IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #83225 Szerintem aza gond, hogy az orosz gépek többségének nincs farokkerék rögzitője, így önbeálló a farokkerék, ezért ha a gép farka kicsit elmegy az egyik irányba és a sebességed alacsony, akkor a farokkerék elfordul, olyan mintha kanyarodni akrnál vele a földön. De Én úgy gondolom nem gombokkal tudod megoldani, hiszen a farokkeréknek nincs kormányzása. Én úgy szállok fel az orosz gépekkel meg a többivel is, hogy hasra húzom a botot növelem a vonóerőt, és belépek az ellenkező irányba a pedállal mikor törne kifele az egyik irányba, aztán mikor a sebesség kb. 100 km/h elemelem a farokfutót a földtől már van sebesség kissebb kormány kitérés kell a gép egyenesbe tartásához aztán elemelkedék az egész repcsi a földtől. Jó lesz az csak gyakorolj sokat, Aztán meg majd próbáld ki a DCS fókáját és messerjét aztán rájösz mennyivel egyszerűbb eza művelet a BOSban! :-) Valaki biztos letudja írni szakszerübben is, a lényeg sokat próbáld és jó lesz majd.