IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A Fülöp szigeteken a japán partraszállás Pearl után néhány órával kezdődött meg, és igaz, hogy sokáig tartott, de el is foglalták - függetlenül attól, hogy az Amerikaiak addigra már riadóztattak mindenhol. A hajók viszont jóval korábban kellett, hogy induljanak, úgyhogy ez az érv szerintem nem áll meg.
Ami ezt a telefonos idézetet illeti, próbáltam a könyvnek vagy az irónak vagy a Heinrich Müller forrásnak utána nézni, jó lenne ha lenne elsődleges forrás erről. Sajnos az íróról többet találtam, Gregory Douglas csak álnév, a valódi szerző neve Peter Stahl és ő amolyan Földi Pál karakterű író, van jó pár könyve háborús témákban, sőt, még a Kennedy gyilkosságról is írt egy leleplező könyvet. Ami még nem lenne baj persze, de ő sem történész, könyveiben forrásmegjelölés elvétve van csak, mindenhonnan összeollózott, kétes eredetű "forrásokból", másolatokból "sztorizgat". Nem feltétlen adnék hitelt olyan infónak, ami az ő könyveiben van, HA nincs más, releváns forrás azokhoz.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.23. 15:01:41