IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Elolvastam, többször is.
"Az ISIS alapvető célja a katonai beavatkozás legalizálása Szíriában, ezért tombolhatnak még szabadon. Ugyebár a NATO (USA)hivatalosan nem avatkozhat be országok belügyeibe. A sziriai polgárháború pedig belügy, más kérdés hogy külföldi szervezésben és támogatással zajlik."
Ezen mit értettem félre?
Az hogy az amerikai gépek véletlen pont az olajat pusztítják el és ez milyen rossz Szíriának... ne vicceskedjük el a dolgot azért. Az, hogy a felkelők kezén vannak azok a kutak, akik kitermelik és el is adják, az meg kifejezetten jó volt nekik igaz? :) Vagy nem lett volna egyszerűbb felrobbantani pár követséget, most a Szírek nevében (vagy mondjuk előhozni megint a vegyi fegyver témát) és szétbombázni azzal az indokkal? Vagy miért is bombázhatják MOST Szír engedéllyel az ISIS-t ha az tkp. a Szíreknek a legrosszabb? És miért állt be a sorba Irán és Jordánia is, akik pont nem arról híresek, hogy nagyon haverkodnának az amerikaiakkal (pláne Izraellel). Nekem ez nem áll össze, biztos csak átsiklottam valamin :)