IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DrBrown5
    Sziasztok, engedjetek meg egy repüléstechnikai kérdést és ne kövezzetek meg érte. :) A CloD-t repülöm éppen.
    A maximális sebesség eléréséről szeretnék kérdezni. Ugyanis alig tudom tartani a köteléket a géppel. (Nem Multiban) Nem értem, hogy
    240-250 mph-el gangolok a vezér után és csak egyre távolodik, ráadásul még sokszor emelkedik is. Ennél nagyobb sebességet csak süllyedve tudok elérni, de ha visszaállok horizontra vissza is lassul a gép 250-re. Adott esetben egy Spitfire-ről van szó és többiek is ugyanilyen géppel repülnek. (De ez géptől függetlenül szinte mindig így van.)
    Az alapokkal tisztában vagyok. Mondanom sem kell kerekek, fékszárnyak behúzva. Radiátor nyitva, de az kell is. A propeller dőlést is feltolom nagyobb sebességnél, de a végsebességen nem sokat változtat. Gáz maxon. Egyedül a mixture-t nem tudom állítani.
    Szóval egy kicsit bosszantó, hogy nagy keservesen utolérem őket (süllyedve és visszaemelkedve), szépen tartom a köteléket, megyünk 240 körül, aztán egyszer csak elkezdenek kicsit emelkedni és otthagynak mint a sza*t, csinálhatok bármit. Persze kapom a lecseszét rádión, hogy tartsam a köteléket.

Sokat repülök szimulátorokkal, de van még mit tanulnom tudom és úgy látom itt igazán hozzáértő társakra leltem. :)