IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alábbi beszólás karattyol kifejezése ami felbosszantott.
"kitiltotta 3 hónapra egy jonika nevezetű moderátor
milyen szűz lányról karattyolsz? "
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Másik. Ha nem érted Vizsla miről beszél vagy a nyelvezetét akkor bátran kérdezz,ne pedig kioktató hangnemben válaszolj. De sokkal jobb ha ebben a témában még se nyílvánulsz Szvsz.
Ja.nem 3 hónap! Ezt a marhaságot honnan vetted? De ne is válaszolj.
Ezt is csak azért írtam,mert már megint Vizsla mondandójába köt bele a legfrissebb reg, ez már lassan evidencia lesz itt úgy látom.Ergo ha okosat nem tudsz mondani, legyél bölcs, nem kell neked kommentálni mindent amit nem értesz. Uff.
Tényleg ne válaszolj mert nem vagyok rá kíváncsi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
sima ms sidevinder , sidewinder 3, saitek st290 után állítom hogy ez a legjobb jostick amihez valaha közöm volt.
üdv
Gond talán annyi van vele,hogy a hátso kimenettel nem tud eggyütmöködni (nekem).
Hátra be van dugva egy 2.1 rendszer előlapba meg az usb.
A kettő együtt nem megy. vagy ez ,vagy az.
De lehet ez csak nállam ilyen.
Plantronics 780
Egyébként csak ajánlani tudom nekem több mint 2 éve megy hibátlanul.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.18. 21:32:11
A Béna.
Én tegnap vettem egy másik fajtát 15e-ért, 25 ért megéri ez is, főleg hogy boltban 60e körül van
csapj le rá én azt mondom
GOOBY, pls
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
http://olx.hu/hirdetes/saitek-combat-rudder-pedal-labkormany-szimulatorhoz-ID2YDd1.html#153996da4c]EZ a pedál mennyiben különbözik ettől.
És a 25k mennyire korrekt ár?
R.
Si vis pacem, para bellum.
Már csak a Track IR5 van eladósorban.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(Ráadásul csak 5-8 év haladékot adott a fogaim egy részének)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A joy engem is érdekelt volna, de látom már lecsaptak rá. A trackIR-t mennyiért adod?
Hát pl. ő reá. Ne mond, hogy pár mélytányért azért nem érne meg ? 😊)
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.18. 15:31:37
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Fogíny levágása a fogról, fogtő megcsiszolása, fogíny visszavarrása?
Nekem 2 nap szájzáram volt utána...<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.01.18. 14:28:15
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez a gamer set. Van hozzá a Track Clip pro is és a TrackHat is.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.01.18. 13:29:55
Kicsit rövid a cukorspárga és ha az a csavar nincs kiszedve, akkor egy idő után a vezeték megadja magát.
Én más problémáról nem tudok. Pedál, joy, gázkar működik faszán.
A firmware már frissítve van. Könnyű a gombokat, tekertyűket felprogramozni. Az FFB-t én így használom, de ez teljesen szubjektív.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.18. 10:33:50
Bár még mindig tartom a véleményem, hogy költözzünk át az Index prop. repszim topikjába.
milyen szűz lányról karattyolsz? <#wow3>#wow3>
- Logitech G940 (szinte új, alig-alig használtam) 60 000,-
Plusz posta.
Vagy a jövő héten pénteken megyek Szombathelyről Orosházára és akkor el tudom vinni ha útba esik (szhely-győr-bp-stb..).
Semmi baja, egyszerűen nincs időm játszani, röpcsizni.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.17. 22:00:31
www.smart-bus.hu
Dehogy nem , az ember az élete során sokszor megváltoztatja a véleményét. Pl. kiskorunkban minden fiú mondta, hogy nem szereti az alkoholt és a lányokat, aztán ez is hogy megváltozott az idő előrehaladtával, mi lettünk a 10 millió alkesz országa ! 😊)
Egyébként: Balaton map
vévévé.sas1946.com/main/index.php/topic,38899.0.html
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.01.17. 11:30:11