IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Köszönöm szépen a választ! :) Így már mindent értek.

Amúgy én elég sokat játszottam a tankos részével csak egyre rosszabb lett és letöröltem.Azt hallottam hogy már a szimulátor mód sincs meg, a realistic-et meg úgy elcseszték hogy amcsi meg orosz tankok lövik egymást,meg németek és amcsik az oroszok ellen stb.
    Az árkád meg egy baromság szerintem.
    A háború után gyártott amerikai meg orosz tankok sem értettem soha mit keresnek ott, de ami a legjobban feltűnt az az hogy egyre jobban céloztam egyre ügyesebb voltam mégis ugyan annyi vereségben és győzelemben volt részem mint amikor totál kezdő voltam, ez részben köszönhető a csapattagoknak akikkel összerak meg részben az ellenfeleknek akiket ellened rak be.
    Sokszor ha beültél egy erős nehéz tankba akkor még erősebb tankokat rakott be ellened akiknek hiába tudtad hol a gyenge pontjuk ha még azt sem tudtad átlőni ők meg egy lövéssel elintéztek ott ahol a legvastagabb a tankod.
    Volt hogy zsinórban hatszor sem tudott labdába rúgni az ember olyan erős és jobb tankokat kapott ellenfélnek, de amúgy igazságos kb. 50-50 %-ban megcsinálja ezt mindenkivel.Szerintem a játék arra törekszik hogy mindenkinek legyen esélye nyerni.
    Ha elfogadsz egy tanácsot mindenképpen próbálj szakaszban menni mert úgy ha erősebb tankok közé is rak a gép ha hárman-négyen lövitek egyszerre előbb utóbb csak kipurcan bááár.. tudnék erről is mesélni :)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.08. 18:18:26