IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    A Habsburg-kérdést semmiképp sem erőltetem tovább, mert tisztában vagyok vele, hogy késbe szaladok. És ez nyilván nem csak Pap Gáborék "érdeme". Végülis óvodától kezdve érzelmileg belekódolják mindenkibe ezt a gyűlölet-kultuszt minden létező csatornán, úgyhogy az lenne a furcsa, hogy ha valaki nem ezzel a puttonnyal indulna neki az önálló gondolkodás kalandjának. Nem tagadom, nekem is komoly krízist okozott, amikor vagy húsz éve lassacskán be kellett lássam az eszemmel, hogy micsoda irracionális hazugsághalmaz valójában az egész, miközben olyan jól esett félrészegen kurucnótákat énekelni, meg rohadthabsburgozni. Nem adták könnyen magukat a mélyre betáplált érzelmi szokások. Úgyhogy voltaképp megértőnek kellene lennem ez ügyben az egyes egyszeri egyénekkel szemben. Ugyanakkor mélységesen elkeserít, hogy kimondottan a magyar önsorsrontás sarokköveit ünnepeltetik velünk jó ideje "valakik". Merthogy azzal kapcsolatban, hogy ez kinek állt, áll érdekében, egy dolog biztos: nem a magyarságnak.

A szemét, lopós, maguktólsemmimástnemtudnakcsakrombolni indoeurópai vs. mindentőlükered szkíta-turáni-sumér-pártus témában, meg a leckefelmondás többi részében, úgy tűnik, tényleg nem állom a versenyt, úgyhogy azt sem folytatnám, az őstörténet topikban sem. Van elég baj a jelennel is.
    Úgyhogy szerintem is jöjjenek inkább a borotvák (meg miegymás)!