IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Tudom én hogy jó joy csak azért kérdeztem mert tegnap véletlenül láttam hogy még mindig árulják és csodálkoztam hogy mi nem tetszett benne a kollégának, de ezek szerint csak nem törölték a hirdetést.
    Meg nem csak ezt a joy-t mutattad ám nekem hanem a trackir-5 cuccot is amiről azt sem tudtam hogy létezik, és annyira tetszik hogy inkább azt rendeltem be a neten az már más tészta hogy 4 nap után közölték velem hogy 10 ezerrel drágább lesz a forint rossz árfolyama miatt. Utána néztem több oldalon is és tényleg annyi, de nem sokára jön a fizu és ha erős lesz akkor nem érdekel megveszem, ahogy elnézem hamar eltudnám adni ha nem tetszik vagy nem tudnám a projektor vászna miatt úgy elhelyezni hogy jó legyen, de néztem videókat akik így használják úgy hogy csak nem lesz gond.
    Meg azért sem hallgattam rád mert pár nap játszás után úgy hogy még felszállni sem tudtam nem voltam biztos hogy kell az nekem :D , meg az új saitek hotas cuccok tudom hogy gagyibbak de olyan jóóóóól néznek ki! :)