IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
És hogy érthető legyek.
Az alábbi beszólás karattyol kifejezése ami felbosszantott.
"kitiltotta 3 hónapra egy jonika nevezetű moderátor
milyen szűz lányról karattyolsz? "

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Akkor ezek szerint még nem volt szerencséd normális Joy hoz.Ez nem baj csak legalább ne oszd az észt.
Másik. Ha nem érted Vizsla miről beszél vagy a nyelvezetét akkor bátran kérdezz,ne pedig kioktató hangnemben válaszolj. De sokkal jobb ha ebben a témában még se nyílvánulsz Szvsz.
Ja.nem 3 hónap! Ezt a marhaságot honnan vetted? De ne is válaszolj.
Ezt is csak azért írtam,mert már megint Vizsla mondandójába köt bele a legfrissebb reg, ez már lassan evidencia lesz itt úgy látom.Ergo ha okosat nem tudsz mondani, legyél bölcs, nem kell neked kommentálni mindent amit nem értesz. Uff.
Tényleg ne válaszolj mert nem vagyok rá kíváncsi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

amúgy aki jó joy-t akar venni, annak ajánlom figyelmébe: thrustmaster t160000m, és ezzel kenje: MOLYKOTE EM-30L
sima ms sidevinder , sidewinder 3, saitek st290 után állítom hogy ez a legjobb jostick amihez valaha közöm volt.
üdv
nem értem a nyelvezetedet, bocsi <#zavart2>
Nekem egy plantronics van, USB-s, felrakod a drivert bedugod és megy.
Gond talán annyi van vele,hogy a hátso kimenettel nem tud eggyütmöködni (nekem).
Hátra be van dugva egy 2.1 rendszer előlapba meg az usb.
A kettő együtt nem megy. vagy ez ,vagy az.
De lehet ez csak nállam ilyen.

Plantronics 780
Egyébként csak ajánlani tudom nekem több mint 2 éve megy hibátlanul.

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.18. 21:32:11

A Béna.

Na úgy néz ki kell vennem egy usb-s fülhallgatót. Szarakodni kezdett a előlapi jack, mintha kontakt hibás lenne a mikrofon és vagy a füles. Vettem egy újat(tök egyszerűt amúgy), ugyanaz a gond. Kicseréltem a házat is-úgyis 10 éves volt, azt hittem elment az előlapi kimenet. A gond megmaradt. Most akkor veszek egy usb fülihalit'. Csak bedugom és kész, vagy kell valamit tudni erről?

PhantomAss
szerintem a mechanikája ugyanaz a ketőnek, bár ez jobban néz ki.
Én tegnap vettem egy másik fajtát 15e-ért, 25 ért megéri ez is, főleg hogy boltban 60e körül van
csapj le rá én azt mondom

GOOBY, pls

GaBika6
Ez így van... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Kis segítséget kérnék.
http://olx.hu/hirdetes/saitek-combat-rudder-pedal-labkormany-szimulatorhoz-ID2YDd1.html#153996da4c]EZ a pedál mennyiben különbözik ettől.
És a 25k mennyire korrekt ár?
R.

Si vis pacem, para bellum.

PÜ-ben adsz egy árat a Track IR-re ? Kösz.
Azt írták, hogy egyébként nem volt pontos fegyver, mert belengett a szárnyon, de a képek tanúsága szerint azért a pilóták elég jól megküzdöttek evvel a problémával.
LeonSilver
A G940 elkelt.
Már csak a Track IR5 van eladósorban.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6

LeonSilver
Laca kitiltása egyébként már lejárt. De nem kíván az ezsgén ténykedni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ugyan már, ez semmi sem volt ahhoz képest, hogy mennyibe került...
(Ráadásul csak 5-8 év haladékot adott a fogaim egy részének)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Üdv!

A joy engem is érdekelt volna, de látom már lecsaptak rá. A trackIR-t mennyiért adod?
Üdv a fedélzeten !

Hát pl. ő reá. Ne mond, hogy pár mélytányért azért nem érne meg ? 😊)

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.18. 15:31:37
Papa01
Oké főnök. :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Inkább nem közlöm a részleteket, de szerintem nagyon gusztustalan volt, meg a dokikat is meglepte a dolog, hívták, oda a másik kollégát, ment a suttogas, én meg majdnem kicsomagoltam a sportszeletet... kïnomban. :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

NEEEEEEEEE... ezeket spoiler-be, mert mindenkit a saját halottamnak fogok tekinteni... 😄D

www.smart-bus.hu

Hehe, kolléga...
Fogíny levágása a fogról, fogtő megcsiszolása, fogíny visszavarrása?
Nekem 2 nap szájzáram volt utána...<#awink>
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.01.18. 14:28:15

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ok..szétvágott pofával' nehéz beszélni az igaz<#alien>..majd max. elhümmögöd! De azért repüld a minyót, mert lehet lesznek páros küldetések is.

LeonSilver
Jut eszembe... A Track IR5 is eladó.
Ez a gamer set. Van hozzá a Track Clip pro is és a TrackHat is.

Papa01
Jó lenne, de még a szóbeli kommunikációm a pénteki horror fogászati kezelés után nem az igazi.. 😊 Jövő hét P-SZ?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.01.18. 13:29:55

És mik a személyes tapasztalataid? Ergonómiája milyen? Nekem nincs TR-em, szóval a POV kapcsoló kézreállóssága fontos. Pedálra szoktak még panaszkodni...
LeonSilver
Azért nem szedtem ki a csavart, mert alig használtam a cuccot. Összesen nem mentem vele 10 óránál többet.

LeonSilver
Az osztott gázkart szét kell szedni (le kell szedni az alját) és egy hülye csavart ki kell belőle szedni.
Kicsit rövid a cukorspárga és ha az a csavar nincs kiszedve, akkor egy idő után a vezeték megadja magát.

Én más problémáról nem tudok. Pedál, joy, gázkar működik faszán.
A firmware már frissítve van. Könnyű a gombokat, tekertyűket felprogramozni. Az FFB-t én így használom, de ez teljesen szubjektív.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.18. 10:33:50

Engem érdekelne a dolog, de úgy emlékszem sokan panaszkodtak rá. Elmondanád esetleg, hogy milyen hibákra lehet számítani? Főleg il2 '46-al tolom.
Este helizés Papa?

Papa01
Szia friss reg! 😊

Ha annyira akarna, regisztrálhatna más néven.
Bár még mindig tartom a véleményem, hogy költözzünk át az Index prop. repszim topikjába.

Seaweed
off:

most lattam pm-ed, valaszotlam ra

on:
kitiltotta 3 hónapra egy jonika nevezetű moderátor
milyen szűz lányról karattyolsz? <#wow3>
GaBika6

Baxki...sajnálom.

LeonSilver
Eladó:
- Logitech G940 (szinte új, alig-alig használtam) 60 000,-
Plusz posta.
Vagy a jövő héten pénteken megyek Szombathelyről Orosházára és akkor el tudom vinni ha útba esik (szhely-győr-bp-stb..).

Semmi baja, egyszerűen nincs időm játszani, röpcsizni.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.17. 22:00:31

Már olyan rég él együtt a párjával, hogy kizárt, hogy időközben ne engedne az elveiből. Ezt egyik asszony sem engedné meg. 😊
Laca aláírása volt egy időben, hogy "az elv olyan mint a fing, tartjuk amíg tudjuk". Remélem már alaposan csikar a hasa... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Oké Kiru

"...Ismeritek Lacát. A legritkább esetben csinál segget a szájából. Azt mondta, hogy nem jön vissza. Én remélem, hogy majd igen, de nem lepődnék meg azon sem, ha tényleg távol maradna..."

Dehogy nem , az ember az élete során sokszor megváltoztatja a véleményét. Pl. kiskorunkban minden fiú mondta, hogy nem szereti az alkoholt és a lányokat, aztán ez is hogy megváltozott az idő előrehaladtával, mi lettünk a 10 millió alkesz országa ! 😊)
Kéreti magát, mint szűz lány a nászéjszakán ! 😊)
Lacával mi van emberek???
A sárkány fém részei maradtak meg, nem? És tulajdonképpen egész jó állapotban...
GaBika6

A "gyári" kiadás.
Egyébként: Balaton map
vévévé.sas1946.com/main/index.php/topic,38899.0.html
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.17. 11:30:11
hrundibaksi
nemtom mi az a vanilla
A fórumon mintha azt írták volna, hogy kompatibilis a vanillával. Akkor talán a hsfx-el is össze lehet hegeszteni.
hrundibaksi
#DBW mappába másolod,nem kell a JSGME
acidrain
Ha gondolod adok "leckéket" 46-al. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."