IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #82999 Nem tudom, mennyit járkáltál azon a környéken, de finoman jelezném, nem egészen ezen a véleményen vannak a népek ott a közel keleten.
Az előző hozzászólásom lényege irónia nélkül:
Az ISIS "elfoglalja" az olajlétesítményeket amit aztán az USA lebombáz, (persze ISIS tag a környéken nincs) ezáltal megfosztja Szíriát az olajbevételektől + az infrastruktura rombadöntése miatt a nép is erősen zúgolódni fog.
Ezzel az Assad kormányt igyekeznek gyengíteni hogy a Szír felkelők minél hamarabb megdönthessék a kormányt.
A közel kelet egyik fele amerikai kézen van, és ők szeretnék a másik részét is a saját irányításuk alatt tudni.
Az USA pontosan tudja, hogy az olajárral rendesen meg tudják őket fingatni a burnuszosok.
Az USA gazdaság meg ugye erősen függ az olajtól, mindent megtesznek, hogy minél nagyobb befolyásuk legyen az olajpiacra.
Nyereség reménye nélkül csak pusztán segítő szándékkal még mindig nem háborúzik senki a földön.
Kicsit olvass utánna a világgazdasági mozgásoknak meg az olajpiacnak, mielőtt leoltasz.
Meg az sem árt ha van néhány ismerősöd arról a környékről is :D
Én ha az iráni helyzetre vagyok kíváncsi akkor nem a BBC-t nézem hanem beugrok egy shisára az Iráni haveromhoz és elbeszélgetünk kicsit.
Mostanában elég sokat voltam az arab országokban, és egyre inkább úgy néz ki az a lufi is ki fog pukkanni hamarosan.
Más:
Laca te engem egyre inkább felb**ol ezekkel a beretvákkal, már már ott tartok,hogy megkérdezlek boltoljunk egyet nekem
Bár attól tartok igencsak összekaszabolnám magam...