IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Nekem meg valahogy jobban bejön mint a BOSban! Hasonlitsd össze a lövések effektjeit a CLODban, és a BOSban, ha megfigyeled a CLODé az sokkal faszább :-)
    A BOSBan szinte teljesen átvették aROFban tlálható effekteket mint pl. minden fegyverből kilőtt lövedék jelölő füstje ugyan az, vagy orosz vagy német neki tök mindegy, mintha mindenki ugyan azt a fegyvertipust használná, ezzel szemben a CLODban German ammunition ezek közül bármit választhatsz, hogy mivel tárazod be a fegyvereidet, ja és a CLODban nem csak annyi a különbség, a 20mm és puska ürméretű lövedékek között hogy kicsivel vastagabb a nyomjelző füstje a 20 millisnek! A CLODban kidolgozták az akna hatású 20mm robbanását is, mikor kilőtted egy idő után felrobban és lehet látni amikor robbanási pamacsokat csinál az égen kurva jól néz ki! Ezzel szemben a BOS mintha kis pici hülye nem irányitott rakétákat lőne ki... igaz itt is lehet állitani a lövedékek kiosztásán páncéltörő, robbanó, vagy ezek kombója. Tehát a CLODéhoz mérten amit be is linkeltem, hogy lásd miről beszélek, mindenféleképpen elnagyolt, és leegyszerűsített. A hangja meg szerintem jó mind a kettőnél, elképzelhető, hogy ilyen hangja volt ezeknek a fegyvereknek, kitudja, élőben még nem hallottam egyiket sem!