IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most elindítottam, haver már letöltötte, szóval műxik.
Gundark 1 1
Párom minden alkalommal elmondja hogy nem nézhetek csúnyán a lány pasijaira. Mert kisköcs*gök 😊 De komolyan.
egy 18 19 éves lány már nőnek néz ki (na nem a gondolkodásában😊 de ezek a mostani fiúk hát max nagy gyereknek.
Öreg vagyok mán, de a mi időnkben minden jobb volt 😄 Mink még férfiak voltunk ilyenkor nem a? 😊
Glpetyus
<#eljen>

Azért még el lehet nézegetni egy darabig :

Glpetyus
igen,azt töltöm 😊

A 46-hoz van egy mega patch amiben minden benne van 4.12.2-ig. Nem kell egyenként leszedni
Glpetyus
szedem mindet,köszönöm 😊

ez a 46 és ez a clod a teamfusion sokat javít
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.02.07. 08:06:35
Glpetyus
kérdésem talán máris okafogyottá vált (?) 😊
http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/

némi gúglizással meglett amit kerestem elvileg. Ez a program futásán is javít valamennyit ?

Igazán figyelmes apa vagy.

Glpetyus
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség nekem.Beszereztem a Cliff of Dover játékot,de játszhatatlan a gépemen.Még akkor sem megy kb 10 fps fölé a játék ,ha mindent leveszek a legalacsonyabbra.
Nem új a gép,meg nem is egy erőmű,de ettől azért többet vártam.
Próbáltam itt a fórumon keresni,hogy esetleg valami mod,javítás,akármi készült-e hozzá,de elvesztem az infó áradatban 😊
Ha valakinek van 2 perce -HA és AMENNYIBEN létezik bármi javítás-,legyen már kedves és szájbarágósan magyarázza el egy ilyen zöldfülűnek,mit kell tennem.
Jelenleg az 1946-al játszom,bár az is tök alap dobozos verzió,...igazából ezzel is ellenék csakhát a grafika felett eljárt az idő (ami mondjuk tök mellékes) .Ha ehhez van valami jó mod,azt se bánnám,akkor nem is erőltetem a CoD-t..
Köszönök minden segítséget.

Willenbrock
Én a csajokban nem szoktam a gyereket látni ilyen korban, viszont a 18 körüli fiúkat általában csak kölyköknek látom.

A fiam egy ideje sokat volt együtt egy lánnyal, de azt mondta, hogy nem a barátnője, tegnap viszont elém állt és azt mondta, hogy "összejöttek". Ez az első kapcsolata. Mindjárt fel is világosítottam, hogy a nőkre nagy szükség van, de az sem véletlen, hogy a férfiak egyik fele egy idő után alkesz lesz a másik fele meg valamilyen "nyugis" elfoglaltságot választ magának, pl. horgászik stb. Mondtam még neki, hogy ha inni akar, akkor pálesz van a spaizben, ill. az esti vacsorájának az elkészítését bevállaltam, csináltam neki 5 tojásos rántottát kolbásszal, mit lehet tudni, hogy a mai fiatalok mit csinálnak akkor, amikor "összejönnek" ?
Seaweed
<#nyes> (detto)
Azért mert kevés a ram a gépben és ki kellett kapcsolnom a utorrentet, de holnap megoldjuk.
Azért régen mekkora off lett ilyenből...(cpu csere)na igen csak a változás állandó. Ma pl. bementem egy régi haverral, egy régi kocsmába. Tele volt főiskolás tinivel szalag avató..állandóan a gyereket láttam a lányokban..basszátok meg, megöregedtem(vagy mi) borzalmas élmény volt! Hát még a gyerekeknek a két vén fasz<#alien>

köszönöm mindenkinek a segítséget,de sajnos nem oldódott meg a probléma. Mondjuk annyiból előrébb jutottam hogy ez biztos driver probléma/beállítás lesz, mert egy másik gépen, amiben radeon 260 mb-os video kártya van, full ugyanezekkel a beállításokkal szépen néz ki, csak ott meg az a baj hogy fél óra játék után kifagy a video kártya......szintén driver hibával.

64 mb-ás geforce 2-esen viszont szép volt a játék, csak az il2 Fb -től feljebbi verziókon nem futott akadás mentesen.

ezen a bika gépen amit 40 ezerért vettem a Clod-hoz sajna így néz ki a il2:1946, ezt a képet most lőttem este, hát fantasztikus! <#guluszem1><#falbav><#csodalk>

?(???)?

Valamiért nem indul el a letöltés.
Nem rossz, de nekem overpowerednek tűnik a brit 20-as.
Jókor mondod, mikor már hulla vagyok...
Na de legyen. Megyek akkor TS-re.
No, egy kis AoE?
Élszalagos kés élezés

Konvex él élezés

De ha biztosra akarsz menni és nem akarsz kísérletezgetni akkor veszel egy ilyet:

Ha vannak gagyi késeid amin lehet gyakorolni, akkor veszel bármilyen fenőkövet igényednek megfelelően.

De ha van eszed akkor követed a példámat és semmit nem veszel, hanem egy porcelán bögre vagy tányér talpán ahová nem jutott máz, kellő gyakorlattal pikk pakk borotva élet teszel a késedre. Nekem melóhelyen direkt erre a célra van egy kávéscsésze aljam. A sharpmakert csak otthon használom.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#worship>
GaBika6
Kellemes video!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ment a tori.
A késélezős témát nem akarjátok kicsit jobban körüljárni, mert nekem nagyon bejönne a téma és áldoznék is a megfelelő szerszámra.

repvez
ha csak procit akar cserélni akkor jó lenne tudni a alaplap tipusát az eléggé behatárolja az ajánlható CPU-kat .
Arma 3 a max a többi fps, skyrim ilyesmi.

Attól függ,hogy mivel akar játszani, mert van olyan játék, amihez vagy proci, vagy 30.000 Ft nem kell. 😊)
Ide is.Max 30 ezerért milyen procit ajánlotok-játékra. Egy jó barátomnak kellene.
És indul...

De a papi kék szemet akar! :-D

Veszekedés helyett

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Jön valaki ma este '46 - szerverre?
"hogy nem írunk a topikba és még nem tiltottuk ki önt újra kedves László úr (ami egyébként a banmegkerülés miatt a regisztrálás pillanatában már jogos lett volna), még olvasgatjuk a topikot.."

Ketzie,feláll a szőr a hátamon ettől a fölényes dumától kedves szabolcs.(neilszab?)
Legalább egyes szám első személyben írd a véleményed,ne bújj a többes szám mögé,állj bele egyenesen a konfliktusba.
Ja,tilthatsz engem is,leszarom.
Willenbrock
Igen,ilyesmikre gondoltam.

Eddig is 10 gépet kellett figyelnie és most is.

repvez
Szerintem ugy értette, hogy eddig mondjuk 10 gép 2 folyosót használt átrepülésre, ezután lehet hogy 10 felé rpülnek a kilépő pont felé.Igy ahelyett hogy 2 folyosót kéne figyelnie, hogy sorba követik e egymást a gépek, most majd mind a 10et szemugyel kell tartania , föleg ha keresztezik egymást.

Nekem is ez volt az egyik első gondolatom amugy.
A ki- és belépőpontok között az egyenes a legrövidebb és legegyszerűbb útvonal. Tehát annál már csak bonyolultabb van. Nem tudom milyen káosz és leterheltség növekedésről beszélsz, de szerintem ezt egy irányító kikérné magának.

A moderálási elvek közül ez még érvényben van ?

"...Hozzászólások törlésére vonatkozó szabályok:

Céltalanul vitát szító hozzászólások..."

Ha igen, akkor kéretik majd ezt legközelebb figyelembe venni és a trollkodókat időben kigyomlálni a régi tagok helyett.
Willenbrock
Eltörlik a légi útvonalakat az ország felett. Nem egészen értem ezt, nem lesz kötelező a kijelölt légifolyosón repülni? Azt gondoltam volna laikusként, hogy ez a káoszt és a légiiirányítók leterhelését csak növeli.

Vagy rúgják ki a házigazdát, oszt kész! <#hehe><#buck>
GaBika6
Sztem a házigazda ezt megtehetné csak jogot kéne adni neki! Akkor minek a házigazda? Neki kéne megoldani a problémát és vele kéne egyeztetni a modiknak utána lépni! Sztem! <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

acidrain
Jelentkezem moderátornak, olyan rend lesz itt, besz@rtok. <#eplus2>

Akinek a nicknevében benne van a "johnny" , egyből kapja a ban-t, indoklás nélkül. 😄 (meg egyébként is elveszítette a kamiont pókeron, én nem csak Travoltát hívják Johnny-nak) <#idiota>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Én is!
De nem értem, miért vergődünk ezzel a társasággal.
Menjünk át Sanyó fórumára, és béke mindenkinek...
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.02.05. 18:11:12

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

GaBika6
Nem kell az összeesküvés elmélet! Ha hibázol és a "jelenlegi törvényt" (mint tudjuk folyamatosan változik) sérted, úgyis knock-knock az ajtódon. Itt ahogy írták már, egyszerűen arról van szó, hogy vannak emberek akik megmutatják hogy kinek a .... nagyobb! És ezzel nincs is semmi baj, ha korrektül teszik. Régen is volt ilyen, csak most arctalanul elbújva lehet ezt megtenni, ami megváltoztatja némiképp a játékszabályokat. Az is probléma sztem, hogy a nick mögött mi tudjuk nagyjából ki hány éves, de vannak akik nem!!!

Lehet, hogy így gyakorlatoznak az ilyen konspirátor ügynökpalánták.
LeonSilver
Nos kérem, szkript beizzítva..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én azt nem értem, hogy kinek jó ez és miért?
Szavazhatunk is.

Ezek szerint Te nem támogatod. Én igen.
Mondjuk, pont ez a célja arctalan smasszerünknek!
Hogy ő milyen marha nagy pszicho-manipulátor, és eléri, hogy magadtól mész el.
És akkor nincs miért hőbörögni senkinek.
Én nem adnám meg neki ezt az örömet.