IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    jah bocsi nem láttam hogy kérdezted volna. Persze tőlem repülhetünk:) , de milyen hasonlóra gondoltál, hogy mit csináljak? Rajzoljak egy útvonaltervet a bos egyik térképére vagy mi ezt most nem értem:) Amúgy nem probléma :)
    Egyébként a monitor dolog hogy rárakok egy fóliát és arra rakjam a vonalzót meg a fokmérőt nekem is eszembe jutott de a laptopom monitorán gányoljam össze az adatokat hát nem sok kedvem van hozzá...:) A projektor vásznán meg túl nagy szerintem.
    Én csak azt mondom ha már szimulátor akkor lehetne benne egy olyan opció amiben grafikusan megtervezheti az ember az útvonalát mielőtt felszáll. Vannak ilyen grafikus programok.
    Egyébként igen egy kicsit most túlpörögtem úgy hogy már pár napja pihentetem a játékot csak a neten olvasgatok, és tanulgatok. Minden nap tanulok valami újat! :)
    Az igazság az hogy kezd jobban érdekelni az igazi repülés mint a játék! :D