IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Elismerem, hogy valóban bagatel kérdés Kaddhafi származása. Csakúgy, mint az ISIS esetleges moszatossága is.

"Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megnézed, hogy mik történtek, és mennyire logikus vagy törvényszerű, hogy az egyik esemény vezessen a következőhöz." - Hát igen, ha így nézzük, igazából valóban semmi jelentősége nincs annak sem, hogy az egész vér- és lángtenger közepette van ott egy szerény kis állam akinek nem érdeke olyan országok destabilizálása, melyekkel amúgy is szoros barátságban él.
    Ez az egész hajcihő arrafelé főleg arab vallási csoportok ügye, akiknek semmi sem szentebb, minthogy kiirtsák egymást, az USA meg csak vigyáz egy kicsit, hogy az olajérdekei ne nagyon sérüljenek. Esetleg Kínának van még köze a dologhoz, másnak semmi esetre sem.

Igazából a helyzet az, hogy én amúgy magasról letojnám Kaddhafi származását, ha nem tudnám, hogy NEKIK milyen fontos ez. És emiatt nem tudom nem szamárvezetőnek használni az efféle infókat. Tény, hogy a jelenlegi történések tekintetében ő már nem tényező, azonban engem legalábbis talán egy kicsit közelebb visz ahhoz, hogy épp ésszel felérjem azt a kommunista-iszlám állam című abszurd komédiát, amelynek főbohóca volt. Amennyit én az iszlámról tudok, az alapján nem sok minden áll távolabb tőle, mint a marxizmus, bármily dolgokkal is próbálják mostanában összeegyesztethetőnek bemutatni. De mindegy is, mert most majd jó kis demokrácia lesz ottan is. Ami különben éppannyira passzol össze az iszlámmal mint a "népi" formája. Vagyis nem az "araboknak" nem való, hanem kulturálisan/vallásilag értelmezhetetlen számukra (megjegyzem, egyébként keresztény szempontból is az) Úgyhogy javaslom jobban megnézni azokat a nyugati szomszédokat is demokráciaügyileg. Hacsak nem azt érted alatta, hogy olcsón adnak olajat az USA-nak.
    Egy dologban biztos lehetsz: valódi muszlimok soha nem fognak forradalmat csinálni a demokrácia nagyobb dicsőségére.