IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DrBrown5
    Óriási lenne egy ilyen képzés kezdőknek. Elég régóta játszom szimulátorokkal, de sose vettem a bátorságot online csatlakozni. Éreztem, hogy nincs akkora tapasztalatom és gondoltam majd később biztos lesz. Aztán végigjátszottam az összes champing-et, meg sinlgle mission-okat és semmi se változott tudás szempontjából. Most, hogy rátaláltam erre a fórumra, csak pár segítő válaszból többet tanultam, mint az elmúlt 3 évben összesen, pedig a Microsoft Flight Simulator X teljes oktatórészét végigtoltam. (Tudom nem vág ide.)
    Bár mint mondtam soha sem játszottam online, de ha mégis lenne egy mentor csapat, aki elnézi a zöldfülűk bakijait, akkor nagyon szívesen csatlakoznék, hiszen új kihívás és főleg tanulási lehetőség.
    Nekem a Clod van meg Steamről, elvileg az frissen tartja, de ha kell beszerzek mást is.