91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • asw27
    A repülőgépeken két egymástól független gyújtásrendszer van (hengerenként két gyertya, duplikált mágnes stb.). Ezért a két rendszert lehet külön működtetni, M1 és M2. Repülés közben M1+M2 állásban van a kapcsoló, így mindkét kör be van kapcsolva .
  • majonur
    ezt az "aktivacio nem csokken" dolgot nem is ertem, a steamen nincs visszaszamlalo.
  • majonur
    en mar probaltam, egy baratommal megosztottam a jatekaim es o is velem, mukodik a dolog,
    o pl. sose vette meg az assetto corsat de megis jatszik vele.
    megmondom oszinten, nem probaltunk egyszerre jatszani eddig, valoszinuleg nem lehet egyszerre ugyanazzal a jatekkal. de nem vagyok biztos benne.
  • repvez
    ezt próbálta valaki? tehát ha megvan valakinek az ismerőseim közül olyam modul amit ki szeretnék próbálni akkor elég csak megosztani egymással és akkor ki lehet próbálni minden költség és gond nélkül? csak gondolom olyan megkötéssel , hogy nem játszhatunk egyszerre online vagy egymás ellen? az aktiváció ilyenkor nem csökken ?
  • majonur
    Persze leszedi a sapot toluk a steam, de hat az ede kezdett a steamen uzletelni, nem ertem miert kell ket kulon piac.
    steam csaladi megosztas a dolog neve:
    http://store.steampowered.com/promotion/familysharing?l=hungarian
  • majonur
    en ugy tudom, hogy ezek a gyujtomagnesek es a gyujtasi rendszer reszei, pl. a messernel az M1 ,M2 allas kozott kell kapcsolgatni a gyertyatisztitashoz, figyelve a fordulatszamot, ha atkapcsolasnal valtozik a fordulatszam, gyertyatisztitas szukseges. egyebkent ezt a pumaszallas.hu n olvastam a Bf-109 G2 Repulesi es karbantartasi utasitas. pdf
  • GaBika6
    Gondolom steam-nek díja van. Mást nem tudok elképzelni, mert én is használom a steam-et és rossz tapasztalatom nem nagyon van vele kapcsolatban, de megértem azokat is akik ellene vannak. (pl a sávszélesség miatt, stb...) Ez a hozzáfér barátom és játszik az én játékommal engem is érdekel. Hogy kell? Ezt nem is tudtam! Minden nap tanul valamit a sok öreg!
  • majonur
    Ezt a levalasztas dolgot nem is tudtam. A steamen meg hozzaferest adhatsz a jatekaidhoz a steames ismeroseidnek, letolthetik es jatszhatnak a jatekaiddal hogy megvettek volna oket.
  • RepeszElek
    Sziasztok!
    Figyi!
    Sok gépen látok olyan kapcsolót amire az van írva Magnetos. Azt ugye mindenki tudja hogy mágnes, mágneses a jelentése, de mi funkciója tudja valaki?
    Nem lét fontosságú de azért érdekelne:)
    Próbáltam a neten utána nézni de nem találtam semmit, a goggle meg folyton az Xman dobja ki :D
  • majonur
    Szerintem a straforce nak, meg a steam sajat vedelmenek semmi koze nincs egymashoz. Igazabol nem is ertem az Ed t, ezzel a starforce szarakodassal, es hogy miert nem lehet vegre minden eddig megvasarolt Ed modult steam kompatibilise tenni, a starforce egy baromsag,
    de valahogy egysegesse kene tenni ezt az egeszet, szerintem az elso lepes az lenne, hogy mindenki regisztralhassa a kulcsait a steamen, akkor is ha evekkel ezelott vette az EDE tol.
  • GaBika6
    Nem ismerem a steam dcs-t, annak menetét! Én is így gondolom, hogy így kéne mennie. Annyi még, jó ha tudjuk, hogy a hivatalos honlapon vett serial-t bármikor eladhatod úgy, hogy leválasztod az acount-odról, de a steam-es key-t értelemszerűen nem tudod, ezért gondolom a serial kulcsok is ezért mások.
  • majonur
    Nekem csak ED moduljaim vannak (steamos nincs), meg persze hozza starforce aktivalas visszaszamlalok, de en eddig ugy gondoltam, hogy ha a steamen vennek ED modult, akkor az olyan lenne mint a tobbi steam software, egyszer kell aktivalni utana a steam nem fogja kerni a a kodokat.
    Win telepites utan csak ujra rakom a steamet, beloggolok , letoltom a tartalmakat es minden a regi. legalabbis a tobbi steam cuccnal igy van.
  • PhantomAss
    Na hát ezt nem is tudtam, ennek örülök
    Veszek is egy messzert a steamen
  • pontijonny
    Mekkora:)
    http://aktiv.origo.hu/auto/20150327-jol-megszivatta-az-oktatokat-a-copfos-lany.html
  • GaBika6
    Off
    Nem fogy el, mert ha elhasználtad az utolsót, akkor 30 nap múlva automatikusan kapsz 1-et. Tehát mindig marad egy serial-od 30 naponta. Gondolom havonta nem rakod újra a winfost, tehát probléma megoldva...
    Én az a-10c modulomnak még nem használtam el minden lehetőségét pedig mikor vettem már az idejét sem tudom!
    On

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.27. 11:56:36
  • VO101Tom
    Passz.
  • PhantomAss
    és ha veszek steames kódot, abból is csak 10 db aktválást enged ez a nyamvadt starforce?
    (jó lenne eltörölnék ezt az egész aktivációs mizériát és a limitált kódokat. Tudom hogy lehet kérni ha elfogy , de akkor is, ne fogyjon el)
  • VO101Tom
    Igen, ED-s DCSW elfogadja mindkét kódot, a Steam viszont csak azt, amit ott vettél.
  • repvez
    Hát a steamen megvett modul az működik az -ed shopos dcsben,viszont fordítva nem.
  • PhantomAss
    upp tényleg dcs, 70% -os leárazás van, sajnos csak steamen. De ilyenkor jönni szokott a sima webshopos leárazás is, úgyhogy meg is veszem majd a me109-est.
  • feca1229
    Szerintem aza gond, hogy az orosz gépek többségének nincs farokkerék rögzitője, így önbeálló a farokkerék, ezért ha a gép farka kicsit elmegy az egyik irányba és a sebességed alacsony, akkor a farokkerék elfordul, olyan mintha kanyarodni akrnál vele a földön. De Én úgy gondolom nem gombokkal tudod megoldani, hiszen a farokkeréknek nincs kormányzása. Én úgy szállok fel az orosz gépekkel meg a többivel is, hogy hasra húzom a botot növelem a vonóerőt, és belépek az ellenkező irányba a pedállal mikor törne kifele az egyik irányba, aztán mikor a sebesség kb. 100 km/h elemelem a farokfutót a földtől már van sebesség kissebb kormány kitérés kell a gép egyenesbe tartásához aztán elemelkedék az egész repcsi a földtől. Jó lesz az csak gyakorolj sokat, Aztán meg majd próbáld ki a DCS fókáját és messerjét aztán rájösz mennyivel egyszerűbb eza művelet a BOSban! :-) Valaki biztos letudja írni szakszerübben is, a lényeg sokat próbáld és jó lesz majd.
  • VO101Tom
    Melyik repülőgéppel volt ez?
  • RepeszElek
    Azt már próbáltam de ha hozzárendelek egy gombot akkor mintha semmi sem történne, nem reagál rá hiéba nyomkodom...az első hiba amivel találkoztam a Bos-ban eddig...

Mindegy mert kínomban megrángattam a joysticot a kalibrálás menüjében és úgy néz ki most hajlandó fordulni balra is. Csak azért nem értem mert a faroklapátot tökéletesen forgatta eddig is és az égen nagyon szépen tudtam kanyarodni vele csak a kerék nem forgott vele együtt a földön, mi köze ehhez a kalibráláshoz....
    Azért köszi a tippet:)
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.26. 23:04:08
  • sakkay
    kurva jó!!!
  • pontijonny
  • pontijonny
    xar a joy od.Gondolom tekerős. Nézd meg billentyűvel jó e ,ha azzal igen akkor joyt megfogni ablak kinyit és qrva messzire eldobni.
    De ezt már az elején mondtam.
  • RepeszElek
    sziasztok!
    Aki játszik a Bos-al megtudja mondani vajon miért ragad be nekem a farokkerekem jobbra?
    Képtelen vagyok balra kanyarodni mert a farokkerék csak jobbra hajlandó kitérni. :(
    A németeknél ezt úgy oldom meg hogy fékezem külön külön a kerekeket így eltudok navigálni a kifutóra, de az oroszoknál nem volt ilyen lehetőség..
    Már azon is gondolkodtam hogy ez valami bug a játékban de nem találtam sehol panaszt erre minden esetre a tail whell breaking kioldom a wheel parking szintén nincs benn már nincs a futóművel kapcsolatos beállítás a játékban amit ne próbáltam volna és ha máshogy nem kizárásos alapon rá kellett volna jönnöm mi a megoldásra de úgy tűnik mintha ez valami játékhiba lenne..
    Viszont jobbra nagyon jól tudok kanyarodni :)

• pontijonny
    A csajszi milyen zoral volt!
    A TIE vadásznál amúgy sincs jobb:)
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.26. 22:04:45
  • sakkay
    Helyes..győzött a birodalmi flotta!
  • Lacusch69
    Csillagok háborúja - másképp:

• repvez
    Bombs away! :)
  • pontijonny
    Csak hogy ez messze nem csak a politikáról szól már .

• Solt
    A politika a férgek játszmája oldaltól függetlenül... a mi szempontunkból csak annyi a különbség, hogy mennyi morzsa esik le az asztalról. :)
  • pontijonny
    Tesó! Én nem azt mondtam ,hogy szentté kell avatni azt a férget :) Csak ami tény az tény:)
    Itt már nagyban megy minden,az elődök azok tényleg elmehetnek inasnak ezek mellé:)
    Engem az lepett meg,hogy azt a csóringert betették vezérigazgatónak,mert ok,hogy annó elment nekik a Kaja ,meg a másik de hogy ezzel bepróbálkoztak aztán meg gyorsan vissza az az évszázad vicce:)
  • Solt
    Pont az ő idejében (is) volt az akkor még APEH-nek tulajdona (nem mondom meg nyilvánosan, hogy hol), holott nem lehetett volna nekik sem. :)
  • pontijonny
    Ugye most meg az Erste bak ról röppent fel valami,de azt mondják,nyugalom minden rendben. Na most számomra ez azt jelenti ,tapasztalataimra alapozva,hogy pont az ellenkezője az igaz. Mert amit cáfolnak ebben az országban ott akkor nagy a baj.
  • pontijonny
    Kb semmi. Messze még a köv választás,meg nagyon nincs is kire,addig ez elfelejtődik mint minden más is.
    Tudod az jutott eszembe,hogy ferenc testvér sem volt egy kispályás,de ,hogy ezekhez képest max lelkes amatőr volt az ziher. Hol van ezekhez képest a libás ügy?:) Vagy a kerületek házeladásai. Kiscserkészek gyerekes csínjei .
    Itt kérlek már nagyon nagyban játszanak,és teljesen érvényes a mondás,hogy ami a tietek az a mienk is ami meg a mienk ahhoz semmi közötök.
    na mind egy mert változni úgyse fog semmi csak azért hoztam ezt föl,mert ugyan a nemzetközi helyzet is fokozódik,de a belföldi sem kutya:))
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.26. 07:42:47
  • artivizsla #83208
    Azért van rá esély, hogy a brókerbotrány "rádőljön" a jobboldalra, nem áll valami jól a szénájuk ez ügyben.

• pontijonny
    Van Magyarországon egy államháztartási törvény. Ez kimondja (79. §), hogy a központi alrendszerhez tartozó intézmények kizárólag a Magyar Államkincstárnál tarthatják az értékpapírjaikat, és államkötvényen kívül más értékpapírt nem tarthatnak. Ennek nagyon is van értelme, hiszen ki akarná, hogy politikusok döntése alapján spekuláljanak a közpénzzel.

Ez még hozzá tartozik,mert arra figyelnek ,hogy "törvényes" legyen.

A trükk az, hogy az állami irányítás alatt lévő cégekre nem vonatkozik ilyen szigorúan ez a kikötés. Ezért dönthetett úgy a Szijjártó-féle KKM (és nem kizárt, hogy akár más minisztériumok is), hogy az alájuk tartozó cégek, így például a Magyar Nemzeti Kereskedőház értékpapír-vagyonának egy részét – amikor néhány napja kivették, állítólag 3,8 milliárd forintot – ne az államkincstárnál tartsák. Ezért jött képbe a Quaestor a minisztérium magyarázata szerint, ugyanis a cég (vélhetően a Quaestor Értékpapírkereskedelmi Zrt.-ről van szó) állítólag “díjmentesen vezette az értékpapírszámlát”.

Különben tök mindegy mert ,hogy ebből sem lesz semmi az ziher.
    Csak még egy érv számomra,hogy xar itt minden.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.26. 06:51:17
  • artivizsla #83206
    Este a TV-ben szakértők azt mondták, hogy a dolog rendben van, max. az a gond, hogy az állam előírja, hogy csak biztos helyre lehet felesleges pénzt kihelyezni. A vita azon volt csupán, hogy egy régi brókercég tekinthető-e biztonságosnak.

A másik fő gond, hogy nagyon úgy néz ki, hogy a kockázatos befektetéseket biztosító brókerek veszteseit a kisebb kockázatú befektetéseket biztosító bankoknak kell majd összedobni, mert a biztosítási alapban nincs elég pénz, vagy rosszabb esetben majd a költségvetésből kell összedobni.