet mondjuk az IL-2-s 109-s, és a CLoD-ban lévő 109-s modellezésében, és akkor hol van még a fizika... ezt a plusz időt meg finanszírozni kell úgy, hogy a programozók, modellezők keresete igencsak megugrott... nem beszélve a többi költségről.
-
Solt #83695 Amikor van egy zsákutcába futott projekt, ott már nincs helye kísérletezésnek, ott tűzoltás kell. Gondolom az UBI ezt várta el... lehet úgy értelmezni, hogy odatolták a saját engine-t, de lehet úgy is, hogy biztosra mentek. Ha a forráskód birtokában ezt a döntést hozták meg, annak biztos alapos oka volt... én is azzal dolgoznék ilyen helyzetben amit ismerek töviről hegyire, és nem azzal, amivel a saját programozójuk sem boldogul. Valamiért nem haladtak a munkával... ennek biztos alapos oka volt.
Hogy mire jutottak? Nem látunk a színfalak mögé, de gondolom valamire alapozzák a BoM-t, ergo anyagi szempontból valamit jól csinálnak, mert bármennyire is nem tetszik nekünk a végtermék, gazdaságilag működik, vagyis fenntartható. Nekem sem tetszik amiket írtok a BoS-ról, az sem tetszik amiket művelnek, ahogy hozzáállnak, és amilyen magas lovon ülnek, de összességében eredményesebben dolgoznak, és ez sajnos tény.
A RoF meg nem hiszem, hogy meghalt... steam szerint napi 60-n multiznak vele, a CloD esetében ez a szám 200, de ugye a RoF nem csak steam-n keresztül fut... :) Mondjuk ezek a számok önmagában döbbenetesek... valaki pénzt kérne tőlem szimulátor fejlesztésre, sírva körbe röhögném! (más kérdés, hogy a lottó ötös megnyerése esetén első dolgom lenne összehozni egy csapatot! :D) -
Lysandus #83694 Hogy? A DX 11-es gépeket lebutították DX 9-re? És még pénzt is kérnek értük?
Nem tudom, mindenki mondogatja, hogy milyen szép a BoS, de szerintem a CloD-hoz képes gagyi. Mind a táj, mind a fülke. Meg ugye az a BoS-os nyomjelző, csak azt tudnám feledni! Mintha teniszlabdákat dobálna az ember az ellenfélre egy repülő adogatógéppel. :-)))
Remélem nem a TF-s gépeket csórják el! Maradjanak csak a sajátjaiknál!
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.04.08. 13:19:49 -
pontijonny #83693 Nincs igazad. Ezt az üzleti modellt ráerőltetik a felhasználóra csak. Mi változik ,változott pár év alatt? Az Il2 mért tudott komoly hasznot hozni? Mert hozott,és a mai napig veszegetik az emberek. Ha jó valami akkor annak híre megy és egyre többen beruháznak rá,réteg játék ide vagy oda.
Annó esténként 1000 fölött volt a lobbyn (Tom is említette a dcs nél ) a játékosok száma.
Ha valami xar vagy középszer akkor az meg fog rekedni .Olegék pont a régi Il ből kiindulva gondolták úgy,hogy egy Clod al hasonló hosszú távú dolgot csinálnak.De ahhoz nagyot kellett dobniuk,mert ha csak egy javított Il2 jön ki az lófaxt nem ért volna.Mint ahogy ki is derült.
Az il 2 egy olyan etalon volt ,hogy hosszú évekig évtizedig hozta a bevételt ,ezt nem sok játék mondhatja el magáról,és a Clod ig meg se szorongatta semmi sem .Gondolj bele,2001 es játék ha jól rémlik! -
Solt #83692 Az a baj, hogy ezek rétegjátékok... az eladások döntő többsége a megjelenés utáni pár hétben realizálódik, utána érdemi előrelépés már nincs. Azért kell a megjelenéskor jó állapotban lennie, hogy a stúdió már előre tudjon dolgozni, és ne arra menjen a teljes erőforrás, hogy hibákat javítanak hosszú hónapokig. Az egész piac megváltozott, ma már egy jó dobásból nem lehet évekig ellenni, mert akkorák a költségek, amiket képtelenség finanszírozni...
Korai kiadás vagy sem, a játékosok száma nem nő... van egy szűk réteg akiket ez izgat, aztán kész. Nem azon múlik mikor adod ki, és milyen üzleti modell alapján, hanem azon, hogy a rendelkezésedre álló korlátolt forrásokból mit tudsz kihozni. Ha ebből csak egy BoS jön ki, akkor ennyi... A DCS sem lenne már sehol, ha nem lenne katonai megrendelésük.. szerintem. -
pontijonny #83691 És az a röhej,hogy ha valaki akkor én pl elég megszállottan szeretem a VH-s szimeket , volt lehetőségem kipróbálni a Bost is ugye Tomnak hála,de egy iciri piciri késztetést sem éreztem,hogy hosszabb időt eltöltsek vele. Semmi nem volt ami megragadott volna benne és nem azért mert eleve rühellem a három hetest. Sima Il2 érzés volt ,annyival nehezebben,hogy imbolyogtak a német vasak mintha kötelező lenne:) Na meg szép a grafika.
És ha engem nem ragad agával egy G2 es messza valamiben ,vagy egy fóka ,akkor ott nagy baj van én aszondom:) -
pontijonny #83690 No de itt van a kutya elhantolva! Ez igaz is csak ,hogy most jön a képbe a 3*7. Mit csináltak?
Oda lettek hívva,hogy segítsenek,és mint a kígyó akit a keblükön melengettek jól beléjük mart.
De ok megtörtént. Mi is lett a nagy megváltásból? Amihez megint csak pénz kellett. Egy semmi .Kukázták a Clod ot mert azzal nem lehet mit kezdeni (szerintük) ,és odatolták a saját motorjukat,amivel meg szerintem nem lehet már mit csinálni:) És megszületett a BOS ami minden csak nem a világ legjobb szimje mint kiderült és soha nem is lesz az. Viszont ugyi most már jók a modellek a clod ból,érdekes módon át lehet azt tenni.
Ha azt a pénzt beleölték volna a már majd kész clod ba amibe ez a váltás került ,már isten tudja hol tartana a VH-s szimulátorozás.
De nem is ez a bosszantó igazán a dologban ám.Hanem ,hogy megszerezték az IL2 nevet is szőröstül bőröstül. És nem élnek vele .
De kár is belekezdenünk ismét ebbe,ez már így marad ,mint mondtam aki akarja megveszi és használja,de annyira nem látom a tolongást :)
A Rof is meghót ember nem játszik vele,ez is meg fog.
Akinek könnyedebb dolog kell annak ott a tündér aki meg nagy csatákra vágyik az a Clod ot használja, ez olyan köztes dolog ,de még bele is férne ha nem csillagászati áron adnák valami megmagyarázhatatlan okból. Mondjuk van benne ráció ,mert ha olcsóbb lenne sokkal akkor sem vennék annyival többen,aki meg meg akarja szerezni az így is úgy is megveszi. -
#83689 nézhetjük innen is a dolgokat,de ha onnan nézzük, hogy amilyen állapotban kiadták onnantól bevételt is termelt,mert még igy is vették az emberek.
Ahogy javult volna kialakulhatott volna egy uj tábor ami generálta volna a bevételt.
Mint ahogy a BOS is szerette volna mikor az early access profillal kitolja a 20%-ban kész játékot teljes áron . Ezt a CLod is megtehette volna csak akkor még nem volt általános ez a early access stilus , hanem még az volt az általános , hogy csak kész játékot jelenitünk meg pénzért.
Ha váltanak , nem kellett volna lemondaniuk semmiről. -
Solt #83688 Meddig kellett volna még várni az UBI-nak? :) Jó dolgot akartak, csak kevesek voltak hozzá... túl nagy fába vágták a fejszét! Ami még mindig nem lett volna gond, ha legalább a megjelenéskor működött volna az alap rendesen, és nem a hiba javításra mennek el az évek, hanem mondjuk a következő lépére, ami újabb bevétel lehet... de ugye ez nem így történt, sajnos.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de mind az UBI, mind a 777 lépései racionálisak és érthetőek a CloD-l kapcsolatban még akkor is, ha ez játékos szempontból szívás.
Ez az egész nem történik meg, ha élnek a lehetősséggel, és nem játsszák el a kiadó bizalmát. -
Solt #83687 Emlékszel rá, hogy mennyi ideig készült, milyen állapotban jelent meg, mennyi ideig foltozgatták, és még azok után is milyen volt? Te mint kiadó, finanszíroztad volna ezt tovább, lett volna bizalmad még feléjük? Főleg úgy, hogy bevétel nuku amíg nincs olyan állapotban, hogy jöhet a folytatás valami DLC formájában...
Zsákutcába vitték, és erről kizárólag ők tehetnek, ezen nincs mit szépíteni. Csak azért van még élet a játékban, mert TF csapat tovább vitte, és mert ingyen dolgoznak... azt a munkát amit ők ráfordítottak, nem lenne az a kiadó ami finanszírozta volna! Mennyi ember, idő, stb? Mi pénz lenne ez, ha nem hobbiból csinálnák? -
pontijonny #83686 No ismétlem. Utólag okoskodhatunk ám,hogy elhúzódott a Clod fejlesztése,meg xar volt ,de ha úgy nézzük,hogy egy olyan valamit akartak csinálni ami valóban megreformálja a szimek világát,amiben a földi járművek is használhatóak,stb stb,akkor talán több türelem kellett volna a felhasználóktól is no meg az UBI tól aki kiadatta velük félkészen. Lehet hibásak voltak a fejlesztők ezt nem is vitatom,de amit a 3*7 csinált az úgy ahogy van gusztustalan dolog volt. Főleg annak tükrében,hogy most érdekes módon csak be lehet rakni a gépeket az ő xarjukba is!! Persze most már az övék minden,az 1C baxhatja:))) egy szava sem lehet.