IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #83408 Hát nem tudom lehet...mindenesetre már kezdem unni hogy a legtöbbet akkor töltők a levegőben mikor eltévedek :D
Nem igaz hogy nincs egy béna akit lelőhetek, mindenki profi szinte.
Nem tudom minek gyártunk robotokat ha ilyen emberek léteznek! :D
Azt hiszem kezdek kiégni :)
Viszont repülni már "tudok"! Vettem egy külön vezeték nélküli billentyűzetet kemény 3500 forintért ráhegesztettem egy statívra és felmatricáztam. Most egyfajta műszerfal funkciót tölt be. Mindennek utána olvastam,tudom melyik műszer mire való és folyamatosan ellenőrzöm őket, kinyomtattam sok mindent, arra is rájöttem miért nem tudtam taxizni. Nem a joy. volt a hibás hanem mint megtudtam egy propelleről szóló tanulmány olvasása közben ezeknek lehet változtatni a dőlés szögét a motor maximális kihasználtsága érdekében ami természetesen a fordulatszámra is befolyással van meg a tolóerőre is. Na most taxizáshoz rosszul volt beállítva a dőllésszög és ez térítette ki a gépet olyan erősen, de megtaláltam az erre vonatkozó gombokat is :)
Egyedül a bombázók tanulása van még hátra. Ha nem tanulok bele a vadászatba megtanulom azokat is kezelni és inkább bombázópilóta leszek..
Háborúban sem volt ez máshogy. Bombázókra is szükség volt :) Majd jöttök velem kötelékben és megvédtek! :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.30. 20:59:13