IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #83405 De kivettem azt is ,gondolkodtam rajta,hogy ráteszem,csak szerintem elég volt a jel is ,úgy már zsufi lett volna és elveszi a nyélanyag természetes szépségét. Amúgy ezek a Fila borotvák amellett ,hogy a föld egyik legjobbjai ,de a gyári nyeleik azok förtelmesek,gagyik. Mondjuk ezek a nagy bárdok inkább a borbélyoknak lettek készítve,mert mire elfente eltelt egy fél élet ,és nem kellett sűrűn borotvákat vennie,amúgy meg kell szokni vele a beretválkozást mert akkora,hogy betakarja az arcot:) De olyan élt lehet rátenni,hogy az maga a csoda,és ami érdekes,hogy míg más borotvákat azért illik bőrözni aktus előtt ,na ezeket max 4-5 alkalom után. Nagyon jó acél,csak vigyázni kell rá,mert rideg és egy kis koccanás és már reped is.
Jut eszembe és ami még előny,hogy annyi hab elfér rajta,hogy max 1x kell leöblíteni :)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.30. 18:54:57