IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #83363 No ezt csak most olvasom.
Dehogy nézem én őket ostobának. Viszont azt azért ne felejtsük el,hogy a régmúlt emberei bizony jóval hiszékenyebbek voltak ,lásd csak a vallásokat, a mondáikat ,meséiket,mindenféle természeti jelenségnek olyan dolgokat tulajdonítottak amik mára ugye megmosolyogtatóak.
Egy egy tárgyat felruháztak mindenféle tulajdonsággal,és ezt az okosabbja ki is használta ,mert régen sem szentek voltak az emberek és bezony akkor is maguk fele hajlott a kezük.
Én azon mosolygok,hogy az előadó,miként kapcsolja össze a frekvenciákkal pl a keresztet a koronán:) holott az akkori ember Mátyás és tudósai sem tudták mi is az:) ez meg azonnal belemagyarázza . Ott a szent Grál,vagy a Torinói lepel,vagy az exkalibur,meg az isten tudja még mik.Mennyi tárgyat felruháztak mindenféle csuda dolgokkal a népek.Ja az a rozsdás szabja amit egy elázott nő hozzávágott oszt ettől ő lett a király ugye.
Korona az kellett,mert attól vagy király.Persze ,hogy kifizette a lét,ne félj ettől Matyi nem evett kevesebbet ,meg nem is kuporgatott de még az urak se. Jól megemelte az adókat ,ugyan úgy mint mostanság oszt paraszt meg majd kiböjtölte a koronáját.Volt itt már király mindenféle náció,Árpádékhoz a felének köze se volt , de ugyanez a világ más tájain is ugyan így folyt le. Angelusoknál hány család vitte a királyságot pl? Irtották egymást ,aki erősebb volt ő lett a király. Ma sincs másként ,csak most nem 200 vagy mittudom én hány nemes választ górét hanem a nép:) de minek. Az egyszerű ember akkor sem számított semmit ahogy most sem
Na elkanyarodtam,de a lényeg az,hogy evvel az erővel hihetek én akármiben akár a bibliában is ,de mégse teszem mert ellent mond minden józan eszemnek.