IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #83465 Ez a Bos ahhoz képest hogy szimulátor nem a legprofibb repülős térképet mutatja amit valaha láttam. Elég szerény...Online meg aztán mindig szerverenként nem csak a városok, helyszínek hanem a méretek is változnak ahogy nézem. Még nem jöttem rá honnan tudjam milyen arányú, mondjuk 1-500000-hez? mert akkor kitudnám számolni azt is hogy hány kilométerre vannak egymástól a repterek és x sebességgel hány perc alatt érem el őket, de végül is mindegy mert még azt sem tudom hogy számoljam ki a fokokat, hacsak nem úgy hogy a játékban lementem annak a szervernek a pályáját amin játszani akarok, kilépek és elrohanok kinyomtatni majd majd miután megvan az útvonaltervem vissza a játékba....
Azt hiszem marad az iránytű meg a tereptárgyak aztán jól eltévedek mert minden ugyan úgy néz ki ezen a hülye orosz sztyeppén a sok hó meg eltakarja az utakat, a síneket és még a folyók is fehérben úsznak nem lehetett nagy kihívás ez a tejföl a grafikusoknak annál inkább nekünk játékosoknak..... :D
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.01. 17:38:07