IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #83157
    Hallottam én is, már vártam ,hogy mikor szólsz megint, hogy a "Helyzet fokozódik" ? :))

Egyenlőre csak védelmi fegyvereket adnak, de aztán ha olvassák majd itt a fórumon ők is, hogy a helyzet tovább fokozódik, akkor már adnak támadót is. Megint meg lehetne kérdezni, hogy kinek az érdeke ez ?

Csak Pearl-re utalva, Ukrajna esetében pontosan lehetett látni, hogy mi fog történni, és megakadályozta valaki ? Senki. Érdelek valakit az eddigi veszteségek, beleértve, hogy Ukrajna épp most megy csődbe ? Senkit. Miért is ? Mert amíg az átlagember az ott élőket sajnálja, meg szörnyülködve nézi a híradóban, hogy mennyi mindent tettek tönkre mind két oldalon, addig azokat, akik a szálakt mozgatják, ez rohadtul nem érdekli, ők már gondolatban jóval előrébb járnak és biztos vagyok benne, hogy mint minden háború mögött, itt is rohadt sok pénz és befolyás található.
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.03.24. 17:06:46