IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GaBika6
    "Nyilván jobb a 680, de 3 éves!"

Végigolvastad amit írtam??? FX6300-hoz bőven jó a 660ti! A szövegkörnyezetből én azt vontam le hogy dcs-hez és clod-hoz kérdi! És mint írtam nem vennék ismeretlentől 3 éves kártyát. Pláne úgy, hogy nincs rá valami garancia! Ha szar mit csináljak a szar kártyával? Adjam tovább vagy szóljak neked? Tehát nem verseny van kinek nagyobb Laca! Oda is írtam hogy jobb a 680! Nálam i-7 2600k van, de "csak" 660ti-m és majdnem max felbontáson megy a clod 1920x1080-ban, mert annyira helyretette a pöcs? Erre írtam a nem igaz a 3-4 gb kártya HD-ra! Bőven megfelelő számomra egyenlőre ez is! És 660ti 2gb és 3gb között is van különbség. Pláne ha dcs-ben nagy textúrákat használ, mert felzabálja a kártya memóriát.