IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezt a magától értetődő összefüggést pontosan melyik cionista direktívával kellene látni, mert őszintén bevallom, én hallottam már párat, de - gondolom mert nem vagyok a téma nagy rajongója - kicsit elveszve érzem magam.
Ami a cikket illeti, tényleg nem értem, hogy akár az arab tavaszhoz, akár a térség politikai játszmáiban mit számít az, hogy Kadhafinak voltak-e zsidó felmenői vagy sem, igaz-e a történet vagy sem, csak lejáratás vagy sem. Illetve értem, hogy bizonyos körökben ez mennyire kínos lehet, ahogy magyar példát is láttunk már erre, de nem hiszem azért, hogy ezek a dolgok nagy súllyal vetődtek latba amikor Tunéziában meg Egyiptomban döntögették az arab kormányokat.
Hmm, Ahmadinezsád-ra gondolsz? Ő nem elnök 2013 óta, ha ő most rugózik azon, hogy Iránban a zsidók milyen jól élnek, akkor ez most panaszkodás az utódjára, vagy dicsekvés a közösen elért helyzetért? :)