IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Vannak ilyen beretvák,hogy a nyak részt csonttal,fával díszítik. Majd meglátom milyen állapotú ha menthető természetesen megmentem max újra szegecselem , a nyél az bakelit szerűség ,van anyagom hozzá a törött nyél oldalt meg tudom ugyanolyanra csinálni,csak hát fa meg bakelit ugye. Max körbe kivágom a Böker jelét a fát úgy karikástól és egy fa nyélbe belehelyezem.Majd meglássam.
    A WB nyele az szaru természetesen,azt vagy fel tudom újítani vagy ugyanilyen anyagból csinálok újat ,a díszítés az ezüst szokott lenni csak jóóól be van már feketedve.
    A pengét tükörre kell megcsinálni csak úgy ér valamit,egy rozsdás vassal senki sem akar borotválkozni érthető okok miatt.