IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az a baj a fórumos vitákkal/beszélgetésekkel, hogy qrvára nem jön át az, hogy milyen stílusban vagy mit akarsz mondani. Csak a szavak, amiket olyan hangulatban olvasol amiben vagy. Nem feltétlen ugyanaz amiben íródott. Én nem vitázni akarok veled, nem is "leoltani" (főleg nem sértgetni). Ezt jó tisztázni mielőtt tovább olvasol :)
Az, hogy te bizonyítékokkal bármit alátámasztanál, azt nem tudom hova tenni. Vannak ismerőseid akik neked elmondják a tutit. Ok. Nekem is vannak orosz és ukrán ismerőseim, akikkel együtt repkedünk clodban, néhányan TF-ben is benne vannak. Tudod miért nem kérdezem őket soha arról, hogy mi megy ott? Mert aki Donyeckből játszana, az qrvára nem mondana semmi jót az ukránokra, aki meg északról, az ugyanúgy nem mondana semmi jót az oroszokra. Ugyanúgy nem tudod eldönteni, hogy melyiknek mennyire van igaza, mert még ha ott is él, honnan tudná, hogy mikor milyen nagyhatalmi kavarások mennek a háttérben? Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megnézed, hogy mik történtek, és mennyire logikus vagy törvényszerű, hogy az egyik esemény vezessen a következőhöz. És az ISIS és usa kapcsolatánál nekem qrvára nem áll össze a kép.
Ami az ISIS feketepiacon árult olaját illeti, rengeteg cikket találhatsz róla, ha google-ban keresel, az, hogy melyik forrást fogadod el igaznak, az megint abból fog eredni, hogy alapvetően melyik oldallal szimpatizálsz. De hogy ne lehetne illegálisan olajat eladni, az elég vicces :) Bármit el lehet adni, drogokat, fegyvert, miért pont olaj lenne a kivétel?
Pár hír az ISIS olajáról:
http://rt.com/news/203723-isis-iraq-oil-smuggle/
http://english.alarabiya.net/en/perspective/analysis/2014/08/28/Experts-ISIS-makes-up-to-3-million-daily-in-oil-sales.html
Ha viszont ez a cikket vehetjük annyira "bizonyítéknak", mint a thenewamerican cikkeit, akkor kérdés, hogy vajon ki veheti meg tőlük? Biztos nem a Szaúdiak :) Oroszoknak van saját. Kínának viszont nagyon kell. De rajta kívül is bárki, akinek olcsó olaj kellene.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.21. 16:25:27