IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Látod, maradtál volna AMD-s berkekben. Nekem a 6100 meg az R9 270 úgy kergetik egymást mint egy szerelmespár.
    És legalább a csíkok is megvannak.

Egyébként én sosem értettem ezt a mi hajt ki mit problémát. A kétmagos Athlon II-essel ugyanúgy maximum körül tekerte a karit a CloD minden nyalánkság (max shader, ssao, stb.) mellett, mint most. Az, hogy most a városok fölött sem diavetítés, az nyilván a processzorra bízott egyéb számolásokra elegendő kapacitás miatt van, mert azonkívül eddig is megvolt az 50-60 fps, márpedig a shadert, egyebeket nyilván nem csak a város fölött használja. Olyan programoknál, amik nem használják ennyire, ott lehet neked íhetesed, akkor is csak félgőzön fog menni a kártya (pl.:FSX, DCS). Vagyis, ha adott esetben nem 100%-on, 90 fokosan füstöl a GPU-d az nem gondolnám, hogy feltétlenül azt jelenti, hogy a proci "nem hajtja ki", inkább csak, hogy adott program nem használja a teljes kapacitását, ami viszont nem tudom miért gond, ha amúgy tökéletesen fut a játék.
    Persze, kíváncsian várom, mi a hiba a megfigyelésemben, mert akkora ez a kihajcsa-nemhajcsaki para az ilyen hardveres fórumokon, meg webshopos hozzászólásokban, hogy biztos van benne valami.

A CloD-nál a röcögés, miszerint "micro-stutter", meg tudtommal nem teljesítményprobléma, mivel annakidején, a TF-patch előtt, az 1C fórumon brutális gépszörnyek tulajdonosai is panaszkodtak rá. Ugyanúgy csinálja 60 fps-nél, mint 100-nál meg 30-nál.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.04.03. 16:42:19