IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.10. 20:47:57
www.smart-bus.hu
pl:
MSI
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.10. 20:42:03
Töltsd le a sima drivert az nvidia honlapjáról ha kell, hagyad az experience-t.
GOOBY, pls
Az i5 4460 viszont majd kétszer annyiba fáj, mint az FX 6300.
Az Intel CPU nem képezi vita tárgyát szimulátorhoz, ha van rá keret!
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
nekem is az a proci van, 3 éve raktam össze, vígan fut minden, most egy videokártyát újítok, aztán 3 évig megint rá se nézek a gépre
felesleges amd/intel vitákat folytatni, intel+nvidia azt csókolom. Igaz hogy drágább de megéri: nincs fejfájás, nem kell driverre várni, nem bugos, fut minden.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.10. 20:04:03
GOOBY, pls
A DX12 érkezésével ezek a dolgok változhatnak, kérdés, hogy ez a szimek világába mikor szűrődik le.
www.smart-bus.hu
Ergo ,nincs miért azon gondolkodni,hogy le kéne cserélni ha éppen játszani akarnék.
Szerintem még bő 1-2-3 évet kiszolgál.
Na ezt melyik AMD tudja?
Én azt a tanácsot tudom adni,hogy ne gondolkodjatok ,meg nézegessetek teszteket,hanem venni kell egy jó intelt oszt évekre el is felejthetitek azt ,hogy lap,meg proci fejlesztés. Amikor meg már kevés lesz ,addigra úgyis vehet az ember új lapot.
6-8 "mag" egyenlőre(?) csak az előbbiekben "előny".
"Viszont jönnek az új generációs AMD procik" <#idiota>#idiota>
Ötven év múlva pedig a marsra járunk nyaralni. <#alien2>#alien2>
Annyiban biztos, hogy "új generációsak" lesznek, hogy a lapodba nem tudod majd betenni.
Engem ezzel csak egyszer tudtak megkajáltatni, és még azt sem értem, hogyan ...ez olyan "itt a piros hol a piros".
Egyébiránt, én úgy tudom, hogy a 9xx chipset 2011-ben jött ki. Nem mintha sokat számítana most már, csak én akkor vettem a 870-et, és nem tűnt kifutószériásnak.
Az AMD-nek pedig még mindig elfogadhatóbb a telméktámogatása mint az intelé.
Lévén, hogy a tokozást azt több CPU családon keresztül megtartja az intel az 2 évente kukázza a foglalatokat . Tehát egy intellel nem tudsz 5-6 éven keresztül naprakész lenni CPU ugyileg ugyan abban a lapba
Viszont a korai fx-eket kivonták, athlon-okat kivonták, phenom-okat kivonták, úgyhogy az egyetlen ami támogatott hozzá a jelenlegi piacon az a 6100-as. Az pediglen, amire nekem kell, arra ratyibb mint a mostani.
És ez kérem nem eljárás!
Lehet azt mondani, hogy rosszkor voltam rossz helyen, de én akkor is átqrva érzem magam.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.02.10. 18:54:49
Ja és a fogyasztás:
fx 6300 95W
i3 4160 54W
Nem mindegy.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.10. 18:22:45
I5 össel simán egálba lehet és majd fele áron.
A későbbiekben nemtudom, hogy a DX12 és mantle mennyire fogják jól kihasználni a több fizikai magot és nem csak a virtuális intelest.
DE akkor eléggé előnybe lehet a 8 mag a 4 magos i5el szembe
single core +40% intelnek
dual core +33% intelnek
Csak mert én is ezek között vacillálok.
Prohardwer intel i3/5/7 teszt
"CPU hőmérsékletek:
A korábbiakban említettek alapján ez egy viszonylag kritikus pont ezeknél a processzoroknál, így egy frissen összerakott rendszernél érdemes megnézni a hőfokokat üresjáratban és terhelés alatt egyaránt. A "K" jelzés nélküli, vagy más jelzéssel ellátott (pl. "S", lásd feljebb) processzoroknál is könnyen tapasztalható, hogy erős igénybevétel esetén a maghőmérsékletek megközelíthetik a víz forráspontját (normál környezeti paramétereket figyelembe véve, pl.: nyomás stb.), vagyis a 80-90 °C nem ritka eset. A tartós magas (> 90 °C) hőmérséklet természetesen nem optimális, ugyanakkor a terhelés alatti 80-85 °C üzemi hőfoknak tekinthető."
CPU Mark:
i3 4160: 4,998 pts
fx 6300: 6,363 pts
Nem olyan egyszerű ez...
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.10. 18:10:57
Most nézegettem, hogy egy közepes i3-as (4160) egy szálon dupla teljesítményt oszt, több szálon pedig egál - példának okádék - az fx-6300-el, amit SEM tudok berakni a négy éve a jövőbeli fx-ek kedvéért vett lapomba. Ugyanazért az árért. Az ennél nagyobb fx-ekhez pedig mindjárt számolni kell a min. tízezret hűtőre, akkor is, ha alapon használod. Ha húzni akarod, akkor még a tápok között is szét kell nézni a felső polcon.
Úgyhogy eddigi gondolkodásnélküli AMD szimpatizánsként (lustaságból, mert eddig csak az volt), mivel mindenképp új lapot kell vegyek,, eszembe se jut AMD-seket nézegetni. Ahogy nézem, Intel-nél nem nagyon fordulhat elő, hogy egy aktuális i3-hoz vett lapba négy év múlva gyak. SEMMI komolyabbat ne tudjak betenni.
Kérdés: az i3-asoknál az, hogy négy szálon futnak, az nem ugyanaz a dolog, mint a "négymagos" fx-eknél? Márhogy, azokat nem ugyanúgy négymagosnak látja a rendszer?
(azért az r9 270-emmel semmi bajom<#vigyor5>#vigyor5>)
Az AMD APU-k nem jelentenek valami többletet?
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.10. 15:24:21
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Árban viszont ugyanaz.
Szóval mindkettő jó, amelyikhez olcsóbban hozzájutsz azt vedd.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.09. 21:59:22
GOOBY, pls
Nem nagy valami, de használható.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Akinek van, vagy használta, mi a különbség pedál1 és pedál2 között?
Árban elég sok, majdnem duplája. A combatnak robosztusabb a pedálrésze, és azon van külön bal-jobb fék, ha jól veszem le, vagy ez a simán is így van?
Neten volt fent egy, megalkudtam rá, hogy pár nap múlva elmegyek érte személyesen, erre 1 nappal előtte a suhanc írt, hogy "bocs eladtam másnak, nem baj?". No kommün...
Emiatt rászántam magam egyre újra, de elég jelentős az árkülönbség, különösen hogy hétvégén megdöglött a vidkari is, így most arra is kell költeni.

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.09. 18:59:10
Telepíteném fel a TF modot a -patchelt- CoD-ra ebben a sorrendben: Team Fusion Patch 3.0, 3.01, 4.0, 4.3
Értelemszerüen a 3.0 kezdeném,de az exe fájlok el sem indulnak Win 8-on (?). Esetleg erre van valami okosság ? (az tudom hogy cloderrel indul maga a játék)
Sajnos most nem tudok oprendszert váltani.
Szétbogarásztam magam külföldi fórumokon,de ahogy elnézem másnak ez a probléma nem jelentkezik.
<#confused>#confused><#help>#help>
www.smart-bus.hu
És játszotok vele?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Hamár a clip méreteit átirtad onnantól már bukott az összes görbe is sztem.
Igy sajnos csak azt tudom mondani, hogy ez mindenkinek magának kell beállitani .