IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #83581 Hát én a 6100 megváltó erejében reménykedve néztem meg legutóbb, de a kétmagossal is kihozott 17-18-at. Egyébként a renderelési távolság nyom nagyon sokat a latban. A különböző csini dolgok, nem vettem észre, hogy túl sokat lassítanák, ebből gondolom, hogy nem annyira a gpu a gyengéje. Ezt a 23-at olyan 5000m körülinél produkálta. Olyan 3000-re levéve a régi procival meg egy 5550-es ddr3-as kártyával is szinte játszható volt a kampány, persze némi trükközéssel az iniben de azokra már nem emlékszem. Csak arra, hogy alapon számol egy-két elképesztően fölösleges dolgot, amik főleg a processzort terhelik.
Na mindegy, mert igazán "flawless"-nek nem tűnik most sem ahhoz, hogy onlány bepróbálkozzak vele. Ahhoz azért egy 30+ minimum kéne bármilyen helyzetben, különben csak a méreg van vele.
Úgyhogy én, ha néha lűdözni támad kedvem, maradok az Amerikás Armi PG, meg a Heroes&Generals-nál.