IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van értelme, mert sokkal szebb látványt nyújt. Meg főleg lesz értelme az új grafikus motorok, meg dx10 alatt, csak szerintem az még 1-2 év, mire lesz rá játék.
Amúgy fps szám hajszolásának csak crt monitor mellett van értelme, a tft úgyse tud 60 fölé menni, rakhatsz alá bármilyen erőművet, néhűány darab állítható 70, ill 72-re, de ez monitorfüggő. Az enyém pl. 60-at tud és kész, a régi crt-vel 100 fölött tudtam AA-t játszani, ezzel pedig fixen 60. Szóval akinek tft-je van, az felejtse el a magas fps-t, cserébe kárpótolja a 16:10 képarány (ha wide darabot választ), oldalra sokkal többet fog látni, mint a többi játékos, persze ez alaposan terheli a vga-t, pl. 4:3 arányú monitorral majdnem teljes grafikán ment el a legtöbb játék, így wide-on (persze csak azoknál a játékoknál, amik hor+ megoldásúak, vert-, és nyújtásnak nem) örülök, ha megvan a közepes minőség.
Amúgy a BOB gépigényét nem fogjuk tudni eldönteni, mert annyira egyikünk sem ért a dologhoz, nekem volt egy ötletem, hogy az fps-ekhez képest még ez a grafika sem vészes, de elég sok ellenérvet hoztatok fel, így most már nem mernék fogadni- mondjuk szerintem mind annak örülnénk, ha nem lenne nagy igénye, de ez persze már más dolog:)