IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A micro stutterre inkább a Win8-nál panaszkodtak (videokártya mindegy), és ott is csak online játék esetén. Amire senki nem tud magyarázatot, hogy miért, de single mission-ban jó, saját gépen indítasz egy saját hosztot és rossz lesz. Elvileg azt az epilepszia filter bekapcsolása megszünteti. Azért írom, hogy elvileg, mert nekem pl. nem sikerült a hibát reprodukálni, epilepszia szűrővel vagy anélkül, nekem sem offline sem online nem akadt vagy recegett a játék (Friss Win 8.1, Régi AMD 1055T proci, nvidia 560Ti 1GB-os kártya, grafikai beállítások jellemzően mediumon, full DH felbontás, vsinc on, ssao és AA offon van).
Amit olvastam a fórumon,
- W7-nél a legáltalánosabb tipp az Aero felület kikapcsolása a játék alatt, állítólag az okoz micro-stuttert (W8-nál már nem olyan egyszerű ez, ezért szívás).
- Van egy windows javítás, amit uninstallálni kell ha korábban felraktad: WINDOWS 7 UPDATE KB2670838.
- Amit még mondani szoktak, a clod mappából a redist-ben lévő dolgok újra installálása, bár az inkább szimpla fagyások esetén volt tipp, akadásnál nem.
- A videokártya beállításoknál ne erőltess semmilyen beállítást a kártyára, hagyd mindent alkalmazás vezérelten és csak a játékban állítsd be.
- Én ezt a W8-as megoldást is kipróbálnám, epilepszia filter bekapcsolása, hátha segít W7-en is.
- W8-as júzerek írták, hogy ha a clod laucher exe-ről csinálsz egy parancsikont, és hozzáadod a " -thread 1" paramétert, akkor elvileg ugyanazt éred el, mintha BIOS-ban kapcsolnád ki a Multiprocessor-t. Volt akinek ez megjavította a stuttert, azóta simán fut.
Az akadás proci csere után jött elő? Csak azt cserélted vagy más alkatrész is új?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.22. 02:53:37