IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • panther112
    Biztos, hogy el fog terjedni, notebook-oknál már tavaly több 16:10-est adtak el, mint hagyományosat (csak japánban nem). 20" fölött, meg szinte csak ilyen arányban kapsz monitort, arról nem is beszélve, hogy a hdtv-k, plazmák már régóta wide arányúak (igaz azok 16:9) és a jövő digitális sugárzását, már eleve ezekre szánják. A legtöbb dvd-film is 16:9 arányú, sokkal kevesebb értékes felületet veszítesz, ha wide-on nézed-> többet látsz a filmből, és kisebb lesz a lefeketített csík (sokkal). A legtöbb 2008-ra bejenlett játékból való screenshot is 16:10 arányt mutat (pl. crysis videó...)
    Szóval szerintem a 19" volt az utolsó széria, amit 5:4-ben gyártottak, a 20"-as van 4:3-ban (2-3 modell csak) meg 16:10-ben (a 90%), 21" fölött pedig elvétve 1-2 4:3 99%-ban 16:10, 16:9 arányúak. (És ha belegondolok, hogy egy 20-as wide, alig 5-10 ezer forinttal több, mint egy 4:3-as 19"-es, akkor komolyan nem értem ki vesz ma még önszántából 19"-est 1280x1024 vs. 1680x1050, nagyon erősen érezhető kölünbség, ebből kifolyó pixelméretbeli előny a wide javára- mármin hogy sokkal kisebbek a pixelei-> élesebb kép, közelről nehezebben kivehető rácsozat, és 2,5 centivel nagyobb képátló, szerintem nem komplett, aki 19"-est vesz manapság.)