91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#8310 Jó, de a gépigény nem biztos, hogy a grafikából ered, hanem sokkal inkább a megfelelő fizikától. Egyenlőre azt is a videokártya számolja, de az fps-ekhez képest egy ilyen gyenge grafikai javulás nem hiszem, hogy túlzottan fokozná a gépigényt. (Mondjuk, ahogy olvastam, ilyen dinamikusan változó felhők lesznek benne... na ez tényleg, hogy túlmutat egy mai közepes gép szintjén, de a grafika nem hiszem.) -
#8309 Attol meg lehet bazi nagy gepigenye. Lasd pl Flight Simulatort...
-
#8308 Szerintem simán menni fog, egy mai középkategóriás gépen teljes részletességgel. Ha megnézi az ember, akkor a terep grafikai szintje még ennek a játéknak is kb. olyan, mint egy 4-5 évvel ezelőtti fps-nek. Emiatt nem aggódom:) -
Lacusch69 #8307 Pont ezen eszeltem és is, hogy a gépigény miatt késik az egész. Lehet, hogy megpróbálják 2 magos procira átírni az egészet. Vagyis beszerzünk egy Core2 Extreme procit, 2-3GB RAM-ot, meg egy 8800GTX-et, akkor majd talán eldöcög 1024x768 2xAA-ban... -
#8306 Plusz "két hét"
A grafikára visszatérve, egyáltalán nem hiszem, hogy nagyságrendileg jobb grafikája lenne. Részletesebb, kidolgozottabb pilótafülke, sokkal több tereptárgy, az igen. Ebből csak egy dolog következik, hogy offline épp csak repülhető lesz, szerintem, Online meg komolyabb gépvásárlás után (erőmű)válik lehetségessé, de ott sem max grafikán.
-
Lacusch69 #8305 Valóban 2007 dec.-t igértek, megnéztem. Ettől függetlenül privát véleményként a 2008 közepét tartom reálisnak... -
#8304 Igen köszi, azt hiszem ez volt az. -
Lacusch69 #8303 Köszi! Igaz, offline már csak Quick Mission gyakorlok, de tényleg ez volt a probléma. -
#8302 Mi történt vele én még ugy tudtam hogy az idén kijön, söt valahol már februári dátimot is olvastam elörendelésre? -
Lacusch69 #8301 A Battle of Britain-re gondolsz? (Storm of War néven is ismert).
Szintén Olegék csinálják, és jövő év vége (2008) a várható megjelenés.
Link:http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=144;t=007174
Egyébként vannak róla infók a Il-2 FB1946-hoz kapott búnusz DVD-n. -
Tom100 #8300 HI!
A conf.ini fileben A local=HU -ból ki kell törölni a HU-t és mindjárt enged mindent#wow3]. -
#8299 Nem az, teljesen más címe van. És nagyságrendileg szebb a grafikája. -
#8298 Mar van, Il2 1946 a neve.
:)
-
#8297 Sziasztok állítólag lesz egy nagyon szép grafikájú, és élethű irányítású 2.vh-s rep szimulátor. Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a játék neve, ill. hol lehet róla bővebben olvasni, köszi -
imp99 #8296 Akkor plz oszd meg velünk hogy oldottad meg!? -
Tom100 #8295 Köszi!
Megoldodott -
Lacusch69 #8294 Passz... az enyém már a 3.03m verzió óta ezt csinálja... Azt hiszem, hogy az 1/3-asoknál Ednek volt még ilyesmi gondja. Keresd meg a fórumukon, hátha tud valami megoldást. -
Tom100 #8293 HI!
Nem tudom volt már szó róla de meg szeretném kérdezni, hogy a 1946-ban végigjátszotam a magyar küldetést 100%-an, és utána nem enged több pilota carriert csinálni. Ha rákattintok a zöld generálás gombra akkor sípol egyet a játék és nem történik semmi. A játék eredeti bolti ( 2 napos).
Már kitöröltem a pilóta nevet, és újat hoztam létre, kilétem-beléptem de nem nem nem!
PLZ! -
#8292 *másolgatni -
#8291 Fiuk ne kel másolgat a sok cuccot mert ha oda rakod ahova a fb akkor jó lesz egyébként a 46os fórumba leirtam h mivel lehet cserélgetni manuálisan -
bacsi5514 #8290 OK elnézést -
#8289 Én megkérek valakit, hogy törölje a HSZ-t. Köszönöm.
(kéne egy piros no warez felirat alulra...) Miután megtjelent az 1946 MO-n és eléggé elfogadható áron is. -
bacsi5514 #8288 Megkérek valakit, hogy a flt-il2s.069-071-es fileokat tegye fel valahová.
Előre is köszi a fáradságot!
BUÉK -
#8287 Kiprobaltam....a Lerche bejovos....foleg a leszallas FR-en erdekes :D -
#8286 fóka powa.... -
#8285 "ne aggódj ebbe nemcsak szaros jetek vannak! :)"
Ezt most nekem mondod?! Miert aggodnek?!
RATA puver oszt bekaphatja minden swastikaseggu kavedaralo -
Lebowski #8284 minden egyben van. csak a skineket és a mission-ökert kell átmásolni. ez a 4.05re épül rá plusz gépekkel. ne aggódj ebbe nemcsak szaros jetek vannak! :) -
Mind1 feldobom masik gepre es elkezdek hasonlitgatni hogy mi merre aztan felteszem ide majd...mar anyira nem zavaro mert vagy 2-3 (hanem tobb) eve nem nyomom komolyan...de ha csinalnam en ki lennek borulva hogy nincs merged install lehetoseg az tuti!!! -
#8282 nekem 6,5 giga:) hála a rengeteg 1 megás skinnek:)
-
#8281 Fasza..4.7 giga az FB konyvtaram....mar azt se tudom mi es hol es mennyi szkin van benne pluszban de az tuti hogy tobb szaz az ami az evek soran belekerult...(komyvtaraban meg az 1.11-tol megvan pl minden patch readme-je is...aminek a datuma 2003-as...tehat minimum 3 eve lett elkezdve az IL2FB+AEP+PF konyvtaram) -
#8280 pontosan:)
Örüjjéá paraszt
-
#8279 Tehat ha jol ertelmezem akkor most az uj 46-os cuccnal nincs semmilyen lehetoseg arra hogy a regi installra "merged" modban feltegye az ember a cuccot! Lehet kulon telepiteni oszt orujje paraszt, meg masolgasd at a sokszaz mega meg tobb giganyi szkined, meg miegyebet, a beallitasokrol nem is beszelve....
-
Lacusch69 #8278 http://www.simulation-france-magazine.com/download.php?op=mydown&did=1032
Innen letöltheted. -
Lebowski #8277 és mi is a neve nekie pontosan? -
#8276 pontosan:) nyugodtan rakd fel.... -
#8275 Minden gond nélkül. Már néhány(száza)n használják és semmi gond nincs vele. Igazándiból nem csak egy fájlt cserél, de a lényegen nem változtat. jól működik, hiszen erre lett kitalálva.
-
Lebowski #8274 4.05 és a 4.07 közötti a switcher felismeri? ha jol tudom csak egy sfs filet cserél ki.és ha jol tudom a 4.07ben olyan gépek vannak amik a 4.05ben nincsenek.és mégis meg tudja csinálni egy telepítésről a cserét?? akkor lehet hogy az én fantáziám ennyire nem tág :D
erre tényleg kíváncsi vagyok! :) de télleg. mert akkor énis felrakom aztat program :) -
Lacusch69 #8273 Utolsó infóm szerint 4.05m -
Riccsusz #8272 És még lenne egy kérdésem az IL2 War-ok hogy működnek ? -
#8271 hát pont ezaz hogy lehet ugrálni a verziók között a switcherrel!