IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy 18 19 éves lány már nőnek néz ki (na nem a gondolkodásában😊 de ezek a mostani fiúk hát max nagy gyereknek.
Öreg vagyok mán, de a mi időnkben minden jobb volt 😄 Mink még férfiak voltunk ilyenkor nem a? 😊

http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
némi gúglizással meglett amit kerestem elvileg. Ez a program futásán is javít valamennyit ?
Kellene egy kis segítség nekem.Beszereztem a Cliff of Dover játékot,de játszhatatlan a gépemen.Még akkor sem megy kb 10 fps fölé a játék ,ha mindent leveszek a legalacsonyabbra.
Nem új a gép,meg nem is egy erőmű,de ettől azért többet vártam.
Próbáltam itt a fórumon keresni,hogy esetleg valami mod,javítás,akármi készült-e hozzá,de elvesztem az infó áradatban 😊
Ha valakinek van 2 perce -HA és AMENNYIBEN létezik bármi javítás-,legyen már kedves és szájbarágósan magyarázza el egy ilyen zöldfülűnek,mit kell tennem.
Jelenleg az 1946-al játszom,bár az is tök alap dobozos verzió,...igazából ezzel is ellenék csakhát a grafika felett eljárt az idő (ami mondjuk tök mellékes) .Ha ehhez van valami jó mod,azt se bánnám,akkor nem is erőltetem a CoD-t..
Köszönök minden segítséget.
64 mb-ás geforce 2-esen viszont szép volt a játék, csak az il2 Fb -től feljebbi verziókon nem futott akadás mentesen.
ezen a bika gépen amit 40 ezerért vettem a Clod-hoz sajna így néz ki a il2:1946, ezt a képet most lőttem este, hát fantasztikus! <#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>

?(???)?
Na de legyen. Megyek akkor TS-re.
Konvex él élezés
De ha biztosra akarsz menni és nem akarsz kísérletezgetni akkor veszel egy ilyet:
Ha vannak gagyi késeid amin lehet gyakorolni, akkor veszel bármilyen fenőkövet igényednek megfelelően.
De ha van eszed akkor követed a példámat és semmit nem veszel, hanem egy porcelán bögre vagy tányér talpán ahová nem jutott máz, kellő gyakorlattal pikk pakk borotva élet teszel a késedre. Nekem melóhelyen direkt erre a célra van egy kávéscsésze aljam. A sharpmakert csak otthon használom.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
És indul...
Veszekedés helyett
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ketzie,feláll a szőr a hátamon ettől a fölényes dumától kedves szabolcs.(neilszab?)
Legalább egyes szám első személyben írd a véleményed,ne bújj a többes szám mögé,állj bele egyenesen a konfliktusba.
Ja,tilthatsz engem is,leszarom.
Nekem is ez volt az egyik első gondolatom amugy.
A moderálási elvek közül ez még érvényben van ?
"...Hozzászólások törlésére vonatkozó szabályok:
Céltalanul vitát szító hozzászólások..."
Ha igen, akkor kéretik majd ezt legközelebb figyelembe venni és a trollkodókat időben kigyomlálni a régi tagok helyett.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Akinek a nicknevében benne van a "johnny" , egyből kapja a ban-t, indoklás nélkül. 😄 (meg egyébként is elveszítette a kamiont pókeron, én nem csak Travoltát hívják Johnny-nak) <#idiota>#idiota>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De nem értem, miért vergődünk ezzel a társasággal.
Menjünk át Sanyó fórumára, és béke mindenkinek...
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.02.05. 18:11:12
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezek szerint Te nem támogatod. Én igen.
Hogy ő milyen marha nagy pszicho-manipulátor, és eléri, hogy magadtól mész el.
És akkor nincs miért hőbörögni senkinek.
Én nem adnám meg neki ezt az örömet.