91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #8270 4.071 ről nemérdemes 4.07re változtatni,mivel a 4.071 egy hivatalos patch és azt mindenki kötelező jelleggel letöltötte. 4.05 ről ugye meg nemlehet ugrálni szal tökfölösleges. -
#8269 Ugye viccelsz. Majdnem 20 mega. -
Riccsusz #8268 Hali! Nagyon szépen köszönöm hogy segítetetek, de még lenne egy kérésem valaki elküldené a 4.07-esnek a FLIE.SFS fájlát mert meg akarom csinálni hogy 4.07-re is tudjak váltani! e-mail: [email protected] -
Lacusch69 #8267 Én is megcsináltam, de úgy emlékszem, hogy a 4.07m-hez tartozó batch fájlt is meg kellett dupláznom, majd a másolatot 4.071m-re átneveznem. -
#8266 Ezt a problémát én úgy kerültem meg, hogy a 4.071m elemeit belemásoltam a switch által készített il2_ver07 alkönyvtárba. Az ott lévő fileokat felülírattam, az asztalon található ikont is átneveztem, hogy el ne feledjem. Így nekem működik 4.04, 4.05, valamint 4.07 módban. -
Riccsusz #8265 Hali! Lenne egy kérdésem ha én most használom ezt a Switch programot és nekem 4.0.71m-em van akkor ha én vissza álítom switch programal az IL2-tőt 4.0.5-re és utána vissza 4.0.7-re akkor nekem 4.0.7-re rakja vissza vagy 4.0.71-re már mint a switch program az IL2-tőt! ?????? Kitudtok belőle menni ? :D Előre is kössz!
-
#8264 Nekem a HAT-on a nezet van, ugyhogy arra nem tudom tenni. de megprobalom a nyilakra :) mondjuk mar sikerult eltalalni vele egy mig-9-et, jo messze volt, es egyenesen ment. Pont a szarnyat talalta, le is szakadt :) -
#8263 nem huzalvezérlésű? vagy az ugyanaz? láma vok.. -
#8262 Gyakorolni érdemes, mielőtt éles bevetésre indul az ember.
Úgy gyakoroltam, hogy földi célokat támadtam vele. Meg kellett szokni, hogy milyen távol van épp a rakéta. Természetesen, nem gyorsan manőverező célokra találták ki, hanem lomha bombázók ellen.
A rakéta irányításának konfigurálása is sokat nyomhat a latba. Észrevehetően javult a találati valószínűsége, az általam kilőtt rakétáknak, amikor bekonfiguráltam a botkormány kitekintő kapcsolóira. Közvetlenül a HAT switch alatti gombra tettem az indítását. Így kevés mozdulattal végrehajtható az irányítás és a botot sem kell elengedni.
-
#8261 Aha. probalgattam iranyitani, megy is, de eddig egyszer sikerult a gep kozelebe vezetni :)
De ok, azthittem, van valami mas titka -
#8260 nem auomatikus a rávezetés. Hanem rádiótávirányítású a rakéta. nézned kell, hogy merre megy és korrigálni:) vicces jószág. -
#8259 Megoldva :)
A hangfal Creative, SB Live hangkartya volt hozza azthiszem, de az alaplapi valahogy jobb volt nala....
a setupjaban atallitottam EAX1 only(Nforce)-ra es igy normalis a hangja.
Valaki amugy nem tud X-4-hez leirast? Mert nem ertem, hogy lehetne befogatni vele valamit/valakit. -
#8258 Hasonló hibám SB Live!-l volt. akkor nem segített más, csak ha újratelepítettem, a hangkártya drivert.
-
#8257 huh..semmilyen :)
alaplapi. nvidia nforce, ha ez mond valamit..
probalgattam allitani a setupjaban, customnal, de semmi.. magasan, olyan 3000m-en nincs rossz hangja, elviselheto, de olyan 100 alatt, mintha egy csoben repulnel.. -
#8256 Mijen hangkártyád van ? -
Lacusch69 #8255 Attól tartok, hogy igazad lesz... -
#8254 Hali!
Lenne egy kerdesem:
mar regota megvan az FB+AEP+PF, most megvettem az 1946-ot.
Tegnap felraktam, minden ok, ma viszont mintha elallitotta volna magat...
vagyis a hangjat, mert viszhangzik. ez mitol lehet? probaltam mindent allitani, ha kikapcsolom az enable extensions-ot, akkor jo, viszont olyan a hangja, mintha a szel forgatna a csavart..szoval semilyen..
Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt a "viszhangot"? -
#8253 Az is jo resz, amikor a terep kidolgozottsagat mondja, hogy franko de megis nagy fps, aztan utanna mutatja a gepet felulrol. Talan ha 5 fps van...
-
#8252 JA ez nekem megvan nagyfelbontású aviban. Igencsak durvan akad egy két helyen mikor 1-nél több gépet kell kirajzolnia.. szerintem ez is Core2Duo 7000-re fog kijönni GF 9800+ valamint 8 GB RAM....
HA így haladnak a fejlesztéssel nem lehetetlen és akkor még mindig nem fog normálisan kinézni talajközelben. Emlékszem egy 576Kbyteos Jane's WW2 leírásában azt vízionálta a kedves író, hogy Pentium 7 és Voodooo12 valamint 1 giga rammal lesz majd normális tereprajzolás földközelben:)
mit ne mondjak nem tévedett sokat:) Mert azért a Core 2 architektúra tekinthet egyfajta Pentium 6-nak is és a GF9800 széri egy csomó dolgot áűtvett a 3DFX architektúrájából:) Szóval tudot valamit a srác:) -
#8251 http://www.youtube.com/watch?v=Y9OWQ55n8igkészülget a kicsike:)remélem a gépigény nem fog nagyon nőni de hiába az új engine miatt nem fog menni sok gépen:(nézzétek csak emg mennyira lagos a radaros résznél sry ha már volt -
imp99 #8250 :D:D:D:D -
Valka #8249 majd még megjelenik vagy három másik, osztán fél év múlva majd kijön az
1946 golden final ultimate edition, később pedig az 1946 platinum really final very ultimate edition. stb. -
Valka #8248 71? szal' ez má valami javítás? -
#8247 Megjelent a 4.071m Beta patch!
Link -
#8246 Most hozta a futár A "szimulátor-t". Épphogy kibontogattam az özön csomagolásból. Első benyomásra tényleg nagyon puritán az egész. A Bonus DVD-n meg az ömlengésen kívül, a többi video már látható volt a neten.
Az ajándék poszternek meg semmi köze a szimulátorhoz.
Végülis nem a csomagolásért vettem meg. Ennyi pénzért kár lett volna kihagyni, hiszen ez az a játék, ami első megjelenése óta folyamatosan fenn van a gépemen.
Köszönöm, Oleg ! -
#8245 Igen.
-
Valka #8244 tehát: a '46 timeout2 problémája úgyanúgy fennáll az eredeti kiadásban is? ill. egyes gépeken igen, másokon meg nem, teljesen véletlenszerűen? -
#8243 köszi -
-
#8241 -
#8240 -
#8239 -
#8238 -
#8237 Igen a 1946ban benne van minden -
#8236 Üdv,
a hátsó borítón látható továbbá:Fb; ace; pac. ugye azt jelenti, hogy ez a kb. 3,3gigás 1946 tartalmazza is ezeket magában, és nem pedig a 3,3 gigán felül van benne a dvd dobozban mellékletként? (azért lenne fontos tudnom, mert eléggé tele van a winyóm, és 6 gigányi játéknak már tuti nem lenne hely...) -
Lacusch69 #8235 Pár oldallal ezelőtt írtam egy ubisoftos linket, onnan letölthető. Lehet, hogy patch formájában, nem tudom. -
#8234 Én még nem találkoztam 4.07 patch-l. Amit láttam, az 1946 volt, aminek a verzió száma 4.07. Mivel mindent tartalmaz, amire szükség van, így nem érdemes a régebbi verziókat fenntartani a gépen. Annál is inkább célszerű a régebbi verziókat leszedni, mert online játékban, a már korábban említett switcherrel, könnyen átkapcsolható 4.04, 4.05, valamint a 4.07 verzióra. Helytakarékos megoldás. Érdemes kipróbálni. -
horthy #8233 A 4.07 Patch tartalmazza az 1946-os addont ? Elég csak feljaviatani vele a játékot és megmarad a régi kimentésem ? Érdemes-e letölteni vagy inkább használni az 1946-os komplett verziót ? Mit tartalmaz a 4.07 ? Mire kell odafigyelni telepitésnél ? -
#8232 Én meg megmondam. Igazán visszalapozhatnál az elejéért EGY azaz EGY hozzászólást... Ugyanis SeaWeed betette az elejét én meg hátulját.. ennyire makonya nem lehetsz... Avagy te is a pitypangok közé tartozol... -
#8231 Ugyan már, ez az ár nem pénz, ezért a játékért. Arról nem is beszélve, hogy minden benne van. Végre, hivatalosan is rendezhető lesz AEP és azutáni javításokkal bajnokság.