IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Offline semmilyen esetben nem akadt (senkinek sem), ha online hosztolok és csak páran vagyunk bent, akkor sem, de ATAG nagy szerveren, vagy a SoW online war szerveren tegnap pl olyan 15 perc repülés után (75 játékossal) rákezdett. 2-3 másodpercenként egy jó fél másodperces akadás. Kötelékezni alig lehetett úgy. Videokártya kihasználtsághoz, típushoz, PC-hez nem volt köze. High End gépeken is csinálta. Tegnap este pl. rajtam kívül egy srácnak volt még W8.1 (MKHL-ből), mindkettőnknek szaggatni kezdett, meg is kellett szakítani a küldetésünket, idő előtt hazaindultunk. Ami furcsa volt, hogy nem sokkal leszállás előtt kitaszkoltam windowsba valami miatt, visszaléptem, és akkor megint simán futott. Valami olyasmit írtak ATAG-on, hogy a win 8 lekapcsolhatatlan AERO felülethez lehet köze, de senki nem tudott biztosat.

A hotfixről is az ATAG fórumon írtak, más steames játékoknál is gond volt vele, máshonnan jött a link is. Egyébként nekem is a 348.88-at ajánlotta fel az nvidia weblap, ez valami spéci hotfix lehet.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.13. 14:20:59