IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #83740
    Tegnap meg volt a MÜPA 10 éves jubileumára kiírt fotó/videó pályázat.
    Az egyéni fotó kategória I. helyezését és a közönségszavazat kategóriát is megnyerte a fiam a szolárgráfos fotójával.
    Érdekesség, hogy az egyéni videó kategóriát megnyert videó egyben a közönségszavazat kategóriát is megnyerte szintén.

Volt egy kis csavar a dologban, mert az eredményhirdetés után a többi fotós kérdezgette a fiam, hogy "Milyen fényképezőt / objektívet használt? "
    Nehezen értették meg, hogy a kép egy ősi módszerrel készült és neki egyébként meg amúgy nincs fényképező gépe és mégis így nyerte meg a két fotós kategóriát, holott volt, aki még drónt is igénybe vett a képe elkészüléséhez.

Mindamellett amire én ez ügyben büszke vagyok az az, hogy ezt teljesen egyedül találta ki és valósította meg a fiam, ezáltal megtapasztalta időben, hogy eredményt úgy is el lehet érni, hogy nem csak evésre használja a fejét, amit én már kis kora óta sulykolok belé.

Fiam nevében köszönöm mindenkinek a rá adott szavazatokat !