IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én nem kételkedek a holdra szállásban, a doppler effektust is ismerem, de azért a rádióhullámok és a gamma sugárzás közt az elektromágneses spektrum elég széles, nem tudtam, hogy mire gondolsz. Így már azért konkrétabb.

Azt hittem valami ma is ellenőrizhető dolog lesz, mint pl. az LRRR, de ha az akkori telemetria adások doppler torzulása, meg az akkori rádiótávcsöves követés a megoldás, akkor az ma már felejtős :) Rádióamatőr sem vagyok, meg hát nem is lenne mit amatőrködni, azok a rádióhullámok már több mint 45 fényévre vannak innen, oda most hogy ugorjon el az ember? Attól tartok a konteó hívők sem fognak összeomlani ezek az érvek súlya alatt, ezt is mástól kell elhinniük, semmi kézzelfogható bizonyíték. Valami kövecske Made in Moon felirattal mennyivel jobb lenne. De azt hiszem a szuper nagyon titkos titkod sem lesz valami meggyőző, amit el sem mondhatsz. :) Mert hát ugye el sem mondhatod. Így azért elég nehéz bárkivel is elhitetni bármit... nem igaz? Apropo. Az ekkora titkok nem szoktak akkora titkok lenni, hogy még arról sem szabadna beszélned, hogy valami nagyon titkos dolgot titkolsz nagyon? De nem is kérdezem, én sem, nehogy véletlen utalj rá, és akkor puff, lőttek is a titoknak.