IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Az első az egy Spanyol talán a föld egyik legjobb borotva márkája. (ki gondolta volna )
A harmadik az Japán. És azt mondhatom,hogy ezeddig a legjobb amit valaha próbáltam,de több szakértő is azt mondja,hogy a Japó beretváknak nincs párjuk. Olyan élt lehet rátenni,hogy megijed tőle az ember. Mondjuk mit csodálkozok,mikor ami éles és vág azt a japók mindig is tökélyre fejlesztették. A német vasak se rosszak ugye solingen,de lófax a japán ,svéd vonalhoz képest.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

macleody
Hmm... első meg a harmadik igen csinos darab.
Her Laca
<#integet2>

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2015.01.19. 21:05:24

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én inkább most nem írok semmit, mert egy rohadt nagy haleffal szeli a süteményt mögöttem, nem kockáztatnám meg, hogy elpattanjon nála most valami, viszont akkor neked most ez nem megoldható :

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.19. 20:38:43
Az enyém felült a seprűre és lelépett két hétre... én biztonságban vagyok most! :D

www.smart-bus.hu

Ti nem érzitek úgy, mint ha máris figyelne minket valaki ?

Jó alaposan megszerettetik magukat... :)

www.smart-bus.hu

Jó ujra itt látni Laca!
Jut eszembe a multkori okosgyereknek ki tudom kukázni a telószámát :D
Szerkeszthetnénk neki egy frankó kis adatlapot valami szivárványos párkereső oldalon.<#banplz>

A Béna.

Vajon hogyan csinálják? <#fejvakaras>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

De mi van ha Ő férfit akar?<#fejvakaras><#nyes>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

GaBika6
Ezeken behaltam... <#vigyor5><#awink><#eljen>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Igen-igen, vágom... :)))

Egyébként az ördögtől én most sem félek, viszont a házisárkány más kategória... :D

(valakit kiütöttem, bocsánat)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.19. 18:23:53

www.smart-bus.hu

Gondoltam, azért példálóztam a jó öreg (néhai) Johnnyval.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

"válogattam a korban Lacához illő lányok közül"
Most szívesen linkelnék egy, Lacához korban illő nénikét (múltkor láttam egy képet: aszott, 80 körüli öreglány nudizott, gyönyörűre szabott szilikoncsöcsökkel...), de a domestic dragon itt lófrál, és nem merek képet keresgélni én sem... (Nem merek... röhej... korábban az ördögtől sem féltem... na mindegy, változnak az idők...)

No csak azért kérdezem, mert velem az asszony közölte egy ilyen "pár hét ajtócsapkodást megérne" beszólásomra, hogy ő csak egyszer csapná be, de a f@szom garantáltan a "résben" lenne... :D

www.smart-bus.hu

Milyen reflexeid vannak, hogy ilyet kérdezel?
Na jó, ha John Holmes reinkarnáció vagy, akkor megértem az aggodalmadat, jó reflexekkel is...<#eplus2>

Értettem én, csak nem bírtam kihagyni a magas labdát. <#awink>

Csapkodás volt nálunk is, de tányér helyett a fejem volt a célpont, mivel a képkeresés közben asszonypajti ránézett a monitorra, ami meg tele volt 18+-os képekkel, mivel épp válogattam a korban Lacához illő lányok közül, oszt alig bírtam elmagyarázni neki a helyzetet, mire lenyugodott. Na jó, ennyire nem volt vészes a helyzet, de így leírva jól néz ki.
Az attól függ mire csapkodják az ajtót... :D

www.smart-bus.hu

Nem a pedókra céloztam, hanem a csaj vélhető erkölcseire.
De, mint írtam, két hét ajtócsapkodás nem ár érte...<#finom>

Először azt hittem, hogy Laca regelt be, de szerintem Papa is így volt vele.
Van a férfi, meg van a nő. Na már most, ha nagy gáz nincs, akkor mindegyik mást akar, a férfi a nőt, a nő pedig a férfit. Aztán sok év elteltével a férfi esetleg más nőt is minimum megnézeget, de abból nagy baj még nem nagyon lehet. Ha ez még nincs meg neked, akkor idővel jönni fog az magától is, nem kell sürgetni a természet elrendez mindent úgy is magától.
"...képén levő csaj kb. az óvodában lehetett szűz.."

Mondjuk egy tízemeletes tömbház liftjébe szorulnál be vele egy hétre, gondolom, hogy nem a pedofília jutna eszedbe róla először ! :))
Heló ! Gondoltam, hogy a szűz lány emlegetésének nem tudsz majd ellenállni ! <#integet2>

Egyébként, már külön sértésnek veszem, ha egy friss reges az első hozzászólásában nem vesz engem célba, de én csak kikapcsolódni járok ide, nem veszekedni, ezért nem tud nagyon kihozni a sodromból az ilyen hozzászólások, az apjuk f@szát nekik ! :))

acidrain
Hejj Laca! Szólj, ha legközelebb mész büntibe, megyek veled. :D

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
A Pro Flight lábmérethez igazítható, és teljes talppal taposod. A lapjaiban véve csak külső eltérések vannak úgy gondolom.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Seaweed
Visszagyütt a pengés ember! <#worship>
Szevasz Laca! Látom bekezdtél<#alien>
Szépek a pengéid, az utolsó olyan mint egy szamuráj kard-hangulatra.

hrundibaksi
Eladó egy Saitek Cyborg 3D Gold

kitűnő állapotban 4000ft
nem vagyok együgyű, nem vagyok a barátod, és nem személyeskedek

de amúgy nagyon sok igazság van a mondandódban , grat<#eljen>
Majd megérted egyszer, tudod a rutin, meg az évek.
Kezdő segítségnek: a tányércsapkodásra gondolt....

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Na kezdi mán a személyeskedést .
"amúgy ne idegeskedjen méltóságos uram annyit mert a végén még beszarik"

Látom bölcsebb nem lettél ,okosnak eddig se voltál mondható,így maradjunk ennyiben:)
Jobb lett volna ha csendben maradsz együgyű barátom.
Én is csak az illem kedvéért válaszoltam. <#eplus2>

Engem sem érdekel a te mondandód, csak ha megszólítasz válaszolok, mert az óvónéni az óvódában így tanított.

"Akkor ezek szerint még nem volt szerencséd normális Joy hoz.Ez nem baj csak legalább ne oszd az észt."
nem ezt mondtam, az ms sidewinder igenis jó joy. De a trhustmaster bizony túl tesz rajta minőségben!

Írok egy szemléltető példát hogy világos egyen:
Ha valaki beül egy ferrariba, és azt mondja ilyen jó autóban nem ült még, pedig mercije van, az nem azt jelenti hogy a merci a szar!

Jó lehet a 'karattyol' szó nem kellet volna, de tényleg nem értem mit beszélt<#shakehead>

amúgy ne idegeskedjen méltóságos uram annyit mert a végén még beszarik
Visszaállt a világ rendje.<#taps> Üdv újra itt. Gyere reppenni esténként. A pelenkásokkal meg ne foglalkozz. ( lehet némelyiket zaklatta az apja kiskorában)<#nyes>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

PhantomAss
vigyázz Laca mert elszalad egy modihoz és visszaeső leszel <#vigyor3>

GOOBY, pls

LeonSilver
"az meg csak magyarázkodik ahelyett hogy elküldené a csába a delikvenst" <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Szeva mesterem. Na nem fogok itt sűrűn irkálni,csak gondoltam tegyük helyre amit muszáj. Olvasni olvasom a fórumot,oszt ezek az anomáliák mindig felidegesítenek. Nem is értem miért érez késztetést egy idegen ,hogy beleszóljon olyanba amiről lövése sincs ,pláne nem ilyen hangnemben,és szokás szerint szegény Vizslát találják megint meg,az meg csak magyarázkodik ahelyett hogy elküldené a csába a delikvenst.

Na végre... :)
Ráadásul a Vizsla képén levő csaj kb. az óvodában lehetett szűz. (Nem mintha baj lenne, 2hét ajtócsapkodás bárkinek megér...)

hrundibaksi
Na jól van, helyre állt a rend... :))) Isten hozott Laca... ;)

www.smart-bus.hu

Her Laca
És hogy érthető legyek.
Az alábbi beszólás karattyol kifejezése ami felbosszantott.
"kitiltotta 3 hónapra egy jonika nevezetű moderátor
milyen szűz lányról karattyolsz? "

Her Laca
Akkor ezek szerint még nem volt szerencséd normális Joy hoz.Ez nem baj csak legalább ne oszd az észt.
Másik. Ha nem érted Vizsla miről beszél vagy a nyelvezetét akkor bátran kérdezz,ne pedig kioktató hangnemben válaszolj. De sokkal jobb ha ebben a témában még se nyílvánulsz Szvsz.
Ja.nem 3 hónap! Ezt a marhaságot honnan vetted? De ne is válaszolj.
Ezt is csak azért írtam,mert már megint Vizsla mondandójába köt bele a legfrissebb reg, ez már lassan evidencia lesz itt úgy látom.Ergo ha okosat nem tudsz mondani, legyél bölcs, nem kell neked kommentálni mindent amit nem értesz. Uff.
Tényleg ne válaszolj mert nem vagyok rá kíváncsi.

amúgy aki jó joy-t akar venni, annak ajánlom figyelmébe: thrustmaster t160000m, és ezzel kenje: MOLYKOTE EM-30L
sima ms sidevinder , sidewinder 3, saitek st290 után állítom hogy ez a legjobb jostick amihez valaha közöm volt.
üdv
nem értem a nyelvezetedet, bocsi <#zavart2>
Nekem egy plantronics van, USB-s, felrakod a drivert bedugod és megy.
Gond talán annyi van vele,hogy a hátso kimenettel nem tud eggyütmöködni (nekem).
Hátra be van dugva egy 2.1 rendszer előlapba meg az usb.
A kettő együtt nem megy. vagy ez ,vagy az.
De lehet ez csak nállam ilyen.

Plantronics 780
Egyébként csak ajánlani tudom nekem több mint 2 éve megy hibátlanul.

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.18. 21:32:11

A Béna.

Na úgy néz ki kell vennem egy usb-s fülhallgatót. Szarakodni kezdett a előlapi jack, mintha kontakt hibás lenne a mikrofon és vagy a füles. Vettem egy újat(tök egyszerűt amúgy), ugyanaz a gond. Kicseréltem a házat is-úgyis 10 éves volt, azt hittem elment az előlapi kimenet. A gond megmaradt. Most akkor veszek egy usb fülihalit'. Csak bedugom és kész, vagy kell valamit tudni erről?

PhantomAss
szerintem a mechanikája ugyanaz a ketőnek, bár ez jobban néz ki.
Én tegnap vettem egy másik fajtát 15e-ért, 25 ért megéri ez is, főleg hogy boltban 60e körül van
csapj le rá én azt mondom

GOOBY, pls

GaBika6
Ez így van... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
http://www.youtube.com/embed/lOz_i_2USkY

Kis segítséget kérnék.
http://olx.hu/hirdetes/saitek-combat-rudder-pedal-labkormany-szimulatorhoz-ID2YDd1.html#153996da4c]EZ a pedál mennyiben különbözik ettől.
És a 25k mennyire korrekt ár?
R.

Si vis pacem, para bellum.