91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #83285 Lehet. viszont valszeg egy FX 6300 lesz mellé, az meg nem tudom, hogy kihajtaná-e a 680-at. Mondjuk az új is csak úgy új, hogy 1 hónap próbagarit kapok hozzá. Viszont a másik srác vacakol a boltolással.
Meg valaki a múltkor itt azt írta, hogy az 1920x1080-hoz már 3-4 GB kell.... -
#83284 Viszi a 680-at is, és az erősebb azért! A 660Ti még így is csak a 680 butított változata 3GB memória ide vagy oda, úgy se bírja rendesen az a GPU amihez ennyi memória kell. De te tudod, a garancia vonzó dolog, de egy EVGA kártya szerintem agyonüthetetlen feltéve hogy nem tuningolja az illető ész nélkül :) -
Valka78 #83283 Na jó a 660 lesz az. Árban ugyanannyi, csak ez új. Meg ez is valami über verziója a 660-nak, úgyhogy sokban nem marad el a 680-tól, ráadásul 3gb ram van hozzá. És ezt biztos viszi a táp. -
croatianus #83282 "- Magasságom kétezer.
- Akkor maga már látja a napot.
- Igen, látom."
Ezek nem tudom, mit nyomtak akkoriban, de azt nagyon nyomták. Azok a kontrasztok a pesti dugóval, meg az alagúttal...
Meg az a zene...
-
Valka78 #83281 Ja a tápomon az ez:
http://www.chieftec.eu/en/psus/a-80-series/ctg-500-80p.html
Ezzel is menne? Valamelyik tesztben azt írták, hogy min 38A -kell a 12V-os ágon. Ez 2x20. Akkor ez elég? Vagy leég? :) -
croatianus #83280 De azzal nem lesznek csíkjaid!
Azt azért még esetleg érdemes megnézni, hogy dx12-őt viszi-e majd. Bár ki tudja, az mikor gyün, meg hogy mibe. Repszimben valószínűleg egyenlőre nem látjuk. -
croatianus #83279 Hát... a P-40-ből egyértelmű lett.
Hol lőtt le belőle 101db-ot a Marseille fiú?
-
#83278 680 -
pontijonny #83277 680 -
Valka78 #83276 Asus GTX660 TI-DC2OC-3GD5 3GB új
vagy
EVGA GTX 680 SC Signature 2GB 3éves -
pontijonny #83275 Itt feltenni ezt a kérdést semmi értelme. 10 ből 8 válasz úgyis az ,hogy NV. Szimhez az a jobb. Én próbáltam jó pár csúcs radeont de mindig volt kehe.(Mert Solt rádumált:XD ) Így soha többet a lakás közelébe se jön több az biztos. -
Valka78 #83274 Nem döntöttem el, azért kérdezem.
Sőt most már egy gtx 680 is játszik, igaz az használt - 3 éves, viszont EVGA signature - és csak 2Gb ram van benne, a 660 Ti meg 3GB és új.
Látod, hogy fokozódik a helyzet? A radeon már majdnem kiesett... :)
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.28. 10:16:52 -
pontijonny #83273 Nem NV-s kérdés ez ,mi az ,hogy mindenki . Nem mindenki csak sokan.Az oka is megvan annak,de nem a lojalitás a szempont.
Vegyél Ratyiont az jobb, előremutatóbb,,többet tud stb.Ár értékben verhetetlen .Úgyis eldöntötted nem igaz?:)) Én a helyedben azt vennék. Mondom a helyedben!
Ha rólam lenne szó azt inkább le sem írom:))
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.28. 10:07:41 -
Valka78 #83272 Gyors hardveres kérdés: GTX660 Ti vagy HD 7950? Nagyjából egy árban vannak.
Tudom, hogy itt mindenki nvidiás, de a márkához való lojalitást leszámítva, figyelembe véve, hogy az AMD-s kártya jóval többet tud, melyik lenne jobb DCS world ill. talán (még mindig nem használom) clod-hoz ? -
#83271 Igaz ez a felhős dolog biztos a távolság miatt van. -
#83270 2:25-től együtt mozognak a háttérben levő felhők a géppel? Kicsit furán néz ki,bár részletkérdés. A Warhawk tetszik, a legszebb vadászgépek egyike szerintem, milyen hadszíntéren lehet majd repülni? -
pontijonny #83269 Fiam mondja,lévén ugye hangtechnikával foglalkozik, meg ismer is sokakat a szakmából,hogy kirúgtak minden öreg tapasztalt embert és helyettük fiatal ámde hozzá nem értő arcokat vettek fel.
De majd beletanulnak:) -
#83268 Érdekes retró film magyar Mig-21 esekről:
-
pontijonny #83267
Így is van ez :) Nem mindig a győzelem a legfontosabb,magam is úgy gondolom,hogy egy egy embert próbáló szitu többet ér ,és mint emlék ez meg is marad örökre.
Mellesleg fejembe vettem,hogy írok egy kis (vagy nagyobb) írást amolyan regény félét a virtuális repülőkről pontosabban akiket ismerek ,betéve őket korhű környezetbe,jó gondolatnak tűnik ,lévén mindenki más egyéniség ,és lévén sokakkal sokat repkedtem így asszem elég jól ismerem őket.
Már meg van a fejemben a keret ,meg a történetek is .De a lényeg a srácokon lenne a jellemrajzukon.No meg az akciókon.
Már elég régóta készülődök erre. -
croatianus #83266 Na ettől kicsit visszajött porbafingó korombeli traktorrajongásom.
Hál'istennek lehet folytatni a nosztalgiázást virtuálisan:
-
croatianus #83265 A cicasólyomra gondoltam. De különben egy szóval sem mondtam, hogy nekem szükségem lenne könnyű prédára ()
Számomra pont elég sikerélmény volt a múltkor, mikor három spitet benyófogyásig hűlyítettem, és aztán elhúztam a p...ba ép bőrrel. Mégha csak könnyebb sérülést is okoztam egyik-másikuknak. Adrenalin fönn vót attól is. Asszem először kaptam meg, hogy "S! 109". (Bár lehet, nem nekem szólt) -
#83264 Off
Ez nagyon gáz emberek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
On
-
pontijonny #83263 -
pontijonny #83262 Csináltam új képeket erről a gyönyörűségről.
-
pontijonny #83261 Természetesen az Eb a Ricsi jelvényén az ő kutyája.Már ha valaki nem tudná.
Hol voltak a Pumákok még akkor:))))) -
pontijonny #83260 Ja meg Pottyondi László aki a Ricsit megteremtette igazából.
És a topp akiről senki sem beszél az Szobránczy Negro Aladár ,pedig olvasmányaimból kindúlva talán a legtehetségesebb pilóta volt nálunk
Ő az. -
pontijonny #83259 Amúgy nekem a topp a magyar pilótákat kivéve mert ők ugye teljesen más kategória számomra az a Mester! Galland ,aztán egy Finn ,Ilmari Juutilainen meg közülük még sokan mások,,aztán a Lengyelek akik a szívem csücskei,meg az Angolok közül jó pár.
A magyarok közül Fábián István a kedvencem,talán azért mert "csak" őrmester volt legénységi pilóta de tisztelték nagyon no meg nem kicsit volt eredményes.
Sokszor meg is mondta a kísérőjének,hogy rá ne vigyázzon ,lője az ellent ha talál egyet.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.27. 20:21:34 -
pontijonny #83258 Jaja:) -
pontijonny #83257 Mért kell neked a könnyű préda?
Aki ad magára az a kétfedeleseket nem bántja ,legalábbis én így voltam vele.
Viszont az a P40 vagy mi az tetszetős,meg a 108 as is. -
RepeszElek #83256 Köszi a válaszokat ma is tanultam valamit :) -
#83255 Steamen nem az ED miatt nem regisztrálhatsz. A steam egy szolgáltató, az eladott játékokat a szerverükről bármikor letöltheted, aminek felhő alapú tárhely kell, azokat ott tárolhatod, ha a játékkal gondod van ügyfélszolgálatukat lehet csesztetni -elméletben legalábbis-, screenshotokat csinálhatsz, azt tárolják, fórumuk működik, közösségi oldal szerű megoldásaik is vannak, satöbbi satöbbi. Nem csak arról szól az egész, hogy te hogyan indítod az exe-t otthon. Ezért a szolgáltatásért ők beszedik a maguk jutalékát, amikor valaki játékot vesz steam store-ban. Amit ED webshopban vásárolsz, azért nekik nem jár pénz, ezért azt be sem engedik a saját rendszerükbe. Gondolom abba meg az ED nem ment bele, hogy a Steam-nek bemondásra fizessenek olyan kulcsok után, amit a webshopban adtak el, de valaki steam alá is fel akarta rakni. Azt az ED nem tudja ellenőrizni.
Az ED oldaláról ilyen rinyálás nincs, teljesen mindegy, hogy ED shopból, vagy Steam Store-ból vásároltad, az ED Shopos DCS World alá aktiválhatod az összes kódot. Arról nem is beszélve, hogy a beta modulok (WW2-es gépek pl) csak ED shop-os DCSW alá tehetők (fel lehet kalapálni steam alá is, de a következő frissítésnél telepítheted újra őket). -
artivizsla #83254 Egy kis nosztalgia :
-
#83253 -
artivizsla #83252 Laca, az Indexnél valaki olvassa, hogy mik a kedvenceid.
-
croatianus #83251 Na lehet nekiállni a kék ékjeles festésnek!
És úgy tűnik, lesz egy-két könnyű préda a vörösöknél -
#83250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Osztozhat két felhasználó egy könyvtáron, és játszhatnak egy időben?
Nem, egy megosztott könyvtárhoz egyszerre csak egy felhasználó férhet hozzá.
Néha egy játék, melyhez hozzáférést kaptam, nem elérhető. Miért?
A megosztott játékok csak a kölcsönadó által felhatalmazott eszközökön hozzáférhetők. A megosztott játékok még a felhatalmazott eszközökön sem érhetők el, ha a fióktulajdonos épp használja könyvtárat egy másik számítógépen."
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.27. 18:10:53 -
#83249 Nem! Tehát ha megveszed steam-en, akkor azt a serialt a korábban ED oldalon regisztrált nickedhez tudod adni és játszani! Fórdítva nem működik. -
majonur #83248 hat en is inkabb megvarom az ED tavaszi learzast, ugy latom a steammel nem tudunk keveredni DCS ugyben egyelore.
Tehat ha a mostani steam akcioban vennek egy DCS modult, teszem azt Messert, akkor fel kene raknom a DCS Worldot a steamen keresztul is, es lenne 2 DCS world konyvtaram egy az az ED hez egy a steames moduljaimhoz?
Csak, hogy tisztan lassak, mivel nekem nincs steam dcs word -
#83247 -
#83246 A Hivatalos oldalon a "licesing" alatt nézzétek a serial-t (steam-est is) és ott kirészletezi a dolgokat. Steam-en nekem dcs modulom nincs így nem értem hogy megy és valószínű nem is lesz...