IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • panther112
    Csak egy tanács, meg személyes tapasztalat. Egyszer vettem újonnan monitort, persze az hibás volt, két hét lóti-futi után cserélték. A 2 használttal meg semmi gondom nem volt, és az egyiket fél év után fillérre uannyiért tudtam eladni, mint amennyiért vettem. Szóval én tuti nem veszek monitort újonnan. Olyan embertől kell venni, aki valami számtechboltban, vagy elektroworld, MM... ilyenekben dolgozik, és folyton a csúcsmodell van az asztalán otthon, és mindenhol hirdetéseket ad fel, állandóan csencsel, mert ezek az emberek a munkahelyükön kiválasztják a legjobb darabokat, nyomott áron megveszik maguknak, aztán pár hónap után eladják (gyakran drágábban, mint amennyiért ők maguk vették, de nekünk ez mindig sokkal olcsóbb, mint a bolti), mert kijött valami új. Szerencsére találtam ilyen embereket, amikor kellett, amúgy a PH tele van velük.