IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szombat este közös multi repülés? Vagy ma, de az nem biztos.

Kár érte 😞 Sztem tök hangulatos
Megnézetem, hogy a BoS-t hányan játsszák steam-n keresztül... napi 100 az átlag... :S

www.smart-bus.hu

Este menj fel ts-re, és ott eligazítanak!
És, hogy? 😊 logitech extreme 3d-m van. Egérrel nézelődök viszont zoomolni más csak joy gombjaival tudok. Nem tudtam megoldani, hogy az egér görgőlye legyen a zoom. Nálad, hogy van megoldva az egér joy páros?
Nekem sincs. Annélkül játszok. Én még nem vettem észre a hátrányát, a hiányának, de ha van és megszokod, akkor biztos előny.
Az ok, hogy öljem az ellent csak nem találom őket.
Ott vannak azok a csuprok.<#nyes>

Na léptem melózni, majd este leszek. ( Kobold a böcsületes nevem. Azon megtalálsz.)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.30. 09:39:01

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Az ok, hogy öljem az ellent csak nem találom őket. 😊 Egyébként ezt játsza valaki trackir nélkül is? Nekem nincs és nem tudom ez mennyiben hátrány. 😊

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

mi a francot kell csinalni egy COD ATAG szerveren? 😊 Ölni a vörösöket<#nyes> Ha Calee környékén szálsz fel, akkor általában Dover, Haeking környékén találsz ellenséget. Több alkalommal átjönnek alacsonytámadni, na ekkor vannak Francia föld fölött is. Jó vadásztterület még Deel (Deal?) környéke is az valahol az AX-26 környéke. Dovertől ÉK-re a nagy kanyarulat. Valamint ott a csöcsök, Manston környéke is. A Temze torkolata.
Más mapon helybe jönnek. Nem kell nagyon utánuk mennni. Esténként ha feljössz akkor találsz pár Magyar fotelpilótát. csak pár közülük. Savas, Dumbó, Croatius ( bocsi ha nem jól írom a neved) előtaggal keresd őket. Tom, csak néhány nem teljes a névsor. Bocsi ha valakit kihagytam. ( megbocsátom<#nyes>)
A Fost ( akarom írni ) a BOS-t felejtsd el.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.30. 09:14:20

Eddig nem mertem de mostanában probálgatom a COD és BOS multit. Viszont valaki mondja meg nekem mi a francot kell csinalni egy COD ATAG szerveren? 😊 Felszállok és baromira senkivel nem találkozom. Tudom láma kérdés 😊
PhantomAss
á, ebben a fórumban nincs off 😄
egyébként én is heli mániás vagyok, szinte csak a minyóval repülök mióta megvettem. Most már nagyjából oda szállok le ahova én akarok és nem ahova ő <#hawaii>
A háztetőkre leszállást gyakorolom éppen, de azért itt kell figyelni. Itt minden pillanatban koncentrálni kell, ha nem jól csinálsz valamit akkor vége a dalnak. Nincsenek gyors manőverek, hirtelen mozdulatok.
És pont ez az ami miatt nagyon bejön, hogy nehéz jól repülni.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.30. 08:33:28

GOOBY, pls

hrundibaksi
Köszi srácok,majd eldöntöm,de most már tényleg nem szemetelek,végtére is ez IL2 fórum!
<#eljen>
Sakkay: Minden meg van kivéve a CA-át! A helik nekem is bejönnek!
Hrundibaksi: Én az A-10c beszéltem csak nem egyértelműsítettem mert kettő van belőle. Amúgy igen a fegyverzet, meg miegy más, nem az a tipikus beülsz benyomsz egy esetleg két gombot és máris te vagy a FŐSAS! Pont azért vettem meg mer kihívás csakhát időt kellenne rászánni, nincs már annyi időm mint régen. Öt hónapja született a második gyerek, és most legfőkép az Ő irányitása köti le minden időmet, mikor csend lesz a lakásban akkor meg már én vagyok fáradt!

macleody
OFF:
A-10c-hez képest gyenge. Szerintem FC3-at vegyétek, abban benne van a SU-27, F-15c, A-10a...
ON
hrundibaksi
Off:
Igen épp ma gondolkoztam az A-10A-n $9.00!!! Gynyörű és upgrade-t verzió,kabin mögött a GPS antenna stb
Egyébként milyen? Mi az,hogy bonyolult? Fegyverek?
On:
Én heli mániás vagyok,de fejezzük be, mert kibaxnak minket az off miatt<#alien>..minyót vedd meg, hatalmas élmény repülni-már aki szereti a forgószárnyat.

olyan nagyon engem sem bár megvettem biztos ami biztos alapon! :-)
meg van pl az A-10 is na azt alig tudom használni, kicsit bonyolult és lehet, hogy több időt kellenne rá szánni.

Ja a 27 meg fel is lett javítva..és szép is. Kár , hogy engem nem vonzanak a csövesek.

Azért a Su-27, és az F-15 azok szerintem szépek, na meg nekem tetszik a Su-25 iis. Mikor akció van akkor érdemes beszerezni!

Persze, de azért mondtam az akciókat.
Ja, és én már nem az fc3-ról beszéltem, hanem a dcs modulokról. Szerintem az fc3-at már nem érdemes megvenni. Kanyarban sincsenek a modellek, az új dcs gépekhez képest.

hrundibaksi
Off:
Igen,bár én nem látom,hogy ez Steam-es lenne,mint a (CoD,BoS) ráadásúl a Steam-en drágábbak a modulok,mint a DCS site-on!
On:
Az fc3-ban lévő gépek a dcs-ben is mennek-legalábbis egy kettőről tudok. De pl a kamov 1 azt nem lehet ingyenesen átváltani a dcs kamovra 2-re, úgyhogy nem tudom biztosan megmondani. Inkább vegyél steamos modulokat-azt a gépet ami tetszik, azzal van a legkevesebb keverés. Ha nem steamen, hanem az eredeti oldalon veszed az is lehetőség, csak nem biztos, hogy tudod aktiválni steamon. Szóval a steamos verzió a legbiztosabb. Ja, és várj akciót!

hrundibaksi
Mindenesetre várom!
Egyébként érdemes megvenni az FC3-at?
Ez egy module?
Nem látom át az egészet... DCS World meg FC3
Az volt az utolsó ..előtti<#alien>, hogy december, vagy jan-febr. Most az van, hogy 2015 első fele-a nyílt alfa. Az sem igaz, amit kérdeznek.

Bocs, hatkor nem voltam képben.
Most egy kis repülés (eltévedés, lelövettetés)?

Esetleg még valaki, akinek sikerült a HSFX-et összehegesztenie?
Ehun a honlapjuk TS címmel, miegymás:
Aces over Europe
hrundibaksi
Igen,de Nellis AFB a neve (Las Vegas,Nevada)

Ez az

<#guluszem1>
Mármint a Nevadára gondolsz? Nincsen konkrét.

Benézek, és az első oldalon se kés, se pipa, csak hülye repülők? 😊))

hrundibaksi
Van valami hír a DCS Nellis bázis megjelenési dátumáról?
Sziasztok! Valamikor repülnék veletek a DCS World WWII_es szériával, ha megírnátok, mikor van közös repülés, gyakorlás, örömrepkedés :-)
A P-51D_vel és a TF-51_el tudok csatlakozni.

Üdv, HUNter

hrundibaksi
Az lenne a legjobb, ha feljönnél az AOE TS-re, mondjuk hatkor és tudnánk egyeztetni.
Egy jó ideig ment pedig délután, de aztán ki kellett kapcsolnom. Nyugi, majdcsak odaér egyszer. Még én sem repültem rajta, csak a fotókat láttam róla, meg a mappáját mikor bemásoltam.
hrundibaksi
Na végre,a SAS oldalról kaptam segítséget...
Most jó.
hrundibaksi
ezek után is egy fos a vonalsimítása az IL2-nek
4k & 5K UltraHD Monitors

Há ott van... be van állítva!
Egyébként nekem 24"/1920x1080-ban soha nem hiányzott, de lehet, hogy nem ülök elég közel.
(meg nekem dell IPS-em van<#crazya>)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.26. 18:18:04
hrundibaksi
? 1920x1080 HD LG

Egyébként mit értesz "Catalystban bármikor beállíthatod mindkettőt"

Mert nem alapértelmezett

Jó-jó de nekem mé nem jön?!
Most mán köll az az őszi is!
Nincs is vonalsimítása.
Mint ahogy v-sync-je sincs.
Catalystban bármikor beállíthatod mindkettőt.
Igen.
Nagyfelbontású monitorral.
Eddig nem sikerült, bár nem is nagyon próbálkoztam.

hrundibaksi
Nekem AMD Radeon R9 200 van,az IL2-n kívül (FSX,DCS,CoD,BoS) minden fasza,csak az IL2 vonalsimítása ocsmány
Ezen lehet javítani?
HD 6870-esem van, és nekem nem olyan fasza, mármint a HSFX hez! Néha világosabb a kép néha kicsit sötétebb, rosszul rakja textútákat, stb...
viszont megvan a IL-2 46' DBW is ott viszont nincs ilyen gondom! A többi játéknál is jól dolgozik a kártya, igaz megvan a CLODnál a fehér csík de együtt lehet vele élni, megy nálam faszán a DCS, BOS, majdnem full beállításokon! Tehát nekem jó.

PhantomAss
ATI? nem vagyunk mi mazochisták...<#eplus2>

GOOBY, pls

hrundibaksi
Érdeklődöm,hogy van e közöttetek olyan aki ATI kártyával tolja az IL2 DBW 1.71-et?
Délutántól még seedelem estig a torit, ha kell még valakinek, aztán törlöm. Amúgy nincs mit!<#lookaround>
Na mindegy, így is van elég öröm. Köszi mindent!
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.26. 00:01:12
Pedig valszeg a SAS- ról van. Mintha ennek a cyberolasnak lett volna külön topicja.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.25. 23:18:53
Nem.