IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #83305 Én nem tudom te miket csinálsz de 680 al és 780 al is ugyan olyan mindegyik ,én nem tudom neked mit jelent a kifekszik:) de mondjuk te nem is vagy mérvadó,mert egy apró röccenést is a világ végének veszel,és napokig idegeskedsz miatta:)
Amúgy mit okoskodok én:)
Értelem szerű ,hogy egy 660 3 gigás az majd jobban bírja az új dolgokat mint egy 680.
Meg a régieket is:) Ha jobb akkor jobb ,hiába az az 1 giga vram az mán a csoda kategória:)
De a radeon az meg majd hogy bírja:) Az eleve egy űber előre mutató valami,ugye a jövőnek készült:)
Csak szólok ,hogy addig álljál te vívó állásban amíg megjelenik az első használható VR sisak. Elzsibbadsz!
A steam meg ,hogy mit jelent be ,na az a másik. Láttál már róla valamit? Pc-t is jelentett már be de én még nem tudok róla,hogy lett is belőle valami.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.28. 16:35:32