IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #83195 Ja én se nagyon gondolom, hogy kamu volt, illetve nagyjából letojom. Nem sok jelentősége van számomra. Viszont arra emlékszem, hogy annak idején, amikor a filmet láttam, kb. kamaszfejjel, a film miatt jutott eszembe, hogy talán mégsem voltak fenn. Valahogy úgy okoskodtam, hogy ha csinálnak egy ilyet, az azért van, mert azt gondolják, hogy az emberek majd azt gondolják, hogy ilyet úgyse engednének csinálni, ha tényleg nem lettek volna fenn... szóval... na.
De nagyjából már akkor is letojtam.
Akkoriban olvastam egy könyvet (azt amúgy mindenkinek ajánlom: Sánta Őz, a sziú indián sámán), amiben volt egy aranyos történet:
Egy öreg indiánus a kocsmában kérdezte egy sápadtarcútól, hogy hallja, hogy a sápadtarcúak fenn voltak a Holdon. Úgyhogy akkor biztos találkoztak a szüleivel, meg a nagyszüleivel, stb. Az meg mondja, hogy bolond vagy öreg, hát a Holdon nincsenek emberek. Az meg: hát akkor bizony nem voltak azok mégsem a Holdon, mert a sámánjuk minden holdtöltekor felmegy, és mindig találkozik velük, szokott velük beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.25. 15:13:27