IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #83371 Nézd hugi a tesóm,végül is ugyan azt a műveltséget kapta mint én,hál istennek a szüleim úgy neveltek minket,hogy megkapjuk azt ami szerintük elengedhetetlen egy XX. századi embernek, igen nagy könyvtárunk volt (valóban ritka sok könyvvel) és sűrűn vittek minket színházba ,operába stb. Szóval hugi nem volt buta,csak érdekes módon a társaságuk (na ez is jó ,mert mindőjük mondhatni átlag fölötti vagyonnal bír) belevitte őket. Mikor megtudtam ,komolyan beleszédültem.
Több hónapig jártam hozzájuk és beszélgettem velük,aztán egyszer csak "megvilágosodtak" . Kellett hozzá,hogy mint mondottam hugi az nem egy annyira egyszerű lény mint a szög. Sógorom nagyon rendes ember ,szeretem is,de nem az a túlművelt fajta,de csak kipallérozódott ő is:)Mondjuk először nagyon kikeltem magamból,de rájöttem az nem vezet semmire ha trágárkodom.