IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.25. 21:09:31
Mondjuk a Balatonon nem veszek észre semmi változást, mit kéne lássak?
Sztálingrád viszont nagyon kemény. <#guluszem1>#guluszem1>
De már jó. Töltheted.
Viszont a Stalingrad könyvtárszerkezete más. Nálam aktiváláskor össze is akadt a két map.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.25. 20:35:24
Mindenesetre beraktam már mindkét térképet külön úgy, ahogy írtad, és a JSGME látja, őket.
Nem próbáltam még ki, de elvileg működniük kell.
MAPMODS
Csinálj egy Mapmods mappát a jsgmemods-ba, abba egy files mappát és oda másold be. Ha már beraktad az előzőt amit írtam, akkor azt töröld ki.
A MAPMOD_BALATON mappát bemásolod a jsgmemods mappába. Belépsz a MAPMOD_BALATON-ba, van ott egy olyan, hogy maps. Ez mellé létrehozod a files mappát és abba behúzod a maps-ot. Aktivátorban élesíted és kész.
Amíg szerkeszted, ne legyen aktiválva.
Innen tudod leszedni:
www.ulozto.net/x1jNQiBZ/vp-mapmod-balaton-7z
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.25. 11:37:26
Olyan 30-40-en tudnak fent lenni úgy fél tíz és fél tizenkettő közt. Előtte-utána elég kihalt az is.
Nekem erősen függ az éberségi szintemtől, hogy felmegyek-e, egy bizonyos szint alatt nincs sok köszönet benne, de valóban jó lenne egyeztetni. Mondjuk ma este?
Nahát-nahát. Akkor most gondolkodhatok míves angolsággal megfogalmazott hosszú szövegeken sűrűn előforduló esetekre.
Például saját lelövése.<#idiota>#idiota>
Meg persze bárki jöhet aki akar. HSFX 7.0.3 szerverekre járok szívesen. Skies of valor egész jónak tűnik. Aces over europe se rossz, de nekem nem jön be annyira.
Pl. nálam is van egy olyan sor, hogy "Good landimg! S!" arra az esetre, ha lerongyolom valaki gépét és hagyom hazafutni.
Csak nyomok egy számot a csetbe, azt enter.
Naonjó, mert utálok gépelni repülés közben. Olyankor valahogy mindig lőnek hátulról.<#vigyor3>#vigyor3>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Köszi mégegyszer!
A Béna.
A Béna.
Na ez az igazi.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nem mai, de még ott van a szeren.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.23. 20:57:07
És akkor ez megoldja a " < " beírhatóságát?
Vagy akkor ezek valami gyorsgombokkal, vagy kattintással lekérdezhetők?
Egyszerűen nem találok semmit, hiába gúglizok.
region=(dx=0.85625,dy=0.12988281,x=7.8125E-4,y=0.0)
adr0=ALL
msg0=<timeleft
msg1=<objective<blue
msg2=<objective<red
msg3=<nextmap
msg4=<vote
msg5=<gunstat
msg6=<planes
adr1=MY_ARMY
conf.ini-be bemásolod a megfelelő helyre.
Lehet, hogy van több is, nekem ennyi van beírva.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.23. 19:12:12
Meg még talán azt is, hogy van e valahol valami listája ezeknek a cset kódoknak?
az nekem a múltkor leszedett valami hasonló idegesítő vírust, de szívtam vele én is sokat
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.01.23. 08:06:05
Vagy reinstall winfos.
Én is bekaptam valami szirszart tavaly év végén, úgy meglassult a gépem, hogy a mappákat kb. 5 perc alatt nyitotta meg.
Egy telekomos levélnek álcázott trójai g*ci volt, egy brazil seggfej címéről (utólag kinyomoztam)
Reinstall...
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.01.22. 16:41:29
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
- Mert a Törökök elvitték a holdat.
- Az Oroszok meg elvitték a csillagokat.
- A Parlamentben meg lopják a napot!
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.01.21. 20:57:36
Izé én mikor kapom meg a beígért cuccost?
Egy kérdés: a CloD támogatja-e a 21:9 képarányt?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"