IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjegyzem ez egy hazugság olyan értelemben, hogy ti kezdtétek a privát, szó szerinti trágár k*nyázást és én nem vágtam be ide, hogy melyikőtök. Kifejezett pofátlanság így kiemelni és közzétenni egy szöveg részt. Nem politikus palánta vagy? Azok csinálják ezt a valóság torzítására. Ezt csak a tisztázás kedvéért írom utolsó szó jogán, ha már volt olyan kedvesen "udvarias" a kolléga, hogy a higgadt válaszom közzé tette. De ha kell szívesen felhívom egy moderátor figyelmét a kedves privikre, amikkel bombáztatok. Amire én teljesen jogosan bepöccentem. Nálatok tényleg elgurult a gyógyszer....
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.07. 14:22:09
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.07. 14:22:09
Üdv. Letöltöttem a facetracknoirt. A camerám nem szerepel a listájában, de a kezelőfelületen kiírja a típusát. Kérdésem, hogy amikor indítom a progit a camerát bekapcsolja mint a freetrack? A freetrack működik ez meg nem
Most töltetem le vele másodszor és megy. Aszongya kell neki egy perc, míg elindul.
Valamit rosszul csináltok sztem mindketten. Ma délelőtt átküldtem a torit a haveromnak és simán letöltötte. Nem értem.
Másold be abba a mappába, ahol a többi torrent file van és úgy indítsd el.
Másold be abba a mappába, ahol a többi torrent file van és úgy indítsd el.
Kezdeném, de nem indul.
OFF:
Szia Petyus! Te is meg vagy meg?<#buck>#buck> Makettezel meg? (nekem parkolopalyan van lassan tiz eve)
ON:
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.02.07. 10:47:07
Szia Petyus! Te is meg vagy meg?<#buck>#buck> Makettezel meg? (nekem parkolopalyan van lassan tiz eve)
ON:
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.02.07. 10:47:07
Nem sokat találtam egy kettő van azért.
egy jó műszerész tuti megoldja.
Annyira nem bonyolult szerintem
Videókat, leírásokat nem kerestél esetleg?
Annyira nem bonyolult szerintem
Videókat, leírásokat nem kerestél esetleg?
GOOBY, pls
Jelezz, ha elkezdted tölteni, mert croatianus kollégának tegnap éjjel nem indult el.
G 940 pedál kezd baszakodni. Na most ha elbaszódott a potméter benne, akkor gatya? Mármint ezeket egy szaki műszaki boltban ki tudja cserélni, vagy olyan egyedi dolgok, hogy ez esélytelen?
Most elindítottam, haver már letöltötte, szóval műxik.
Párom minden alkalommal elmondja hogy nem nézhetek csúnyán a lány pasijaira. Mert kisköcs*gök 😊 De komolyan.
egy 18 19 éves lány már nőnek néz ki (na nem a gondolkodásában😊 de ezek a mostani fiúk hát max nagy gyereknek.
Öreg vagyok mán, de a mi időnkben minden jobb volt 😄 Mink még férfiak voltunk ilyenkor nem a? 😊
egy 18 19 éves lány már nőnek néz ki (na nem a gondolkodásában😊 de ezek a mostani fiúk hát max nagy gyereknek.
Öreg vagyok mán, de a mi időnkben minden jobb volt 😄 Mink még férfiak voltunk ilyenkor nem a? 😊
Azért még el lehet nézegetni egy darabig :

A 46-hoz van egy mega patch amiben minden benne van 4.12.2-ig. Nem kell egyenként leszedni
kérdésem talán máris okafogyottá vált (?) 😊
http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
némi gúglizással meglett amit kerestem elvileg. Ez a program futásán is javít valamennyit ?
http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
némi gúglizással meglett amit kerestem elvileg. Ez a program futásán is javít valamennyit ?
Igazán figyelmes apa vagy.
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség nekem.Beszereztem a Cliff of Dover játékot,de játszhatatlan a gépemen.Még akkor sem megy kb 10 fps fölé a játék ,ha mindent leveszek a legalacsonyabbra.
Nem új a gép,meg nem is egy erőmű,de ettől azért többet vártam.
Próbáltam itt a fórumon keresni,hogy esetleg valami mod,javítás,akármi készült-e hozzá,de elvesztem az infó áradatban 😊
Ha valakinek van 2 perce -HA és AMENNYIBEN létezik bármi javítás-,legyen már kedves és szájbarágósan magyarázza el egy ilyen zöldfülűnek,mit kell tennem.
Jelenleg az 1946-al játszom,bár az is tök alap dobozos verzió,...igazából ezzel is ellenék csakhát a grafika felett eljárt az idő (ami mondjuk tök mellékes) .Ha ehhez van valami jó mod,azt se bánnám,akkor nem is erőltetem a CoD-t..
Köszönök minden segítséget.
Kellene egy kis segítség nekem.Beszereztem a Cliff of Dover játékot,de játszhatatlan a gépemen.Még akkor sem megy kb 10 fps fölé a játék ,ha mindent leveszek a legalacsonyabbra.
Nem új a gép,meg nem is egy erőmű,de ettől azért többet vártam.
Próbáltam itt a fórumon keresni,hogy esetleg valami mod,javítás,akármi készült-e hozzá,de elvesztem az infó áradatban 😊
Ha valakinek van 2 perce -HA és AMENNYIBEN létezik bármi javítás-,legyen már kedves és szájbarágósan magyarázza el egy ilyen zöldfülűnek,mit kell tennem.
Jelenleg az 1946-al játszom,bár az is tök alap dobozos verzió,...igazából ezzel is ellenék csakhát a grafika felett eljárt az idő (ami mondjuk tök mellékes) .Ha ehhez van valami jó mod,azt se bánnám,akkor nem is erőltetem a CoD-t..
Köszönök minden segítséget.
Én a csajokban nem szoktam a gyereket látni ilyen korban, viszont a 18 körüli fiúkat általában csak kölyköknek látom.
A fiam egy ideje sokat volt együtt egy lánnyal, de azt mondta, hogy nem a barátnője, tegnap viszont elém állt és azt mondta, hogy "összejöttek". Ez az első kapcsolata. Mindjárt fel is világosítottam, hogy a nőkre nagy szükség van, de az sem véletlen, hogy a férfiak egyik fele egy idő után alkesz lesz a másik fele meg valamilyen "nyugis" elfoglaltságot választ magának, pl. horgászik stb. Mondtam még neki, hogy ha inni akar, akkor pálesz van a spaizben, ill. az esti vacsorájának az elkészítését bevállaltam, csináltam neki 5 tojásos rántottát kolbásszal, mit lehet tudni, hogy a mai fiatalok mit csinálnak akkor, amikor "összejönnek" ?
Azért mert kevés a ram a gépben és ki kellett kapcsolnom a utorrentet, de holnap megoldjuk.
Azért régen mekkora off lett ilyenből...(cpu csere)na igen csak a változás állandó. Ma pl. bementem egy régi haverral, egy régi kocsmába. Tele volt főiskolás tinivel szalag avató..állandóan a gyereket láttam a lányokban..basszátok meg, megöregedtem(vagy mi) borzalmas élmény volt! Hát még a gyerekeknek a két vén fasz<#alien>#alien>
köszönöm mindenkinek a segítséget,de sajnos nem oldódott meg a probléma. Mondjuk annyiból előrébb jutottam hogy ez biztos driver probléma/beállítás lesz, mert egy másik gépen, amiben radeon 260 mb-os video kártya van, full ugyanezekkel a beállításokkal szépen néz ki, csak ott meg az a baj hogy fél óra játék után kifagy a video kártya......szintén driver hibával.
64 mb-ás geforce 2-esen viszont szép volt a játék, csak az il2 Fb -től feljebbi verziókon nem futott akadás mentesen.
ezen a bika gépen amit 40 ezerért vettem a Clod-hoz sajna így néz ki a il2:1946, ezt a képet most lőttem este, hát fantasztikus! <#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>

64 mb-ás geforce 2-esen viszont szép volt a játék, csak az il2 Fb -től feljebbi verziókon nem futott akadás mentesen.
ezen a bika gépen amit 40 ezerért vettem a Clod-hoz sajna így néz ki a il2:1946, ezt a képet most lőttem este, hát fantasztikus! <#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>

?(???)?
Valamiért nem indul el a letöltés.
Nem rossz, de nekem overpowerednek tűnik a brit 20-as.
Jókor mondod, mikor már hulla vagyok...
Na de legyen. Megyek akkor TS-re.
Na de legyen. Megyek akkor TS-re.
No, egy kis AoE?
Élszalagos kés élezés
Konvex él élezés
De ha biztosra akarsz menni és nem akarsz kísérletezgetni akkor veszel egy ilyet:
Ha vannak gagyi késeid amin lehet gyakorolni, akkor veszel bármilyen fenőkövet igényednek megfelelően.
De ha van eszed akkor követed a példámat és semmit nem veszel, hanem egy porcelán bögre vagy tányér talpán ahová nem jutott máz, kellő gyakorlattal pikk pakk borotva élet teszel a késedre. Nekem melóhelyen direkt erre a célra van egy kávéscsésze aljam. A sharpmakert csak otthon használom.
Konvex él élezés
De ha biztosra akarsz menni és nem akarsz kísérletezgetni akkor veszel egy ilyet:
Ha vannak gagyi késeid amin lehet gyakorolni, akkor veszel bármilyen fenőkövet igényednek megfelelően.
De ha van eszed akkor követed a példámat és semmit nem veszel, hanem egy porcelán bögre vagy tányér talpán ahová nem jutott máz, kellő gyakorlattal pikk pakk borotva élet teszel a késedre. Nekem melóhelyen direkt erre a célra van egy kávéscsésze aljam. A sharpmakert csak otthon használom.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
<#worship>#worship>
Kellemes video!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ment a tori.
A késélezős témát nem akarjátok kicsit jobban körüljárni, mert nekem nagyon bejönne a téma és áldoznék is a megfelelő szerszámra.
ha csak procit akar cserélni akkor jó lenne tudni a alaplap tipusát az eléggé behatárolja az ajánlható CPU-kat .
Arma 3 a max a többi fps, skyrim ilyesmi.
Attól függ,hogy mivel akar játszani, mert van olyan játék, amihez vagy proci, vagy 30.000 Ft nem kell. 😊)
Ide is.Max 30 ezerért milyen procit ajánlotok-játékra. Egy jó barátomnak kellene.
És indul...
És indul...
De a papi kék szemet akar! :-D
Veszekedés helyett
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Jön valaki ma este '46 - szerverre?
"hogy nem írunk a topikba és még nem tiltottuk ki önt újra kedves László úr (ami egyébként a banmegkerülés miatt a regisztrálás pillanatában már jogos lett volna), még olvasgatjuk a topikot.."
Ketzie,feláll a szőr a hátamon ettől a fölényes dumától kedves szabolcs.(neilszab?)
Legalább egyes szám első személyben írd a véleményed,ne bújj a többes szám mögé,állj bele egyenesen a konfliktusba.
Ja,tilthatsz engem is,leszarom.
Ketzie,feláll a szőr a hátamon ettől a fölényes dumától kedves szabolcs.(neilszab?)
Legalább egyes szám első személyben írd a véleményed,ne bújj a többes szám mögé,állj bele egyenesen a konfliktusba.
Ja,tilthatsz engem is,leszarom.
Eddig is 10 gépet kellett figyelnie és most is.
Szerintem ugy értette, hogy eddig mondjuk 10 gép 2 folyosót használt átrepülésre, ezután lehet hogy 10 felé rpülnek a kilépő pont felé.Igy ahelyett hogy 2 folyosót kéne figyelnie, hogy sorba követik e egymást a gépek, most majd mind a 10et szemugyel kell tartania , föleg ha keresztezik egymást.
Nekem is ez volt az egyik első gondolatom amugy.
Nekem is ez volt az egyik első gondolatom amugy.
A ki- és belépőpontok között az egyenes a legrövidebb és legegyszerűbb útvonal. Tehát annál már csak bonyolultabb van. Nem tudom milyen káosz és leterheltség növekedésről beszélsz, de szerintem ezt egy irányító kikérné magának.
A moderálási elvek közül ez még érvényben van ?
"...Hozzászólások törlésére vonatkozó szabályok:
Céltalanul vitát szító hozzászólások..."
Ha igen, akkor kéretik majd ezt legközelebb figyelembe venni és a trollkodókat időben kigyomlálni a régi tagok helyett.
Eltörlik a légi útvonalakat az ország felett. Nem egészen értem ezt, nem lesz kötelező a kijelölt légifolyosón repülni? Azt gondoltam volna laikusként, hogy ez a káoszt és a légiiirányítók leterhelését csak növeli.